598 items total
Brisalec za tuš kabine, bela, Brabantia
Brisalec za tuš kabine, bela, Brabantia
Na zalogi na spletu (1 pcs)
62,30 €
BRAB280184
Brisalec za tuš kabine JAZ, 24 x 43 cm, polirano, nerjaveče jeklo, Zack ZACK40083
Brisalec za tuš kabine LAVEA, Blomus
Brisalec za tuš kabine LAVEA, Blomus
Na zalogi na spletu (10 pcs)
40,75 €
BM68846
Dozirnik za tekoče milo, 150 ml, siv, Eva Solo
29,60 €
ES530676
Dozirnik za tekoče milo, 180 ml, mat bela, Eva Solo
29,60 €
ES530669
Držalo za toaletni papir MIAOU, 12,7 cm, puščavski pesek, Koziol KOZ7231121
Držalo za toaletni papir RIM, 15 cm, črna, aluminij, Zone Denmark
41,05 €
ZO14637
Kljukica za brisače, 5 cm, polirano, iz nerjavečega jekla, Zack
13,29 €
ZACK40071
Organizator za kopalnico, bela, Brabantia
24,95 € –7 %
Organizator za kopalnico, bela, Brabantia
Na zalogi na spletu (19 pcs)
23 €
BRAB280108
Toaletni pomočnik LINEA, 72 cm, poliran, iz nerjavečega jekla, Zack
251,89 €
ZACK40027
Brisalec za tuš kabine JAZ, 24 x 21 cm, črna barva, nerjaveče jeklo, Zack ZACK40546
Brisalec za tuš kabine JAZ, 24 x 21 cm, polirano, nerjaveče jeklo, Zack ZACK40082
Brisalec za tuš kabine JAZ, 24 x 43 cm, črna barva, nerjaveče jeklo, Zack ZACK40547
Brisalec za tuš kabine JAZ, 24 x 43 cm, mat, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40327
Brisalec za tuš kabine PURO, 25 cm, srebrna, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40000
Brisalec za tuš kabine, črna, Eva Solo
29,95 € –17 %
Brisalec za tuš kabine, črna, Eva Solo
Na zalogi na spletu (28 pcs)
24,70 €
ES537765
Dozirnik za milo LINEA, 190 ml, stenski, črn, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40405
Dozirnik za milo LINEA, 190 ml, stenski, mat, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40368
Up
More products

Kopalnica - prostor, ki ga ne smete pozabiti!

Iz še vedno neznanega razloga je kopalnica eden najbolj podcenjenih in zapostavljenih prostorov v naših domovih. To je prostor, za katerega ne skrbimo tako zelo, ne namenimo preveč pozornosti njegovi ureditvi, slogu in dekorju. Pa vendar je to prostor, v katerem začnemo in končamo vsak dan, prostor, v katerem se sprostimo po napornem dnevu, v katerem se pripravimo na najpomembnejše družinske priložnosti in najlepše trenutke našega življenja. Prostor, v katerem vsak dan preživimo precej časa.

Zato se je vredno potruditi in poskrbeti, da je prostor v kopalnici urejen praktično in tudi stilsko, da se ujema s stilom vašega doma, da izpolnjuje vaše potrebe in potrebe vaše družine ter da vam pomaga se umiriti po delu in se pripraviti na dan, poln izzivov. Kako to doseči? Oglejte si, na kaj ne smete pozabiti pri urejanju kopalnice.

Kako ustvariti praktično kopalnico?

Skrivnost popolne kopalniške ureditve je v njeni organizaciji. Pri tem lahko kopalniški prostor na primer razdelimo na dva manjša dela - prostor umivalnika in stranišča ter prostor za prho & kopalni prostor. Poskrbite, da imate vse, kar potrebujete, da bosta ta dva prostora čim bolj praktična, to pa lahko dosežete z ustrezno izbiro kopalniških pripomočkov.

Kaj si morate zapomniti, ko iščete kopalniške dodatke?

  • poskrbite, da bodo kopalniški dodatki (njihova oblika, material in barva) skladni s stilom vašega doma,
  • raje upoštevajte možnost, da kupite več kot manj. Osnovni dodatki, kot so posodice ali dozirniki za milo, držala za zobne ščetke ali wc ščetke, bodo prav zagotovo povsem na mestu, če pa si omislite še držalo za rezervne zvitke papirja, zabojček za vatirane blazinice ali držalo za sušilnik, bo vaše življenje precej lažje, kopalnica pa bo videti bolj urejena,
  • kopalniške zbirke so vedno dobra ideja, saj vam pomagajo urediti prostor na stilski, usklajen način in ko se vsi kopalniški pripomočki med seboj ujemajo, je prostor videti urejen in čudovit

Kako izboljšati urejenost in udobje v kopalnici?

Ali želite, da vaša kopalnica ne bi bila le praktična, ampak tudi urejena, stilska in udobna? V nadaljevanju si oglejte seznam napotkov, ki jih lahko uporabite, da bo kopalnica postala prostor v katerem si boste želeli zadržati dlje časa!

  1. Izberite visokokakovostne brisače v barvah, ki se ujemajo s stilom vaše kopalnice, tlemi ali stenami. Če imate radi minimalizem, izberite bele ali črne brisače. Če je vaša kopalnica urejena v odtenkih narave, izberite bež, sive ali rjave tkanine. Če je polna energije, izberite pristne, moderne vzorce in dinamične barve. Enako velja za vse preproge ali kopalne plašče - enotnost je ključ do stilskega doma in to navadno velja tudi za kopalnico.
  2. Če želite kopalnico spremeniti v čudovit SPA, ne pozabite na sveče, domače difuzorje, cvetje in glasbo! Odlično bo tudi, če boste imeli udoben sedež (stolček ali fotelj), na katerega se lahko usedete ali odložite oblačila in polico ali predal, kamor boste lahko pospravili vse stvari, ki jih imate radi ob sebi, ko se kopate ali pripravljate na večerno zabavo.
  3. Neurejenost se ne ujema z občutkom udobja in sproščenosti. Zato pri urejanju kopalnice ne pozabite na vse vrste organizatorjev za kopalnico - košarice, lične posode za ličila, držala za vatirane blazinice in vatirane tampone itd.

V Kulini ne boste našli le vseh uporabnih kopalniških pripomočkov temveč tudi orodja, ki jih potrebujete za čiščenje ali likanje, stilsko kopalniško perilo in kopalniško pohištvo ter vse vrste stojal za brisače in obešalnikov. Poskrbeli bomo, da bo vaša kopalnica tako urejena kot preostali del vašega doma, saj si ta prostor - to zagotovo že veste tudi vi - resnično zasluži biti poseben.