COLE & MASON

Cole & Mason je tradicionalni proizvajalec visokokakovostnih električnih in ročnih mlinčkov za sol in poper, možnarjev ter posod za zelišča in začimbe. Je specializiran za dober okus v vaši kuhinji!
13 items total
Set mlinčkov za sol in poper CRYSTAL, 12,5 cm, Cole & Mason
50,99 €
CMH37408P
Set mlinčkov za sol in poper DERWENT, 19 cm, Cole & Mason
122 €
CMH59408G
Kozarci za začimbe s stojalom, 20 kosov, Cole & Mason
139 €
CMH121809
Kozarci za začimbe s stojalom, 8 kosov, Cole & Mason
72,99 €
CMH121807
Mlinček za poper KESWICK, 18 cm, Cole & Mason
49,49 €
CMH12301G
Mlinček za sol in poper, 2v1, 21 cm, Cole & Mason
77,99 €
CMH946820
Mlinček za sol, 14 cm, Cole & Mason
Mlinček za sol, 14 cm, Cole & Mason
Na zalogi na spletu (2 pcs)
24,49 €
CMH50502P
Možnar in tolkač, 14 cm, granit, Cole & Mason
44,49 €
CMH100279
Podstavek mlinčka za začimbe, akril, Cole & Mason
9,99 €
CMH306119
Set električnih mlinčkov za sol in poper BOBBI, 18,5 cm, Cole & Mason CMH57273P
Set električnih mlinčkov za sol in poper RICHMOND, 21 cm, Cole & Mason CMH90180P
Set mlinčkov za sol in poper BATTERSEA, 21 cm, srebrna, Cole & Mason CMH3004480
Mlinček za poper, 14 cm, Cole & Mason
Mlinček za poper, 14 cm, Cole & Mason
Na zalogi na spletu (6 pcs)
22,49 €
CMH50501P

Cole & Mason - za boljši okus v vaši kuhinji

Cole & Mason je priznana blagovna znamka v svetu kulinaričnega orodja in dodatkov. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1919 v Angliji in ima bogato zgodovino proizvodnje visokokakovostnih in inovativnih izdelkov, ki so prestali preizkus časa.

Ustanovitelja znamke, Richard Wright in Neil Mason, sta imela vizijo ustvariti mlinčke za sol in poper vrhunske kakovosti, ki bi se lahko uporabljali tako v domači kot profesionalni kuhinji. Njihovi izdelki so hitro zasloveli zaradi svoje natančnosti in vzdržljivosti, zato je podjetje kmalu začelo širiti svojo linijo izdelkov na druge kuhinjske dodatke in pripomočke.

Danes je podjetje Cole & Mason znano po obsežni ponudbi kuhinjskih orodij in pripomočkov, vključno z mlinčki za sol in poper, stojali za zelišča in začimbe, nalivalniki za olje in kis ter še veliko več. Izdelki te blagovne znamke so na voljo v več kot 60 državah po vsem svetu, uporabljajo pa jih tako profesionalni kuharji kot domači kuharji.

Kaj je tako posebnega pri podjetju Cole&Mason?

Eden od razlogov, zakaj je družba Cole & Mason tako posebna, je njena zavezanost kakovosti in inovacijam. Blagovna znamka za izdelavo svojih izdelkov uporablja le najboljše materiale, vključno z visokokakovostnim nerjavnim jeklom, naravnim lesom in kristalno čistim akrilom. Vsak izdelek je zasnovan z mislijo na uporabnika, s poudarkom na ergonomiji in enostavni uporabi.

Družba Cole & Mason se razlikuje tudi po svoji predanosti trajnosti. Blagovna znamka si prizadeva zmanjšati svoj vpliv na okolje in uporablja okolju prijazne materiale in proizvodne metode, kadar koli je to mogoče. Leseni izdelki te blagovne znamke na primer izvirajo iz trajnostno upravljanih gozdov, njena embalaža pa je izdelana iz recikliranih materialov.

Cole & Mason - izdelki, ki jih imajo ljudje radi

Najbolj znani izdelki podjetja Cole & Mason so nedvomno mlinčki za sol in poper. Ti mlini so znani po svojih natančnih mehanizmih za mletje, ki zagotavljajo, da sta sol in poper vsakič zmleta do popolne konsistence. Mlinčki so na voljo v različnih slogih in obdelavah, od akrilnih in klasičnih lesenih modelov do elegantnih in sodobnih modelov iz nerjavečega jekla. Mlinčki iz vrhunske serije mlinčkov te blagovne znamke - Derwent - uporabniku omogočajo popoln nadzor s 6 prednastavljenimi stopnjami mletja za poper in 3 prednastavljenimi stopnjami mletja za sol, kar omogoča natančno nastavitev mletja od finega do grobega.

Poleg mlinčkov za sol in poper je podjetje Cole & Mason znano tudi po inovativnih stojalih za zelišča in začimbe. Ta stojala imajo edinstveno obliko, ki uporabnikom omogoča enostavno shranjevanje in dostop do zelišč in začimb, hkrati pa jih ohranja sveže in aromatične. Najdete jih tudi na spletni strani Kulina.

Družba Cole & Mason je v stoletju pridobila ugled zaradi kakovosti in inovativnosti. Zaradi zavezanosti k trajnosti, pozornosti do podrobnosti in predanosti zadovoljstvu uporabnikov ni čudno, da je blagovna znamka postala prepoznavna v kuhinjah po vsem svetu.