Otroška cona

6 items total
Baldahin za posteljo LUKKA, 275 x 50 cm, rjav, bombaž, Bloomingville BV82049816
Igralni set s škatlo za kosilo THYLA, set 12, modra barva, les, Bloomingville BV82054296
Igralni set torta TALA, set 16, rjava, les, Bloomingville
46,90 €
BV82053024
Otroški meter MINNE, naravna, Bloomingville
39,49 € –21 %
31 €
BV82054126
Mehka igrača GASPARD, bela, Bloomingville
23,49 € –10 %
21,10 €
BV82058009

Otroško središče - kako urediti otrokov prostor?

Otroci potrebujejo varen prostor v njihovih življenjih. Prostor, v katerem se lahko skrijejo, počivajo, igrajo in sprostijo. Otroška soba mora biti zagotovo takšen prostor. Toda kako jo urediti? Kako urediti otroško sobo, da bo prijazna otrokom in staršem? Da se umiri in postane okolje, v katerem otroci želijo ostati, se učiti in izpopolnjevati.

Preverite naš kratek seznam obveznih pripomočkov za otroško območje in poskrbite, da bo na voljo vse, kar potrebujejo.

Igrače, seveda! Igrače so zelo pomembne za otrokov pravilen razvoj. Otrokom pomagajo razvijati socialne in komunikacijske spretnosti ter motorične spretnosti, spodbujajo njihovo koncentracijo ter izboljšujejo njihovo pozornost in spomin. Učenje skozi igro je bistven del otrokovega razvoja, zato poskrbite, da bodo imeli otroci na voljo različne igrače. Če želite, da so njihove igrače okolju prijazne in trajajo več let, izberite lesene igrače in če želite, da otroci razvijajo socialne veščine, potem ne pozabite na igrače, ki omogočajo igranje vlog. Glede na starost otroka izberite različne igrače, vendar ga ne zasujte s prevelikim številom igrač.

Otroški tekstil in preproge - Otroci se radi crkljajo, potrebujejo telesni dotik in hrepenijo po objemih in poljubih. Potrebujejo tolažbo in varen prostor, kjer se lahko sprostijo, če jih je strah ali so nervozni. Otroški tekstil kot so blazine, odeje ali preproge, prav tako kot mehke igrače, pomagajo ustvariti udobno in otrokom prijazno notranjost, zato poskrbite, da jih bo v otroški sobi dovolj.

Otroške svetilke so odlično orodje za ustvarjanje intimnega vzdušja v notranjosti. Ko iščete svetila za otroško sobo, poskrbite, da izberete stropno svetilko, pa tudi namizne ali stenske svetilke, ki bodo služile kot naglasna osvetlitev, ki določa razpoloženje in pomaga ustvariti sproščeno, toplo in varno vzdušje v sobi.