Otroška cona

8 items total
Lesena aktovka z orodji KID'S HUB Kids Concept 12 kom
Outlet
55 € –25 %
41,25 €
KC1000608
Lesena majhna hiša za punčke s pohištvom Aiden Kids Concept 39 cm KC1000422
Lesena sestavljanka DEER FRIENDS Done by Deer 7 kosov
11 €
DBD4804422
Lesena zdravilišče nastavljeno KID'S HUB Kids Concept 15 kom
45 €
KC1000607
Okrogla šotor za igranje STAR Kids Concept 130 cm modra
32 €
KC1000186
Otroško meter MINNE Bloomingville naravno
39,49 €
BV82054126
Ropotulja z ogledalom SEA JELLY Done by Deer roza
21 €
DBD4323571
Žirafa na kolesih RAFFI Done by Deer Oranžna
54 €
DBD4698344

Otroško središče - kako urediti otrokov prostor?

Otroci potrebujejo varen prostor v njihovih življenjih. Prostor, v katerem se lahko skrijejo, počivajo, igrajo in sprostijo. Otroška soba mora biti zagotovo takšen prostor. Toda kako jo urediti? Kako urediti otroško sobo, da bo prijazna otrokom in staršem? Da se umiri in postane okolje, v katerem otroci želijo ostati, se učiti in izpopolnjevati.

Preverite naš kratek seznam obveznih pripomočkov za otroško območje in poskrbite, da bo na voljo vse, kar potrebujejo.

Igrače, seveda! Igrače so zelo pomembne za otrokov pravilen razvoj. Otrokom pomagajo razvijati socialne in komunikacijske spretnosti ter motorične spretnosti, spodbujajo njihovo koncentracijo ter izboljšujejo njihovo pozornost in spomin. Učenje skozi igro je bistven del otrokovega razvoja, zato poskrbite, da bodo imeli otroci na voljo različne igrače. Če želite, da so njihove igrače okolju prijazne in trajajo več let, izberite lesene igrače in če želite, da otroci razvijajo socialne veščine, potem ne pozabite na igrače, ki omogočajo igranje vlog. Glede na starost otroka izberite različne igrače, vendar ga ne zasujte s prevelikim številom igrač.

Otroški tekstil in preproge - Otroci se radi crkljajo, potrebujejo telesni dotik in hrepenijo po objemih in poljubih. Potrebujejo tolažbo in varen prostor, kjer se lahko sprostijo, če jih je strah ali so nervozni. Otroški tekstil kot so blazine, odeje ali preproge, prav tako kot mehke igrače, pomagajo ustvariti udobno in otrokom prijazno notranjost, zato poskrbite, da jih bo v otroški sobi dovolj.

Otroške svetilke so odlično orodje za ustvarjanje intimnega vzdušja v notranjosti. Ko iščete svetila za otroško sobo, poskrbite, da izberete stropno svetilko, pa tudi namizne ali stenske svetilke, ki bodo služile kot naglasna osvetlitev, ki določa razpoloženje in pomaga ustvariti sproščeno, toplo in varno vzdušje v sobi.