Dodatki za mešalnik

8 items total
Merilni lonček, 1000 ml, s pokrovom, Bamix
19,70 €
BX3002002
Disk za stepalnik za Bamix palični mešalnik, Bamix
12,70 €
BX3000002
Nastavek za sekljalnik hrane SLICESY za palični blender Bamix, bel, Bamix BX1500002
Nastavek za sekljalnik za palični mešalnik, 100 ml, Bamix
39,50 €
BX3001011
Nastavek za stepanje, Bamix
Nastavek za stepanje, Bamix
Na zalogi na spletu (5 pcs)
12,70 €
BX3000003
Rezilo za stroj za mletje mesa, Bamix
Rezilo za stroj za mletje mesa, Bamix
Na zalogi na spletu (3 pcs)
14,70 €
BX3000004
Stojalo za palični mešalnik DELUXE, bela, Bamix
16,70 €
BX3004002

Dodatki za mešalnik - dodajanje vsestranskosti vašemu mešalniku

Kaj so dodatki za mešalnike?

Dodatki za mešalnik so rezervni deli ali priključki, ki jih je mogoče združiti z mešalnikom in tako povečati njegovo vsestranskost in funkcionalnost. V kategoriji mešalnikov, mešalnikov in mlinčkov na Kulina je na voljo več aparatov, ki vključujejo ročne mešalnike, strgalnike, mešalnike smoothiejev, ročne mešalnike, palične mešalnike, sekljalnike in mlinčke za meso.

Svoj mešalnik lahko prilagodite svojim edinstvenim zahtevam in okusom z uporabo dodatkov za mešalnik, na naši spletni strani pa vam ponujamo različne dodatke priznanih proizvajalcev, kot sta Bamix in KitchenAid.

Kateri so glavni dodatki za mešalnik na spletni strani Kulina?

Uporabnost in prilagodljivost vašega mešalnika lahko povečate z uporabo različnih dodatkov za mešalnik.

  • Nadomestne posode za mešanje: Večina mešalnikov ima mešalno posodo, ki se uporablja za mešanje vsebine. Velikost posode je odvisna od velikosti mešalnika in količine sestavin, ki jih želite zmešati. Na spletni strani Kulina boste našli nadomestne posode za mešanje za mešalnike in mešalnike vrhunskih proizvajalcev kuhinjskih aparatov, kot je KitchanAid.
  • Stojala za priključke: Nekatere blagovne znamke ponujajo stojala za mešalne nastavke, ki jih je mogoče postaviti na delovno površino ali pritrditi na steno. Pomagajo vam varno in organizirano shraniti priloge.
  • Nastavek za brušenje: Z nastavkom za mletje za ročne mešalnike lahko s paličnim mešalnikom zmeljete trdi sir, suh kruh ter vse vrste oreščkov, žit in semen.
  • Osebni kozarci/zabojniki: Dodatni vrč za smoothie ali posoda vam bo pomagala shranjevati in prenašati smoothie, juhe itd., ki jih pripravite s stojalnim ali ročnim mešalnikom

To je le nekaj najpomembnejših dodatkov za mešalnike, ki jih ponujamo. Oglejte si jih zdaj!

Kako skrbeti za dodatke mešalnika?

Pripomočke mešalnika je treba ustrezno shraniti, popolnoma posušiti in redno čistiti, zato jih je treba le negovati. Po vsaki uporabi pribor operite v topli milnici in ga nato temeljito posušite, da se v njem ne bo nabirala vlaga.

Ne uporabljajte abrazivnih čistil, ki lahko poškodujejo površino, in jih hranite v suhem okolju. Ključnega pomena je, da redno preverjate obrabo in poškodovane predmete čim prej zamenjate.

S temi preprostimi koraki boste poskrbeli, da bodo dodatki na vašem mešalniku še dolga leta dobro delovali.