Bugatti

Spoznajte Bugatti, italijansko blagovno znamko, ki ne nudi le stilskih kuhinjskih aparatov, pribora za kuhinjo & jedilnico, ampak tudi idejo "nepričakovanega vsakdana" - stilski opomin, da je treba ceniti majhne stvari, ki nas vsak dan obkrožajo in ganejo.
52 items total
Električni kotliček VERA EASY, 1,7 l, zlato, nerjaveče jeklo, Bugatti BGTT14SVERADL
Aparat za kavo espresso DIVA, 0,8 l, črn, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15DIVAN
Električni kotliček GIULIETA, 1,2 l, bela, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT02GTC1NU
Električni kotliček GIULIETA, 1,2 l, rdeča, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT02GTC3NU
Električni kotliček GIULIETA, 1,2 l, srebrna, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT02GTCRNU
Električni kotliček JACKIE, 1,2 l, črna, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT02JKNNU
Električni kotliček JACKIE, 1,2 l, srebrna, nerjaveče jeklo, Bugatti BGTT02JKCRNU
Električni kotliček VERA EASY, 1,7 l, črna, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT14SVERAN
Električni kotliček VERA EASY, 1,7 l, jabolčno zelena, nerjaveče jeklo, Bugatti BGTT14SVERACM
Električni kotliček VERA EASY, 1,7 l, oranžna, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT14SVERACO
Električni kotliček VERA EASY, 1,7 l, rdeča, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT14SVERAC3
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, bel, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55VITAC1
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, jabolčno zelen, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55VITACM
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, krem, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55VITAC
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, lila, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55VITACL
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, pomaranča, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55VITACO
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, rdeč, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55VITAC3
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, rumen, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55VITAC6
Električni sokovnik VITA, 0,6 l, srebrn, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT55SVITACR
Espresso aparat za kavo DIVA EVOLUTION, 0,8 l, bel, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15EDIVAC1
Espresso aparat za kavo DIVA EVOLUTION, 0,8 l, rdeč, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15EDIVAC3
Espresso aparat za kavo DIVA, 0,8 l, bel, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15DIVAC1
Up
More products

Bugatti - razkošni italijanski kuhinjski aparati in dodatki

Bugatti je blagovna znamka, ki proizvaja sodobne kolekcije jedilnega pribora, namizne in kuhinjske posode, termo steklenic in majhnih, a inovativnih kuhinjskih aparatov, ki jih preveva inteligenca. Z združevanjem estetskega raziskovanja in tehnologije z izrazitim italijanskim pridihom znamka ustvarja predmete, ki imajo prefinjen slog in funkcionalen namen. Poleg tega filozofija Bugatti, usmerjena v prihodnost, brez težav vključuje pristne lokalne tradicije, kar omogoča edinstven in pristen izdelek.

Bugatti kolekcije se ne osredotočajo le na estetski vidik oblikovanja, temveč vključujejo tudi osnovno praktičnost, ki jo zahtevajo vsakdanji gospodinjski predmeti. V vseh njihovih kolekcijah se raziskuje pojem lepote.

Bugatti zgodovina blagovne znamke

Bugatti ima bogato zgodovino razvoja (od leta 1923), saj se je začela kot profesionalna delavnica, ki je izdelovala nikelj-srebrni in posrebreni medeninasti jedilni pribor. Podjetje je bilo pionir pri razvoju zlitine Bugatti in je od takrat postalo sodobna blagovna znamka kuhinjske posode. Podjetje Bugatti, ki se je prvotno imenovalo F.lli Bugatti fu Amadio v poklon očetu petih bratov, ki so ga ustanovili, je vedno vodila močna družinska vez in globoka povezanost z italijansko regijo Lumezzane.

Najsodobnejša zgodovina blagovne znamke Bugatti se je začela leta 2005, ko je bil predstavljen prvi mali kuhinjski aparat, aparat za kavo espresso Diva, ki ga je zasnoval Andreas Seegatz. Od takrat je podjetje še naprej širilo svojo linijo izdelkov s ponudbo, ki jo odlikujeta značilna blagovna znamka in vrhunska DNK.

Kljub svoji dolgi zgodovini Bugatti še naprej premika meje inovacij na področju oblikovanja, estetike in tehnologije. Podjetje si prizadeva, da bi svojo dediščino in duh vneslo v vsakdanje predmete ter tako ustvarilo barvit in razburljiv življenjski slog, poln zgodb, ki jih je vredno deliti z drugimi.

Bugatti filozofija - nepričakovani vsakdan

S tem, ko preproste rituale vsakdanjega življenja oplemeniti s toplino, čarobnostjo in čudesom, želi Bugatti obogatiti vsakodnevne navade, ki jih opravljamo v domačem okolju, jih narediti bolj intimne in jih povezati z našimi najglobljimi željami, tako da z lepoto in oblikovanjem prikliče dragoceno in čustveno popotovanje.

Bugattije v svoji filozofiji Nepričakovanega vsakdana poudaril pomen majhnih stvari, ki lahko vplivajo na naše vsakdanje življenje. Ta filozofija spodbuja idejo, da lahko ustvarimo pomembne izkušnje, tako da sprejmemo dodatne resnične, tople in duhovite trenutke, ki so edinstveni in presenetljivi. To je eleganten opomnik, da cenimo majhne stvari, ki nas vsak dan premaknejo.

Bugatti's paleto izdelkov - italijanski slog se srečuje z inovacijami

Bugatti, znan tudi kot Casa Bugatti, ponuja široko paleto izdelkov za dom, vključno s kuhinjskimi aparati, steklenicami za vodo, jedilnim priborom in kuhinjskimi dodatki. Njihovi izdelki se razlikujejo po edinstvenih in inovativnih zasnovah, ki združujejo obliko in funkcijo. Bugattiizdelki niso le vizualno privlačni, temveč tudi učinkoviti in praktični za vsakodnevno uporabo. Uporabljajo visokokakovostne materiale in posvečajo pozornost tudi najmanjšim podrobnostim, zato so njihovi izdelki trpežni in trajni. Poleg tega se Bugatti zavzema za trajnost in prijaznost do okolja ter uporablja materiale in proizvodne postopke, ki čim manj vplivajo na okolje.

Vsi majhni kuhinjski aparati Bugatti na novo interpretirajo italijanski slog, ki ga odlikuje sodobna estetika v kombinaciji z vrhunskim inženirskim znanjem in najsodobnejšo tehnologijo, kot sta IoT (internet stvari), uporabljen v aplikaciji Bugatti B Chef, in GTH (Glass Tech Hot Semiconductor Technology), uporabljen v revolucionarnem pametnem kuhalnem aparatu Noun.