jedilni seti

40 items total
Servirna skleda BLUE DRAGONFLY, set 4 kosov, 300 ml, MIJ
Outlet
48 € –17 %
39,59 €
MIJRW0009
Servirna skleda STARBURST BLUE, set 4 kosov, 300 ml, MIJ
Outlet
48 € –17 %
39,59 €
MIJRW0004
Skleda za omako STYIZED FLOWERS, set 4 kosov, 100 ml, MIJ
Outlet
33 € –20 %
26,39 €
MIJC0306
Sushi set BLUE DRAGONFLY, set 6 kosov, MIJ
Outlet
54 € –18 %
Sushi set BLUE DRAGONFLY, set 6 kosov, MIJ
Na zalogi na spletu (>5 pcs)
43,99 €
MIJRW0010
Sushi set GREY WITH WHITE PETALS, 6 kosov, MIJ
55 €
MIJRW0031
Sushi set WHITE & BLUE NET DESIGN, 4 kosi, MIJ
Outlet
54 € –18 %
43,99 €
MIJHB21-16
Jedilna skleda BLUE & WHITE, set 2 kosov, 500 ml, s palčkami, MIJ MIJC0315
Jedilna skleda BLUE DRAGONFLY, set 2 kosov, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJRW0008
Jedilna skleda BLUE PLUM & CHERRY BLOSSOM, 300 ml, set 4 kosov, MIJ MIJRW0006
Jedilna skleda BLUE PLUM, set 2 kosov, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJRW0005
Jedilna skleda HONEYCOMB, set 2 kosov, 500 ml, s palčkami, MIJ
33 €
MIJC6886
Jedilna skleda NAVY & PINK SAKURA, set 4 kosov, 300 ml, MIJ
44 €
MIJRW0018
Jedilna skleda PINK SAKURA , set 2 kosa, 500 ml, z jedilnimi palčkami, MIJ MIJC7577
Up
More products

Jedilni kompleti - Pridih elegance za vašo jedilnico

Z ličnimi jedilnimi kompleti ustvarite celosten videz svoje jedilne mize ter svojemu jedilnemu prostoru dodajte občutek sloga in elegance. Jedilni set krožnikov ali skled bo odlična osnova, če pa izberete usklajen set jedilnega pribora, kozarcev in servirnih posod, boste na svoje goste zagotovo naredili vtis.

Naši jedilni kompleti prihajajo od najboljših proizvajalcev posode in ne le da so lepi, ampak so tudi izjemno kvalitetni krožniki, ki jih je mogoče pomivati v pomivalnem stroju, tako da lahko uživate v obrokih s svojimi najdražjimi, ne da bi vam bilo treba skrbeti za kasnejše pomivanje posode. Bistvo je, da z njimi preživite več časa kot s pomivanjem, kajne?

Katero kolekcijo jedilnih setov lahko dobim v Kulini?

Jedilni kompleti na voljo v Kulini, so:

  • Kompleti krožnikov za večerjo

Pri serviranju jedi, imajo krožniki več kot le funkcionalen namen. Pomagajo tudi pri ustvarjanju elegantnega videza in dodajajo noto unikatnosti mize. Nudimo široko paleto različnih možnosti, ki ustrezajo vsaki priložnosti in vam pomagajo, da bo večerja poleg okusa tudi užitek za oči.

Vse je vključeno v naši široki ponudbi jedilnih krožnikov, od kosmičev za zajtrk do slavnostnih pogostitev. Naši jedilni kompleti združujejo funkcionalnost in dizajn ter zagotavljajo, da bo vaša miza vedno imela poseben značaj.

  • Kompleti skled

Sklede lahko uporabljate za različne namene, od serviranja solat ali muslijev za zajtrk do jušnih krožnikov za kosilo. Imamo veliko izbiro različnih velikosti, materialov in oblik za različne okusne jedi, ki jih želite servirati z njimi. Med jedilnimi kompleti v Kulini so na voljo kompleti skled za testenine, za prigrizke ter sklede za azijske juhe, solate in omake. Primerne so tudi za vroče enolončnice ali obare.

Naši jedilni kompleti so na voljo v različnih oblikah, velikostih in modelih, zato zlahka najdete, kar potrebujete za vsako priložnost in za vsak interier.

Kako skrbeti za jedilni set?

Obstaja več načinov za vzdrževanje jedilnih setov. Kot smo že omenili, je večina od njih primerna za pomivalne stroje in zato so jedilni kompleti Made in Japan, na primer, odporni na obrabo in poškodbe in se lahko uporabljajo tudi v restavracijah. Prav tako so odporni proti krušenju, vendar vseeno ravnajte z njimi z ljubeznijo in previdnostjo.

Za preprečevanje prask pri ročnem pomivanju keramike vedno uporabljajte gobico. Za zaščito posode pred praskami med ročnim pomivanjem pa v pomivalno korito postavite plastično posodo za pomivanje posode.