predpasniki

7 items total
Kuhinja predpasnik ORGANIC, 70 x 180 cm, roza, BITZ
Outlet
21,90 € –26 %
16,20 €
BITZ12313
Predpasnik SODAHL, olivno, Bitz
Outlet
21,90 € –18 %
Predpasnik SODAHL, olivno, Bitz
Na zalogi na spletu (7 pcs)
17,82 €
BITZ12314
Kuhinjski predpasnik ORGANIC, 70 X 180 cm, siva, BITZ
24 € –17 %
19,80 €
BITZ12312
Otroški predpasnik JUNGLE, Zwilling
Otroški predpasnik JUNGLE, Zwilling
Na zalogi na spletu (1 pcs)
22 €
ZW13304000
Predpasnik SODAHL, kremasta, Bitz
21,90 € –9 %
Predpasnik SODAHL, kremasta, Bitz
Na zalogi na spletu (6 pcs)
19,80 €
BITZ12315
Predpasnik za žar, 98 cm, platno in usnje, Eva Solo
99,90 € –10 %
89,10 €
ES571113
Predpasnik za žar, laneno, Höfats
Predpasnik za žar, laneno, Höfats
Na zalogi na spletu (3 pcs)
44 €
HO030201

Kuhinjski predpasnik - vaša najboljša kuhinjska obleka

Kuhinjski predpasnik , ki predpasnik nosite na oblačilih, jih ščiti pred umazanijo in madeži, ki se lahko pojavijo med kuhanjem, peko, pečenjem na žaru, cvrtjem ali drugimi kulinaričnimi dejavnostmi. Na voljo so različni modeli, materiali in velikosti predpasnikov, ki ustrezajo različnim potrebam in okusom.

Na spletni strani Kulina smo skrbno izbrali izjemne predpasnike priznanih blagovnih znamk, kot so Bitz, Eva Solo, in Nicolas Vahé. Nekateri predpasniki imajo nastavljive vratne trakove, drugi se zavezujejo na hrbtni strani pasu, tretji imajo žepe, v katerih lahko shranite potrebne kuhinjski pripomočki ali druge predmete, nekateri pa imajo celo zanko za kuhinjska krpa.

Če iščete še več elegantnih kuhinjskih tekstilij, preverite tudi našo ponudbo rokavic za peko, brisač za čaj in namiznih tekstilij.

Zakaj je uporaba predpasnik v kuhinji nujna?

Zaradi številnih razlogov je nošenje predpasnik v kuhinji nepogrešljivo, na primer zaradi:

 • Zaščita oblačil: Eden glavnih namenov predpasnikje zaščita oblačil pred razlitjem, madeži in drugimi nečistočami, ki se lahko pojavijo pri kuhanju in pripravi hrane. Z nošenjem predpasniklahko poskrbite, da bodo vaša oblačila čista, brez madežev hrane in drugih težav.
 • Higiena: predpasnik lahko pripomore tudi k ohranjanju higiene v kuhinji, saj se delci hrane, maščoba in druge nečistoče ne morejo pojaviti na vaših oblačilih. Če se pogosto ukvarjate s hrano ali delate v profesionalni kuhinji, je to zelo pomembno.
 • Varnost: Poleg zaščite oblačil in ohranjanja čistoče lahko predpasnik zagotavlja dodatno zaščito pred vročimi tekočinami in drugimi morebitnimi tveganji v kuhinji. To je še posebej pomembno pri delu z vročim oljem, vrelo vodo ali drugimi potencialno nevarnimi snovmi, ki lahko povzročijo opekline ali druge poškodbe.
 • Udobje: Pri delu v kuhinji lahko z nošenjem predpasnik povečate svoje udobje, saj vas ohranja suhe in hladne. Številni predpasniki so izdelani iz lahkih tkanin, ki dihajo, zato boste tudi pri daljšem delu v kuhinji ostali hladni in udobni.
 • Slog: Eleganten kuhinjski predpasnik vam bo omogočil, da boste pred gosti videti odlično, zlasti če hrano pripravljate sproti med večerjo.

Katere so značilnosti dobrega Žar predpasnik?

Če iščete popoln predpasnik ki bi ga lahko nosili med zabavo ob peki na žaru ali podarili mojstru žara iz družine ali prijatelju, se prepričajte, da je predpasnik predpasnik ima naslednje značilnosti:

 • Zaščita: Dober Žar predpasnik mora uporabniku zagotavljati ustrezno zaščito pred vročino, plameni in škropljenjem. Izdelan mora biti iz ognjevarnega materiala, ki je odporen na visoke temperature in preprečuje opekline.

 • Trajnost: Dober Žar predpasnik mora biti izdelan iz trpežnega materiala, ki je odporen na redno uporabo in pranje. Poiščite predpasnike iz trpežnega bombaža, platna ali usnja.

 • Udobje: Dober Žar predpasnik mora biti udoben za daljše nošenje. Poiščite predpasnik , ki je nastavljiv ter ima udoben trak za vrat in pas.

 • Žepi: Dober Žar predpasnik mora imeti žepe za shranjevanje orodja za peko na žaru ali drugih predmetov, ki jih morda potrebujete med kuhanjem. Poiščite predpasnik z več žepi različnih velikosti.

 • Slog: Dober Žar predpasnik mora biti eleganten in odražati vaš osebni okus. Poiščite predpasnik , ki se ujema z vašim slogom in osebnostjo, bodisi klasičnega, tradicionalnega videza bodisi bolj sodobnega in modnega.

 • Enostavno čiščenje: Dober Žar predpasnik mora biti po uporabi enostaven za čiščenje. Poiščite predpasnik , ki ga lahko operete in posušite v pralnem stroju ali obrišete z vlažno krpo.