Lopatke za palačinke

2 items total
Lesena palčka za palačinke PROFI PLUS, WMF
17,70 €
WM1872426030
Raztresalnik za palačinke INGENIO WOOD K2306014, 17 cm, Tefal
16,40 €
TEFK2306014

Namazalniki za palačinke - za enakomeren namaz palačinke

Kaj je raztresalnik krep?

Razpršilnik za palačinke je kulinarično orodje, ki se uporablja za enakomerno razporeditev testa za palačinke po površini pe kača posode za palačinke. Nastavki za palačinke so orodje v obliki črke T z dolgim ročajem in ozko cevjo na koncu, ki spominja na valjar.

Če želite uporabiti posodo za palačinke, najprej vlijte majhno količino testa za palačinke na sredino ponve za palačinke ali rešetke. Nato testo z zaobljenim robom namaza enakomerno razporedite s krožnimi gibi od sredine pekača do robov pekača.

Testo je treba enakomerno in tanko razporediti, da se hitro speče. Namazalnik za palačinke je uporaben pripomoček za vse, ki doma radi pripravljajo palačinke, saj zagotavlja, da so palačinke popolne!

Katera je najboljša velikost posipalnika za palačinke?

Razpršilci za palačinke so na voljo v različnih velikostih, najboljša velikost razpršilca za palačinke pa je odvisna od velikosti palačink, ki jih želite pripraviti, in vaše posode za kuhanje.

Manjši namaz za palačinke je odličen, če želite pripraviti manjše palačinke in če uporabljate majhno ponev, medtem ko bo večji namaz primernejši, če želite večje palačinke, uporabite veliko ponev ali električni aparat za palačinke.

Ali je potreben razpršilec za palačinke?

Raztresalnik za palačinke je zelo uporabno kuhinjsko orodje, če za svojo družino pripravljate veliko palačink ali če uporabljate napravo za pripravo palačink. Uporabna je lahko iz več razlogov, kot so:

  • Enakomerna porazdelitev: Krep bo enakomerne debeline in teksture, če bo testo enakomerno porazdeljeno po površini ponve, kar lahko dosežemo z uporabo razdelilnika za krep.
  • Hitrost: Razporeditev testa s posodo za palačinke je hitrejša in preprostejša od uporabe žlice ali lopatice, kar pospeši postopek priprave palačink.
  • Doslednost: Če pripravljate veliko serijo palačink, lahko z uporabo posodice za palačinke zagotovite, da bodo vse palačinke enake velikosti in oblike.

Če potrebujete obračalnik za obračanje palačink, palačink ali druge hrane (ocvrte ali na žaru), si oglejte naše kuhinjske obračalnike.