O nas

O nás

O nas

Ustvarite zgodbo svojega
doma z nami

Kdo je Kulina?

Smo skupina navdušencev, ki smo opremili (in nekateri še opremljamo) svoje domove, se naučili dobro kuhati z visokokakovostnimi izdelki in sestavinami ter uživamo v druženju z družino in prijatelji v udobju svojega doma. Vsak dom pripoveduje zgodbo svojih prebivalcev. In vsi v Kulini pišemo svoje zgodbe.

Ali je enostavno najti čudovite in visokokakovostne dodatke za dom?

Samo če ste dizajnerski Sherlock Holmes. Če pa trajnost, brezčasnost in odličnost za vas niso le prazne besede, boste kmalu ugotovili, da ste na pravem mestu.

Ne želimo se obdati z nepotrebnimi stvarmi. Zato skrbno izbiramo izdelke, ki bodo nam in našim strankam služili dolga leta in jih bo prijetno spremljati.

In glede na to, da smo našli, kar smo iskali, verjamemo, da lahko pomagamo tudi vam. Skupaj z nami napišite zgodbo svojega doma. Že več kot 10 let izbiramo izdelke z dolgo življenjsko dobo najbolj priznanih blagovnih znamk.

Image

Jak píšeme příběh Kuliny?

2007
Otevření školy vaření

Odprtje šole kuhanja

Chefparade ekipa: kar jemo, kar kuhamo! Odpremo kuharsko šolo. Za kuharske navdušence in podjetja. Ker iz lastnih izkušenj vemo, da lonec vročega čilija con carne ljudi zbliža bolje kot običajen team building z vlečenjem vrvi. Tudi če drug v drugega mečete jajca.

2009
Založení značky Kulina

Vzpostavitev blagovne znamke Kulina

Kulina se od leta 2009, torej že več kot 10 let, razvija neodvisno od dejavnosti kuharske šole. Takrat je bila na Češkem resnično izjemna spletna trgovina, ki se je osredotočala na vrhunske dodatke za kuhinjo in jedilnico.

2019
Otevření školy vaření

Kakšna "poroka"

Nekateri pravijo, da je to zdrava pamet, vendar mi smo vedeli, da bo to ljubezen. Kulina in Chefparade, dva zaljubljenca v dobro hrano, vino, dekoracijo doma in ljubezen do življenja, sta zdaj pod isto streho (dobesedno! naša trgovina in šola kuhanja si delita prostore na tržnici Holešovice v Pragi).

Znamko Kulina smo kupili leta 2019, ko je zašla v resne finančne težave. Začeli smo iz nič, samo z originalnim logom in po zelo težkem prvem letu, smo z novo ekipo rešili podjetje, ki danes uživa vse večje zanimanje ljubiteljev dizajna.

2020
Na statku a v zahraničí

Chefparade kmetija

Vse je zaprto, vendar mi si ne bomo vzeli predaha! Prenavljamo kuharsko šolo in razstavni prostor v Holešovicah ter odpiramo kmetijo Chefparade v Sukoradih. Pridete lahko na romantičen kraj nedaleč od Prage, kjer boste kuhali ali pekli svoj kruh v peči na prostem. Lahko pa tudi organizirate tudi veliko rustikalno poroko na prostem.

Ne morete potovati? V Kulini to ne drži. Kulina raste in potuje po Evropi. Nismo več samo na Češkem, ampak tudi na Slovaškem, Madžarskem, Poljskem, v Romuniji in Bolgariji. In še naprej dodajamo rdeče točke na evropski zemljevid...

2022
Otevření školy vaření

Daleč onkraj kuhinje

Že zdaj smo strokovnjaki za izbiro kakovostnih izdelkov za kuhinjo. Naši mojstri iz kuharske šole preverjajo izdelke s svojimi strokovnimi očmi in znanjem. In ker se dom ne konča v kuhinji smo se odločili, da razširimo ponudbo izdelkov in presežemo navidezne meje kuhinje in jedilnice.

Vsi brskamo po internetu in iščemo zanimiv dizajn, ki bi ga lahko delili drug z drugim v nenehnem iskanju najboljših idej za udobno bivanje. Naši vodje blagovnih znamk vedno preverijo ali blagovna znamka izpolnjuje naša stroga merila glede visoke kakovosti in trajnosti. V Kulini ne prodajamo priljubljenih blagovnih znamk, ampak kakovostne izdelke. Nismo interierni oblikovalci, ki bi delali za revije o dizajnu in dekoraciji doma, temveč ustvarjamo domove za resnično življenje in resnične ljudi.

Skrbimo za naše e-trgovine, šolo kuhanja in vse zanimive blagovne znamke, ki nam zaupajo upravljanje distribucije svojih blagovnih znamk. Kot Made in Japan - proizvajalec tradicionalne japonske keramike - in naša najbolj priljubljena blagovna znamka. In vsi skupaj izberemo najboljše izdelke za vaš dom. No, ali ne bi tudi vi imeli radi takšnega dela?

Kulina je drugačna. RESNO. Ali se ne hvalimo že preveč?
Prepričajte se sami in si preberite, ZAKAJ KULINA.
Zakaj Kulina