Ballarini

Ballarini je vodilni italijanski proizvajalec visokokakovostnih ponev z neprijemljivo površino. Preverite kako priročno, enostavno in prijetno je lahko kuhanje!
6 items total
Steklen ponev, 28 cm, Ballarini
17,41 € –13 %
Steklen ponev, 28 cm, Ballarini
Na zalogi na spletu (5 pcs)
15 €
BAL1001584
Ponev z nelepljivim premazom ALBA, 24 cm, Ballarini
77,95 € –10 %
70 €
BAL1000240
Ponev z nelepljivim premazom FERRARA GRANITIUM EXTREME, 26 cm, Ballarini BAL1000964
Ponev za cvrtje FERRARA, 32 cm, Ballarini
Ponev za cvrtje FERRARA, 32 cm, Ballarini
Na zalogi na spletu (3 pcs)
75,10 €
BAL1000966
Steklen pokrov, 24 cm, Ballarini
14,88 € –17 %
Steklen pokrov, 24 cm, Ballarini
Na zalogi na spletu (9 pcs)
12,30 €
BAL1001583
Pokrov za ponev, 20 cm, Ballarini
11,86 € –8 %
Pokrov za ponev, 20 cm, Ballarini
Na zalogi na spletu (4 pcs)
10,80 €
BAL1001582

Ballarini - z italijansko strastjo do kuhanja

Ballarini je blagovna znamka, ki je že več kot 130 let sinonim za visokokakovostno italijansko kuhinjsko posodo. Blagovna znamka ima bogato zgodovino, ki se je začela leta 1889, ko je Paolo Ballarini ustanovil majhno delavnico v kraju Rivarolo blizu Padove v Italiji. Danes je Ballarini znana blagovna znamka, ki je od leta 2015 del skupine Zwilling Group.

Ballarini - ne le ponve

Poslanstvo podjetja Ballarini je potrošnikom zagotoviti visokokakovostno, trpežno in lepo oblikovano posodo, ki bo izboljšala njihovo kuharsko izkušnjo. Ballarini ponuja široko paleto izdelkov kuhinjske posode, ki so zasnovani tako za potrebe profesionalnih kuharjev kot domačih kuharjev. Ponudba izdelkov te blagovne znamke vključuje ponve za cvrtje, ponve, lonce, ponve za kuhanje, rešetke in kuhalnice ter specializirano posodo za peko na žaru, pečenje (brez PFOA, z neprebojno plastjo) in praženje.

Posebnost ponev Ballarini je kakovost materialov in izdelave. Ponve te blagovne znamke so izdelane iz težkega aluminijastega dna, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, preprečuje vroče točke in omogoča natančen nadzor kuhanja. Ponev je prevlečena z neprijemljivo površino, ki ne vsebuje škodljivih kemikalij in jo je enostavno čistiti. Poleg tega imajo ponve Ballarini ergonomske ročaje, ki so zasnovani za udobno in enostavno uporabo.

BallariniNa spletnem mestu Kulina so na voljo ponve z ročajem, ki se ne prijema in je opremljen s patentirano točko Thermopoint, ki vas po barvi ponve opozori na njeno pravilno temperaturo. Ročaj lahko postavite v pečico z najvišjo temperaturo 160 °C, tako da lahko končno preverite metodo "najprej pečemo, nato pečemo" in tako obvladate svoje zrezke ribeye.

Kakovost priznavajo vrhunski kuharji in ljubitelji oblikovanja

Ballarinije bila za svojo zavezanost kakovosti in inovacijam nagrajena s številnimi nagradami, med drugim s prestižno nagrado Red Dot Design Award. Kuhinjsko posodo te blagovne znamke uporabljajo vrhunski kuharski mojstri po vsem svetu in je bila predstavljena v vodilnih kulinaričnih publikacijah.

Ballarini je blagovna znamka, ki jo je ustvarila italijanska strast do kuhanja. Z več kot 130-letnimi izkušnjami blagovna znamka potrošnikom še naprej zagotavlja visokokakovostno, trpežno in lepo oblikovano posodo za kuhanje. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali domači kuhar, Ballarini ponuja nekaj za vsakogar.