UBRD

UBRD združuje minimalizem in profesionalizem z ljubeznijo do lesa in kuhanja. Oglejte si njihove deske za rezanje in druge kuhinjske pripomočke, ki bodo trajali desetletja ter se prepričajte, da je priprava hrane lahko zelo prijetna!
10 items total
Deska za rezanje VLAJKA L, 25 x 35 cm, ameriški oreh, UBRD
124 € –12 %
109 €
UBRD114MAO
Deska za rezanje VLAJKA L, 25 x 35 cm, hrastov les, UBRD
124 € –22 %
96 €
UBRD114MDU
Deska za rezanje VLAJKA L, 25 x 40 cm, ameriški oreh, UBRD
142 € –17 %
117 €
UBRD114LAO
Deska za rezanje VLAJKA L, 25 x 40 cm, hrastov les, UBRD
142 € –21 %
112 €
UBRD114LDU
Magnetno stojalo za nože, 28 x 18 cm, ameriški oreh, UBRD
259 € –30 %
180 €
UBRD69AO
Magnetno stojalo za nože, 28 x 18 cm, hrast, UBRD
259 € –33 %
173 €
UBRD69DU
Odpirač za steklenice VOTVÍRÁK, hrast, jeklo mat, UBRD
59,99 € –19 %
48 €
UBRD95DUMAT
Odpirač za steklenice VOTVÍRÁK, hrast, sijoče jeklo, UBRD
59,99 € –19 %
48 €
UBRD95DULESK

UBRD - praznovanje češke obrti in trajnostnega oblikovanja

UBRDzgodovina in filozofija

UBRD je blagovna znamka lesenih kuhinjskih pripomočkov, ki se je v svetu oblikovanja uveljavila s svojo izjemno kakovostjo in inovativnimi oblikami. Na Češkem sta ga leta 2014 ustanovila prijatelja Jiří in Vojtěch. K sodelovanju so povabili priznanega oblikovalca Petra Novagueja in podjetje je kmalu uspelo ter osvojilo mednarodno nagrado iF DESIGN AWARD, ki ji je takoj sledila nagrada Red Dot Design Award. UBRD Bevel - praktičen kuhinjski set, sestavljen iz deska za rezanje in magnetno stojalo za nože - je za svojo funkcionalno obliko prejel nagrado European Product Design Award in druge nagrade. Te nagrade so jim pomagale, da so jih opazili kupci, ki imajo radi izdelke UBRD - deske za rezanje, bloke za nože, odpirače za steklenice, pladnje in druge kuhinjske pripomočke iz lesa najvišje kakovosti.

Ustanovitelje podjetja UBRD je navdihnila bogata tradicija obdelave lesa na Češkem. Želeli so ustvariti blagovno znamko, ki bi to tradicijo združevala s sodobnimi načeli oblikovanja in zavezanostjo k trajnosti. Danes je UBRD znan po svojih inovativnih in funkcionalnih izdelkih iz trajnostnih materialov, kot so bukev, hrast in oreh. Les izvira iz lokalnih gozdov in je skrbno izbran zaradi svoje lepote in trajnosti.

Zakaj uporabniki obožujejo izdelke UBRD?

UBRD izdelki so znani po izjemni kakovosti, funkcionalnosti in estetski privlačnosti. Skrbno so zasnovani tako, da olajšajo in olajšajo vsakodnevna opravila v kuhinji. Kupci cenijo pozornost do podrobnosti in uporabo trajnostnih materialov, kar je v skladu z njihovimi vrednotami okoljske odgovornosti. Velika prednost izdelkov je tudi njihova trajnost. Vojtěch Hrach, eden od ustanoviteljev, pravi:

" deska za rezanje ni treba kupovati vsakih pet let. Če zanj skrbite, ga imate za vse življenje."

V Kulina smo prepričani, da je treba kupovati izdelke vrhunske kakovosti, ki trajajo večno, namesto da kupujemo kuhinjske dodatke, ki ne zdržijo preizkusa časa in jih je treba zamenjati vsakih nekaj let ali mesecev.

UBRD izdelke uporablja veliko ljudi, od domačih kuharjev do profesionalnih kuharjev. So kot nalašč za vse, ki želijo svoji kuhinji dodati pridih sloga in funkcionalnosti, hkrati pa ne pozabljajo na vpliv na okolje. UBRD izdelki so priljubljeni tudi med tistimi, ki cenijo edinstveno obrt in tradicijo češkega lesarstva.

Kaj je tako posebnega pri deskah za rezanje UBRD?

Deske za rezanje z logotipom UBRD odlikujejo odlični materiali in praktične lastnosti. Izdelane so iz trdega lesa, omogočajo udoben oprijem, zaradi debeline materiala, uporabljenega za izdelavo, pa jih je mogoče postaviti navpično na kuhinjsko ploščo za boljše shranjevanje. Deske za rezanje in bloki za nože UBRD so zaradi čudovitega videza odlično darilo za vse ljubitelje oblikovanja.