Kuharska šola Chefparade

Chefparade šola kuhanja

Kuharska šola Chefparade

Ustvarite zgodbo svojega doma z nami
S Kulino in... Chefparado!

Stars

Od leta 2007

Dolgoletna tradicija

na svojih trgih

Users

Več kot

250 000 udeležencev

kuharskih tečajev

fork-knife

Organiziral je več kot

50 000 kuharskih tečajev

in drugih dogodkov.

thumb-up

Več kot

12 000 dobrih ocen

na Staffino.cz med drugimi

Oglejte si, kaj smo skuhali za vas!

Na Chefparadi ste vi najpomembnejša sestavina, zato bo tečaj potekal, tudi če boste na dogodku samo vi. V kuhanju je dobro uživati v skupini ljudi ali prijateljev in hrana je najboljšega okusa, če jo lahko delite še z nekom, vendar bo tudi individualni tečaj z našim kuharjem okusna pustolovščina, kaj pravite?

Zato nas v Kulini ne zanima le prizorišče, ampak tudi zgodba, ki se na njem odvija. Vaš dom, vaša kuhinja in če želite, da je polna okusov, čudovitih vonjav in življenja. Šole kuhanja Chefparade so prava izbira za navdih v enem od mnogih možnih kuharskih dogodkov, bodisi na kuharskem tečaju, team buildingu v podjetju, poroki ali zasebni zabavi.

Image
Image
Friends

Kuharski tečaji za začetnike
kot tudi za napredne kuharje

Boy

Kuharski tečaji
za otroke

Puzzle

Za podjetja organiziramo
team buildinge

Glass

Zasebne zabave
za turiste in vse ostale

Zakaj bi poskusili z enim od kuharskih tečajev?

  • Vsak lahko kuha! V šoli kuhanja Chefparade v to resnično verjamemo. Kajti kuhanje ni le priprava hrane in obvladovanje spretnosti. Je veliko več kot to! Gre za zabavo, odkrivanje novih okusov in arom, druženje, doživljanje, preizkušanje nečesa novega, včasih smeh in včasih ... le z navdušenjem gledati, kar vam je uspelo narisati na krožnik, tudi če nikoli še niste kuhali!
  • Oblecite si predpasnike, saj boste na naših tečajih kuhanja kuhali vi - rezali boste, strgali, cvrli, pekli ali dušili. Hrano boste tudi servirali in jo okušali do zadnjega slastnega grižljaja. Temu pravimo praktični tečaji, ampak še malo počakajte! No, še nekaj naredimo... Pospravimo še nastali nered!
  • Ponujamo več kot 50 tečajev z jedmi z vsega sveta.Verjamemo, da lahko kuha vsak, zato so naši tečaji namenjeni začetnikom, ljubiteljem kuhanja in izkušenim kuharjem.
  • Tečaji potekajo na naših profesionalnih, popolnoma opremljenih lokacijah - v kuharskem studiu v Pragi ali na podeželski kmetiji, v Bratislavi, Košicah in Budimpešti. Podeželska kmetija je idealna za team building podjetja ali poroko s kmečko tematiko.
  • Naši udeleženci (več kot 100.000 v zadnjih 15 letih) pravijo, da so imeli pri nas izkušnjo s petimi zvezdicami, zato se pogosto vračajo (oglejte si mnenja in preverite ocene na spletu!) To je zato, ker vas ne naučimo le kuhati. Pokažemo vam, da je kuhanje odkrivanje novih okusov in zabava.
  • Zagotovimo vam vse sestavine, orodja in pijačo, po koncu tečaja pa vam pošljemo vse recepte, da se lahko doma pohvalite s tem, kar ste se naučili. Poleg tega za vas očistimo kuhinjo!
  • Naši izkušeni kuharji poskrbijo, da je kuhanje enostavno in zabavno. So mojstri evropske in azijske kuhinje ter strokovnjaki za suši, meso in sladice. Svoje znanje delijo na dostopen način, tako da lahko jedilnik, ki ste ga pripravili v studiu, vedno znova sestavite doma.
Image
Če ste v Pragi, Bratislavi, Košicah ali Budimpešti, se udeležite enega od naših tečajev
Prijavite se na kuharski tečaj