Ponev za praženje FERRARA GRANITIUM EXTREME, 24 cm, Ballarini

Code: BAL1000954
Brand: Ballarini
66,99 € –11 %
Ponev za praženje FERRARA GRANITIUM EXTREME, 24 cm, Ballarini
66,99 € –11 % 59,30 €
Razprodano
The item has been sold out…

Preizkusite globoko ponev z edinstveno neprijemljivo površino Granitium Extreme iz kolekcije Ferrara. Italijanski proizvajalec Ballarini je od leta 2015 del skupine Zwilling Group.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara Globoka ponev, 24 cm

Če iščete globoko ponev z nelepljivo površ ino, ki je idealna za pripravo ne le enolončnic, temveč tudi za pogostitev večje družbe s pečeno zelenjavo ali mesom ali značilnimi češkimi omakami, bo globoka ponev iz kolekcije Ferrara kot nalašč za vas. Ne le, da ima površino Granitium Extreme, ki se ne prijema, ampak je primerna tudi za indukcijske kuhalne plošče.

Izbirate lahko med 24 in 28 cm.

  • Priporočamo ročno pranje
  • Ponev z nelepljivo prevleko, primerna za indukcijo
  • Brez PFOA
  • Visoka odpornost
  • Izdelano v Italiji
  • Garancija za proizvodne napake 5 let - lahko uporabite tudi stružnice za kovino
  • Granitni dekor
  • Thermopoint

Ne pozabite izbrati ustreznega pokrova s posebnim ročajem.

Italijanska posoda Ballarini ni le oblikovalski biser za vašo kuhinjo, temveč je zaradi kombinacije italijanske ljubezni do dobre hrane in nemške natančnosti tudi zelo kakovostna. Neprijemljiva posoda iz kolekcije Ferrara je aluminijasta z granitnim okrasom, pri čemer je aluminijasta plošča pod visokim pritiskom oblikovana v želeno obliko. Kakovostne ponve Ferrara brez prijema so idealen pripomoček za cvrtje jajc, praženje zelenjave, mesa, rib, krompirjevih palačink ali palačink.

Indukcija

Tudi dvojno dno ponve ima svoj namen. Plast iz jekla in aluminija z vdolbinami ne zagotavlja le hitrejše absorpcije toplote, temveč so te ponve primerne tudi za indukcijo.

Površina

Neprijemljiva, zelo odporna površina Granitium Extreme je sestavljena iz 5 plasti, ki so ojačane z mineralnimi delci in so odporne na visoke temperature pri peki brez tekočin (peka na žaru do 250 °C). Granitium Extreme ne vsebuje PFOA in je odporen tudi na kovinske pripomočke.

Ročaj - toplotna točka

Ergonomsko oblikovan ročaj je toplotno izoliran, zato ni le udoben za držanje, temveč tudi varen. Poleg tega je opremljena s patentirano točko Thermopoint, ki vas po barvi posode opozori na njeno pravilno temperaturo. Ročaj lahko postavite v pečico z najvišjo temperaturo 160 °C.

Additional parameters

Category: Ponve za praženje
Weight: 0.94 kg
Material: Aluminij
Vrsta izdelka: Univerzalna ponev
Informacije o izdelku: Primerno za indukcijski štedilnik
Margin: E
Velikost: 24 cm
K překladu: CZ AUTO
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: