Darila za njo

Darilo za žensko

"Ne želim nečesa, kar potrebujem. Želim nekaj, kar si želim - nekaj lepega."

Znameniti prizor iz filma Love Actually natančno izraža idealno darilo za žensko. Vendar vas bomo prepričali, da si ženska lahko želi tudi tisto, kar potrebuje. Resno.

 

Zadovoljite njene čute

Zbujanje ob vonju sveže kuhane kave. Opazovanje odpirajočih se cvetnih lističev svojega najljubšega čaja. Uživanje ob pogledu na aparat, ki vsak dan krasi njeno sanjsko kuhinjo. Da, tudi aparat za kavo ali čajnik je lahko dragulj.

 

ELEKTRIČNI ČAJNIKI WMF

Električni čajnik WMF Lumero zavre vodo, skuha čaj, segreje otroško hrano ali stopi čokolado za skodelico vroče čokolade ali fondi.

ELEKTRIČNI ČAJNIK BUGATTI

Sinonim za razkošje. Užitek za pogled in največja zmogljivost, ki se skriva pod pokrovom motorja.

APARAT ZA KAVO - DEKANTER

Vonj po kavi namesto budilke za popoln začetek dneva in slog iz 50. let prejšnjega stoletja, ki preprosto ne gre iz mode.

KOZARCI ZA KAVO

Običajno z mlekom, kapučino in belo kavo je najbolje uživati iz kozarca. Konec koncev pijemo tudi z očmi.

Darilo za mamo

Ste se s to viralno sliko srečali v družabnih medijih?
""Učitelj je otroke prosil, naj narišejo mamin najljubši hobi."
Mama, ki rada pije vino, je imela veliko srečo. Zagotovo bolj kot mama, ki rada čisti ;-) Življenje mamic je lahko zahtevno, zato menimo, da potrebujejo dodatno skrb.

KOZARCI ZA VINO

Odlično darilo. Še posebej ob čudovitem predlogu, da ste pripravljeni pomagati in da boste lahko nocoj skupaj uživali v vinu.

MANIKURA

Ne spomni se niti, da bi šla na manikuro. Zato si zasluži visokokakovosten komplet, s katerim si jo naredi sama. Morda s kozarcem vina...

SAMOZALIVALNI LONEC ZA RASTLINE

Kdo ima čas vsak dan zalivati baziliko? Rastline je treba tako kot otroke vzgajati za samostojnost.

KUHINJSKI ROBOT

Edini in najboljši. Sanje vsakega gurmana. Kdaj si ga zasluži če ne zdaj?

 

Če enostavno ne veste

Najboljša darila so tista, ki jih je mogoče uporabiti. Potem samo izberite dobro blagovno znamko in zadovoljstvo je zagotovljeno.

 

MLINČEK IN MOŽNAR ZA ZAČIMBE

Najboljše začimbe z vsega sveta. Skrbno izbrani izdelki ekološke in pravične trgovine.

ČUDOVITI ČAJI

Privoščite si veselje ob uživanju resnično kakovostnega čaja. Degustacijski kompleti so idealno darilo za odkrivanje novih okusov in iskanje njenega najljubšega.

LUKSUZNE SVEČE

Naj s popolnimi naravnimi vonjavami spremeni svoj dom v oazo. Te dolgo gorijo in poskrbijo, da se človek počuti sproščeno in optimistično za naslednji dan.

DARILA ZA TAŠČO

S čim boste razveselili svojega najljubšega sorodnika? Za vas smo pripravili izbor izvirnih daril.

 

53 items total
Ponev za palačinke MINERAL B ELEMENT, 24 cm, jeklena, de Buyer
47,50 €
DB561524
Foto album MEMORIES, Printworks
25 € –28 %
Foto album MEMORIES, Printworks
Na zalogi na spletu (2 pcs)
18 €
PRPW00527
Igra Mikado, Printworks
15 € –20 %
Igra Mikado, Printworks
Na zalogi na spletu (4 pcs)
12 €
PRPW00510
Igra spomina MOVIE, 50 kosov, Printworks
Igra spomina MOVIE, 50 kosov, Printworks
Na zalogi na spletu (4 pcs)
26 €
PRPW00447
Podloga za peko makronov, 40 x 30 cm, de Buyer
26,18 € –15 %
22,20 €
DB493540
Aroma difuzor RAIN, 177 ml, Clean
Aroma difuzor RAIN, 177 ml, Clean
Na zalogi na spletu (1 pcs)
63 €
CLN80068118000
Dišeča sveča RAIN, 227 g, Clean
Outlet
51 € –25 %
Dišeča sveča RAIN, 227 g, Clean
Na zalogi na spletu (4 pcs)
38,25 €
CLN80088118000
Infuzor za čaj YOU, nerjaveče jeklo, Alessi
26 €
ALMMI25
Samonapajalni cvetlični lonec GOURMET HERB GARDEN, set 3 kosov, WMF
76,70 €
WM0641306040
Sobno pršilo RAIN, 148 ml, Clean
Sobno pršilo RAIN, 148 ml, Clean
Na zalogi na spletu (2 pcs)
33,50 €
CLN80058118000
Vaza IKEBANA, 13 cm, srebrna, steklo, Fritz Hansen
111 €
FH840146
Vaza IKERU, 24 cm, zelena, steklo, Fritz Hansen
109 €
FH840143
Zamašek za penino CLEVER & MORE CHAMPAGNE, WMF
33,30 €
WM0641036030
Dišeča sveča REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange
47,49 € –13 %
41 €
ELDRMK200B
Dišeča sveča YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange
47,49 € –13 %
41 €
ELDYOU200B
Dresirna brizgalka z nastavki, 17 kosov, z 12 okrasnimi konicami, de Buyer DB335802
Igra Domine, Printworks
19 € –31 %
Igra Domine, Printworks
Na zalogi na spletu (5 pcs)
13 €
PRPW00509
Kljukica za obešanje torbice JUMBO, Alessi
28 €
ALFGO05
Kozarec za espresso NERO, set 2 kosov, 80 ml, z dvojno steno, Blomus
24,43 €
BM63652
Kozmetično ogledalo VISTA, 5-kratna povečava, polirano jeklo, Blomus BM68949
Kuharski nož PINK SPIRIT, 21 cm, roza, F.DICK
104 € –9 %
94 €
FDCK817472179
Namizno ogledalo, 28,3 cm, s pladnjem, bela, Brabantia
36,95 € –7 %
34 €
BRAB280726
Up
More products

Najboljša darila zanjo

Kakšno darilo naj ji podarim?

Iskanje idealnega darila za pomembne ženske v našem življenju je lahko vznemirljiva, a tudi težka naloga. S pravim darilom lahko izrazimo hvaležnost, naklonjenost in razumevanje, pa naj gre za rojstni dan, obletnico ali zgolj priložnostno izkazovanje ljubezni.

Na spletni strani Kulina boste našli nekaj za vsak dogodek in letni čas, zato, če imate težave z iskanjem popolnega darila za rojstni dan za žensko v vašem življenju, imejte v mislih, da so koristna in smiselna darila najboljša. Ko se boste podali na čudovito pot izbire darila, naj vas srce vodi k darilom, ki so pomembna in nudijo praktično pomoč.

Neverjetne dame v vašem življenju, ne glede na to, ali so vaša mati, sestra, dekle, žena ali tesna prijateljica, si zaslužijo darilo, ki izraža, kako dragocene so za vas.

Čeprav je vsaka ženska drugačna, obstajajo nekatera splošno sprejeta darila, ki bi jih mnoge dame v vašem življenju rade prejele, ker so modna, praktična ali pomembna, kot so dodatki za kavo ali čaj, vaze, igre, steklenice za vodo, organizatorji za nakit itd.

Ko iščete darilo zanjo, je težko ugotoviti, kaj si želi. Za to morate biti detektiv. Začnite poslušati, kaj ima povedati. O katerih temah običajno razpravlja? Tako lahko najdete idealno darilo, ki se ujema z njenimi hobiji in bo hkrati nostalgično in uporabno v njenem življenju.

Kako izbrati popolno darilo? Katere vidike morate upoštevati pri nakupu darila?

Pri izbiri popolnega darila je treba dobro premisliti o interesih, željah in priložnosti prejemnika. Tukaj so ključni vidiki, ki jih je treba upoštevati pri nakupu darila:

 • Interesi prejemnika: Prilagodite darilo prejemnikovim zanimanjem, strastem in dejavnostim. Darilo, povezano z nečim, kar imajo radi, kaže, da ste se potrudili izbrati nekaj pomembnega.

 • Priložnost: Razmislite o razlogu za darilo - ali gre za rojstni dan, obletnico, praznik ali poseben mejnik. Priložnost vas lahko usmeri k ustreznim možnostim daril.

 • Razmerje: Vaš odnos s prejemnikom je pomemben. Darilo za bližnjega prijatelja se lahko razlikuje od darila za sodelavca ali družinskega člana.

 • Starost: starost prejemnika lahko vpliva na vrsto primernega darila. Darila za otroke, najstnike in odrasle se lahko zelo razlikujejo.

 • Personaliziran dotik: Prilagojena darila z imenom prejemnika, začetnicami ali posebnim datumom lahko dodajo edinstven in sentimentalen pridih.

 • Praktičnost: Premislite, ali bo darilo uporabno v vsakdanjem življenju prejemnika. Praktična darila, ki ustrezajo njihovim potrebam, so lahko premišljena in cenjena.

 • Kakovost: Izberite kakovostno darilo, ki odraža vašo skrb in pozornost. Dobro izdelani predmeti imajo daljšo življenjsko dobo in pustijo pozitiven vtis.

 • Dejavnik presenečenja: Če je mogoče, darilu dodajte element presenečenja ali novosti. Nekaj nepričakovanega lahko darilo naredi še bolj nepozabno.

 • Sentimentalna vrednost: Darilo, ki ima sentimentalno vrednost, na primer dragocen spomin ali notranja šala, lahko ustvari globoko čustveno povezavo.

 • Kulturna občutljivost: Da bo vaše darilo primerno in spoštljivo, upoštevajte prejemnikovo kulturno ozadje in prepričanja.

 • Etični vidiki: Če ima obdarovanec močna etična prepričanja, izberite darilo, ki je v skladu z njegovimi vrednotami, na primer trajnostne izdelke ali izdelke brez krutosti.

 • Proračun: Določite proračun, ki vam ustreza, in v tem okviru izberite darilo. Premišljenost je pomembnejša od cene.

 • Izogibajte se stereotipom: Pri izbiri darila se izogibajte klišejem ali stereotipom. Razmišljajte o posamezniku in se ne zanašajte na posplošitve.

 • Darilne kartice: Če niste prepričani o željah obdarovanca, lahko z darilno kartico za njegovo najljubšo trgovino ali restavracijo sam izbere, kaj želi.

 • Predstavitev: Premislite, kako bo darilo predstavljeno. S premišljenim zavijanjem ali pakiranjem lahko izboljšate celotno izkušnjo.

Ne pozabite, da najboljša darila kažejo, da ste si vzeli čas za razumevanje in upoštevanje prejemnikove osebnosti in želja. Navsezadnje je darilo zares pomembno zaradi misli in truda, ki se skriva za njim.

Kakšne so ideje za vašo ženo ali dekle?

Če želite obdarovati svojo ženo, dekle ali sestro, vam ponujamo široko zbirko fantastičnih izdelkov. Izbirate lahko med različnimi dišečimi svečami, ki bodo vsak prostor napolnile s privlačnim vonjem, stilskimi figuricami, kozarci za vino ali okusnimi in kakovostnimi čaji.

Če si boste vzeli čas in izbrali premišljeno in smiselno darilo, bo to nedvomno razveselilo izjemne ženske v vašem življenju, ne glede na priložnost.