Darila za tiste, ki imajo vse

Popis

Darila za tiste, ki imajo vse

Ali poznate takšne ljudi, ki imajo vse ali - ravno nasprotno - ne potrebujejo ničesar? Vedno so na vrhu seznama božičnih "favoritov", ko je treba izbrati pravo darilo. Pri Kulini smo za vas veliko razmišljali in tukaj je naš seznam daril, ki imajo to moč, da narišejo nasmeh na obraz tudi največjim skeptikom, tudi najbolj razvajenim in tistim, ki gredo do skrajnosti, ko gre za praktičnost.

 

Nezlomljiv? Resno? Dokažite!

Pravijo, da doma ne morete imeti preveč kozarcev, ker se ti pogosto razbijejo. Vendar ni nujno, da je tako... Kozarci iz trpežne, okolju prijazne plastike lahko izgledajo prav tako vrhunsko, poleg tega pa se ne bodo razbili! Kozarci, ki jih nudimo, prihajajo iz Club kolekcije nemške blagovne znamke Koziol, ki omogoča praktičnih 100% trajnostnih izdelkov za vsakodnevno uporabo. Ne glede na to, ali bo skozi vašo hišo udaril tornado ali skupina otrok, bodo na to pripravljeni.

Popis Popis Popis

No, to je nesmisel...

Te predmete so ustvarili vodilni svetovni oblikovalci, ki delajo za italijansko blagovno znamko Alessi. Njihov cilj je bil zabavati in izzivati, vendar niso želeli, da bi bili njihovi modeli "samo za šov". Če se torej sprašujete, za kaj danes potrebujem bobra, si ga raje podrobneje oglejte. Zmogljiv, bleščeč bober se zagrize v vaš svinčnik in ga ne izpusti, dokler ni oster kot britev. Navadni svinčniki niso iz mode, pa tudi bober ne. Oglejte si druge priboljške za pisarno.

Popis

Punk is not dead

Punk ni mrtev. In res se lahko počutite kot upornik, ko po napornem delovnem dnevu svojo najljubšo pijačo nalijete v enega iz Nachtmann Punk kolekcije kozarcev. Britanska študentka dizajna, Anke Buchmann, je v okviru programa NextGen za nemško tovarno stekla, oblikovala to uspešno kolekcijo. Majhne piramide, značilne za punk "ovratnike" dajejo tradicionalnemu steklu nekonvencionalen pečat.

Popis

Ne potrebujete ga. Vendar ga želite.

Nekaj kakovostnih ima že kuharski nož. To je jasno. Toda ... ali ima sabljo? Za kaj potrebuje sabljo? No, seveda za sabljanje! Če se želite pokazati pred svojimi prijatelji (ne glede na to ali so to vaši sodelavci ali ženini), ne boste kar tako odprli šampanjca, ali ne?

Čudoviti kuhinjski noži bodo raztopili srce vsakega ljubitelja kuhanja. Včasih na skrivaj sanja o njih, vendar si jih ne bi kupila sama niti si jih bo kupil sam, zato ste tu vi (torej Božiček). Iz kategorije "tega res ne potrebujem" prihajajo steak noži. Vsak kuhar in ljubitelj mesa bi jih rad imel, vendar se njegovo srce vedno bori z razlogom. Ampak ko jih bodo enkrat poskusili, ne bodo nikoli več želeli "prebadati" zrezka z običajnim nožem.

Popis PopisPopis
37 items total
Foto album IT'S ABOUT US, črna, Printworks
50 € –26 %
Foto album IT'S ABOUT US, črna, Printworks
Na zalogi na spletu (18 pcs)
37 €
PRPW00514
Foto album YOU ARE SUNSHINE, siv, Printworks
50 € –18 %
41 €
PRPW00513
Kozarci in karafa za viski v setu ASPEN, 7 kosov, Nachtmann
159 € –30 %
110 €
NM90025
Set nožev za zrezke, 6 kosov, darilna škatla, WMF
89,99 € –12 %
79 €
WM1289616046
Hladilec za steklenice vina MANHATTAN, 12 cm, WMF
69,99 € –11 %
62 €
WM0683969990
Ožemalnik citrusov JUICY SALIF, Alessi
Ožemalnik citrusov JUICY SALIF, Alessi
Na zalogi na spletu (30 pcs)
85 €
ALPSJS
Sponka za denar THREESOME, 6 cm, srebrna, Philippi
19,50 €
PHP193308
Šilček CASTOR, Alessi
Šilček CASTOR, Alessi
Na zalogi na spletu (10 pcs)
58 €
ALRT02
Antistres dekoracija BALLANCE, 15 cm, črna, Philippi
79,90 €
PHP193283
Antistresna dekor žoga DECISION MAKER, 5 cm, srebrna, Philippi
28,90 € –10 %
25,90 €
PHP201006
Blažilec stresa MALO DELUX Philippi, 7,5 cm, silver
19,90 €
PHP264004
Držalo za pisala HELICOPTER, 15 cm, srebrna, Philippi
39,90 €
PHP245032
Japonski kuharski nož SUJIHIKI, 24 cm, Dellinger
354 €
DNGRSXL9309
Kerozinska svetilka HK50, kromirana medenina, Petromax
304 € –21 %
240 €
PET700013
Kozarci in karafa za viski v setu PUNK, 3 kosi, Nachtmann
145 € –38 %
89,20 €
NM99501
Namizna svetilka STANDING MONKEY, 54 cm, črna, Seletti
340 €
SLT14920
Namizni kamin SPIN 120, zlata, Höfats
Namizni kamin SPIN 120, zlata, Höfats
Na zalogi na spletu (1 pcs)
209 €
HO00021
Nosilec vizitk NIC, 10 cm, črna, Philippi
28,90 €
PHP120032
Nosilec vizitk SLIM, 10 cm, črna, Philippi
19,90 €
PHP233003
Nož za klobase, 11 cm, F.Dick
Nož za klobase, 11 cm, F.Dick
Na zalogi na spletu (5 pcs)
44 €
FDCK8200111
Potovalni aparat za kavo AESP-312, Akai
197,99 € –11 %
Potovalni aparat za kavo AESP-312, Akai
Na zalogi na spletu (5 pcs)
175 €
AKAESP312
Set za risanje EMERGING ARTIST, Printworks
60 € –35 %
39 €
PRPW00456
Vaza KINTSUGI, 32 cm, bela, Seletti
255 € –5 %
Vaza KINTSUGI, 32 cm, bela, Seletti
Na zalogi na spletu (2 pcs)
242 €
SLT09675
Up
More products

Darila za ljudi, ki imajo vse

Kaj pravzaprav lahko podarite osebi, ki ima vse?

Vsakdo pozna nekoga, za katerega je skoraj težko nakupovati, ker že ima vse, kar bi lahko potreboval ali si želel, ker ne mara prejemati materialnih predmetov ali ker je izbirčen.

Nakupovanje zanje je lahko zahtevno, zato smo poleg nekaj skopih predlogov spodaj pripravili naše najboljše predloge - vključno z užitnimi dobrotami in nekaterimi ustvarjalnimi idejami, s katerimi boste presenetili in navdušili tudi najtežjega prejemnika.

Pri izbiri darila za nekoga, ki ima vse, je treba upoštevati, kaj bi prejemnik resnično cenil in v čem bi užival. Tukaj je nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali:

 • Izkušnje: Razmislite o tem, da bi jim podarili doživetje, kot so vstopnice za koncert, kuharski tečaj, dan v zdravilišču ali polet z balonom. Izkušnje ustvarjajo trajne spomine in so lahko pomembnejše od materialnih dobrin.

 • Nakupovalni boni: Pustite jim, da izberejo, kar želijo. Na spletni strani Kulina ponujamo neomejeno število darilnih bonov, da lahko z nami ustvarijo zgodbo svojega doma.
 • Dobrote: Kupite jim okusen, kakovosten čaj, ekološko mešanico začimb ali oljčno olje s tartufi. Dobrote so darila, ki nikoli ne gredo iz mode in bodo razveselila tudi osebo, ki ima vse.
 • Prilagojena darila: Izberite personalizirane predmete, kot so po meri izdelano umetniško delo, dodatek z monogramom ali nakit po meri. Ti kažejo na dodaten premislek in trud.

 • Dobrodelne donacije: Donacijo v dobrodelne namene, ki so v skladu z njihovimi vrednotami. To kaže na to, da poleg materialnih dobrin upoštevajo tudi svoje strasti.

 • Naročniške storitve: Podarite jim naročnino na storitev, v kateri bodo uživali, na primer na dostavo gurmanske hrane, knjižni klub, pretočno storitev ali mesečno naročnino na vino ali čaj.

 • Čas in družba: Včasih je najbolj dragoceno darilo preživljanje kakovostnega časa z nekom. Načrtujte poseben izlet, večerjo ali dan, ki ga preživijo ob dejavnostih, ki jih imajo radi.

 • Edinstvene starine ali zbirateljski predmeti: Poiščite redke ali starinske predmete, ki ustrezajo njihovim interesom, kot so starinske knjige, starinske ure ali zbirateljski predmeti.

 • Razredi ali delavnice: Prijavite jih na delavnico ali tečaj, ki jim lahko pomaga pri raziskovanju novih interesov ali hobijev, kot so lončarstvo, fotografija ali obdelava lesa.

 • Storitve za dom: V tem primeru se lahko dogovorite za čiščenje, urejanje okolice ali gurmanskega kuharja, ki bo pripravil obrok na njihovem domu. Te storitve jim lahko olajšajo življenje in ga naredijo prijetnejšega.

 • Digitalna darila: Razmislite o digitalnih darilih, kot so spletni tečaji, e-knjige ali članstvo v platformah, ki bi jim lahko bile všeč.

 • Ročno napisana pisma ali dnevniki: Vroče pismo, v katerem izrazite svojo hvaležnost in dobre želje, ali lepo napisan dnevnik sta lahko dragoceno darilo.

 • Luksuzna hrana ali pijača: Izberite visokokakovostno vino, redek viski ali gurmansko hrano, ki je morda še niso poskusili.

 • Rastlina ali drevo: Živo darilo, kot je lončnica ali drevo, ki ga posadijo na vrtu, lahko simbolizira rast in dolgoživost. Preverite našo ponudbo cvetličnih loncev ali vaz za rože.

 • Tehnični pripomočki: Če so navdušeni nad tehnologijo, razmislite o najnovejših pripomočkih ali pametnih napravah, ki lahko povečajo udobje ali zabavo.

Ne pozabite, da sta misel in trud, ki ju vložite v darilo, resnično pomembna. Namesto da se osredotočate na materialno vrednost, raje izberite darilo, ki se ujema z njihovimi interesi, strastmi ali izkušnjami, ki jih lahko negujejo.

Kako izbrati popolno darilo? Katere vidike morate upoštevati pri nakupu darila?

Pri izbiri popolnega darila je treba skrbno preučiti interese, želje in priložnost prejemnika. Tukaj so ključni vidiki, ki jih je treba upoštevati pri nakupu darila:

 • Interesi prejemnika: Prilagodite darilo prejemnikovim zanimanjem, strastem in dejavnostim. Darilo, povezano z nečim, kar imajo radi, kaže, da ste se potrudili izbrati nekaj pomembnega.

 • Priložnost: Razmislite o razlogu za darilo - ali gre za rojstni dan, obletnico, praznik ali poseben mejnik. Priložnost vas lahko usmeri k ustreznim možnostim daril.

 • Razmerje: Vaš odnos s prejemnikom je pomemben. Darilo za bližnjega prijatelja se lahko razlikuje od darila za sodelavca ali družinskega člana.

 • Starost: starost prejemnika lahko vpliva na vrsto primernega darila. Darila za otroke, najstnike in odrasle se lahko zelo razlikujejo.

 • Personaliziran dotik: Prilagojena darila z imenom prejemnika, začetnicami ali posebnim datumom lahko dodajo edinstven in sentimentalen pridih.

 • Praktičnost: Premislite, ali bo darilo uporabno v vsakdanjem življenju prejemnika. Praktična darila, ki ustrezajo njihovim potrebam, so lahko premišljena in cenjena.

 • Kakovost: Izberite kakovostno darilo, ki odraža vašo skrb in pozornost. Dobro izdelani predmeti imajo daljšo življenjsko dobo in pustijo pozitiven vtis.

 • Dejavnik presenečenja: Če je mogoče, darilu dodajte element presenečenja ali novosti. Nekaj nepričakovanega lahko darilo naredi še bolj nepozabno.

 • Sentimentalna vrednost: Darilo, ki ima sentimentalno vrednost, na primer dragocen spomin ali notranja šala, lahko ustvari globoko čustveno povezavo.

 • Kulturna občutljivost: Da bo vaše darilo primerno in spoštljivo, upoštevajte prejemnikovo kulturno ozadje in prepričanja.

 • Etični vidiki: Če ima obdarovanec močna etična prepričanja, izberite darilo, ki je v skladu z njegovimi vrednotami, na primer trajnostne izdelke ali izdelke brez krutosti.

 • Proračun: Določite proračun, ki vam ustreza, in v tem okviru izberite darilo. Premišljenost je pomembnejša od cene.

 • Izogibajte se stereotipom: Pri izbiri darila se izogibajte klišejem ali stereotipom. Razmišljajte o posamezniku in se ne zanašajte na posplošitve.

 • Darilne kartice: Če niste prepričani o željah obdarovanca, lahko z darilno kartico za njegovo najljubšo trgovino ali restavracijo sam izbere, kaj želi.

 • Predstavitev: Premislite, kako bo darilo predstavljeno. S premišljenim zavijanjem ali pakiranjem lahko izboljšate celotno izkušnjo.

Ne pozabite, da najboljša darila kažejo, da ste si vzeli čas za razumevanje in upoštevanje prejemnikove osebnosti in želja. Navsezadnje je darilo zares pomembno zaradi misli in truda, ki se skriva za njim.