Pečice za pico

Pečice za pico - potešite svoje želje kadarkoli in kjerkoli

Kakšne so prednosti uporabe peči za pico?

Uporaba peči za pico za pripravo ročno izdelanih pic ima številne prednosti, med drugim:

  • Hitrejši čas kuhanja: Pečice za pico lahko hitro dosežejo visoke temperature, zato se pica speče hitreje. Tako bo vaša slastna ročno izdelana pica pripravljena v nekaj minutah.
  • Tudi pri kuhanju: Pečice za pico so narejene tako, da enakomerno pečejo pice. Te namreč enakomerno prenašajo toploto po celotni površini pečice in tako zagotavljajo, da se pica po vsej površini enako zapeče.
  • Vsestranskost: Pečice za pico so uporabne za več kot le peko pic. Uporabljajo se lahko tudi za pripravo drugih živil, vključno s kruhom, pečeno zelenjavo in mesom.
  • Avtentičen okus: uporaba pečice za pico daje vaši ročno izdelani pici pristen okus, ki ga običajna pečica ne more doseči. Visoka temperatura v peči za pico namreč posnema elemente tradicionalne peči na drva, zato je pica čudovito hrustljava in okusna.
  • Zabava in uživanje: Priprava lastne pice je lahko zabavna, vaši gostje in njihovi otroci pa bodo imeli veliko izkušenj, ko bodo sami oblikovali pico.

Ali lahko v pečici za pico pripravljate tudi druge jedi?

Da, v pečici za pico lahko poleg pice pripravljate tudi druge jedi. Pečice za pico so vsestranske in lahko dosežejo izjemno visoke temperature, zato so idealne za pripravo najrazličnejših jedi.

V pečici za pico lahko na primer pečete zelenjavo, foccacia, pečete kruh, pripravljate meso in celo sladice, kot so pite ali sadni čips.

Poleg tega lahko peč za pico zaradi okusa, ki ga živilom daje les, vašim najljubšim jedem doda edinstven in okusen pridih.

Ali lahko pečico za pico uporabljate na zunanjih zabavah?

Da, pica je odlična za zabave na prostem. Peči za pico so vse bolj razširjene za srečanja na dvorišču in dogodke na prostem, saj gostom zagotavljajo zabavno in edinstveno izkušnjo. Ponujajo edinstven in razburljiv element vašega dogodka, saj obiskovalcem omogočajo, da oblikujejo in izdelajo svoje pice.

Zunanje peči za pico so na voljo v različnih velikostih in vrstah ter se lahko napajajo z lesom, plinom ali elektriko. Nekatere peči za pico so prenosne, zato jih je mogoče enostavno premakniti na različne lokacije.

Preverite našo ponudbo zunanjih luči in dodatkov za piknik za še bolj prijetno izkušnjo priprave pice.