Darila za prijeten dom

Popis

Darila za prijeten dom

Darila, ki v vaš dom vnesejo udobje in veliko povedo o vaši povezanosti. Samo vi veste, kakšen čaj pije, kakšen vonj ima rada in kaj bo najbolj ogrelo srce obdarovane osebe.

Ko se morate ogreti

Ob pogledu na ogenj, ne glede na to ali gori kot namizni biokamin ali je le migetanje svetlobe sveč, ta pomirja in greje. Edino, kar lahko še storite je, da se potopite v toplo odejo, odprete steklenico vina, berete knjigo ali gledate najljubšo serijo.

Popis

Ko potrebujete malo miru

Ali ima doma najljubši kotiček? Kotiček za sprostitev, branje, načrtovanje ali pisanje dnevnika? Darilo v obliki svetlobe, v obliki tradicionalnih sveč, stilskih svečnikov ali stilskih svetilk ima lastno simboliko.

Popis Popis Popis

Ko potrebujete počitek

Zakaj so sprostitvena darila tako priljubljena? Ker vsi potrebujemo počitek. In redko pomislimo nase. Zato zelo cenimo, če se nekdo spomni na nas - na naš najljubši čaj, scented candles ali prijeten posteljni komplet.

Popis PopisPopis
29 items total
Blazina LIQUID MEMORY, 40 x 40 cm, Foonka
Outlet
33 € –15 %
Blazina LIQUID MEMORY, 40 x 40 cm, Foonka
Na zalogi na spletu (6 pcs)
28,05 €
FOC40LM
Dišeča sveča HERMANN, Etat Libre d'Orange
47,49 € –13 %
41 €
ELDHER200B
Namizni svečnik ASTRO, 14 cm, zelena, steklo, Hübsch
Outlet
78 € –15 %
66,30 €
HU991418
Stenska svetilka EDGE, medenina, Hübsch
Stenska svetilka EDGE, medenina, Hübsch
Na zalogi na spletu (4 pcs)
129 €
HU990708
Taburet CUBE, 58 x 37 cm, oranžna, Hübsch
199 €
HU21323
Viseča svetilka CONEY, oranžna, Hübsch
Outlet
169 € –20 %
Viseča svetilka CONEY, oranžna, Hübsch
Na zalogi na spletu (4 pcs)
135 €
HU991407
Čajni set METALLIC, 5 kosov, MIJ
Čajni set METALLIC, 5 kosov, MIJ
Na zalogi na spletu (3 pcs)
97 €
MIJRW0033
Dišeča sveča YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange
47,49 € –13 %
41 €
ELDYOU200B
Etažer za pecivo LEGIO NOVA, 29 cm, Eva Solo
99,95 € –24 %
75,10 €
ES887266
Igra Backgammon, Printworks
27 € –25 %
Igra Backgammon, Printworks
Na zalogi na spletu (4 pcs)
20 €
PRPW00507
Knjiga gostov, bež in oranžna, Printworks
30 € –30 %
21 €
PRPW00322
Laterna za sveče FINCA M, 36,5 cm, črna, Blomus
61,15 €
BM63687
Laterna za sveče LITO M, 27 cm, črna, jeklo, Blomus
71,35 €
BM65932
Namizni kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Namizni kamin SPIN 120, srebrna, Höfats
Na zalogi na spletu (8 pcs)
166 €
HO00024
Namizni kamin SPIN 90, črn, Höfats
Namizni kamin SPIN 90, črn, Höfats
Na zalogi na spletu (8 pcs)
145 €
HO00041
Svečnik za čajne svečke URBANIA CITY, bela, Kähler
54,40 €
KHL693521
Svečnik za čajne svečke URBANIA TIVOLI ENTRANCE, bela, Kähler KHL691060
Svečnik za namizne sveče SQUARE CANDLE, set 4 kosov, zlati, Höfats HO00368
Up
More products

Najboljša darila za prijeten dom

Kaj so dobra darila za udobne domove?

Udoben dom je ključnega pomena v vsakem letnem času, vendar so zimski meseci najpomembnejši. Ko je zunaj mračno vreme, se je dobro vrniti domov v toplo in prijetno okolje. Poleg tega, da nudi občutek zaščite in udobja, je lahko prijetna hiša čudovit kraj za sprostitev in oddih. Brez dvoma boste družini in prijateljem podarili nekaj daril za ogrevanje, da bodo njihovi domovi videti lepši in da se bodo počutili bolj udobno.

Na spletni strani Kulina smo nakupovanje opravili namesto vas, tako da lahko najdete idealno darilo za vse na svojem seznamu. Za prijeten dom razmislite o naslednjih darilih:

Če iščete popolno darilo za nekoga, ki obožuje dolge večere v svojem prijetnem domu, lahko razmislite tudi o nakupu dekorativnih ali oblikovalskih predmetov, kot so svetilke, majhne vaze ali sklede za sadje

Kako izbrati popolno darilo? Katere vidike morate upoštevati pri nakupu darila?

Pri izbiri popolnega darila je treba skrbno preučiti interese, želje in priložnost prejemnika. Tukaj so ključni vidiki, ki jih je treba upoštevati pri nakupu darila:

 • Interesi prejemnika: Prilagodite darilo prejemnikovim zanimanjem, strastem in dejavnostim. Darilo, povezano z nečim, kar imajo radi, kaže, da ste se potrudili izbrati nekaj pomembnega.

 • Priložnost: Razmislite o razlogu za darilo - ali gre za rojstni dan, obletnico, praznik ali poseben mejnik. Priložnost vas lahko usmeri k ustreznim možnostim daril.

 • Razmerje: Vaš odnos s prejemnikom je pomemben. Darilo za bližnjega prijatelja se lahko razlikuje od darila za sodelavca ali družinskega člana.

 • Starost: starost prejemnika lahko vpliva na vrsto primernega darila. Darila za otroke, najstnike in odrasle se lahko zelo razlikujejo.

 • Personaliziran dotik: Prilagojena darila z imenom prejemnika, začetnicami ali posebnim datumom lahko dodajo edinstven in sentimentalen pridih.

 • Praktičnost: Premislite, ali bo darilo uporabno v vsakdanjem življenju prejemnika. Praktična darila, ki ustrezajo njihovim potrebam, so lahko premišljena in cenjena.

 • Kakovost: Izberite kakovostno darilo, ki odraža vašo skrb in pozornost. Dobro izdelani predmeti imajo daljšo življenjsko dobo in pustijo pozitiven vtis.

 • Dejavnik presenečenja: Če je mogoče, darilu dodajte element presenečenja ali novosti. Nekaj nepričakovanega lahko darilo naredi še bolj nepozabno.

 • Sentimentalna vrednost: Darilo, ki ima sentimentalno vrednost, na primer dragocen spomin ali notranja šala, lahko ustvari globoko čustveno povezavo.

 • Kulturna občutljivost: Da bo vaše darilo primerno in spoštljivo, upoštevajte prejemnikovo kulturno ozadje in prepričanja.

 • Etični vidiki: Če ima obdarovanec močna etična prepričanja, izberite darilo, ki je v skladu z njegovimi vrednotami, na primer trajnostne izdelke ali izdelke brez krutosti.

 • Proračun: Določite proračun, ki vam ustreza, in v tem okviru izberite darilo. Premišljenost je pomembnejša od cene.

 • Izogibajte se stereotipom: Pri izbiri darila se izogibajte klišejem ali stereotipom. Razmišljajte o posamezniku in se ne zanašajte na posplošitve.

 • Darilne kartice: Če niste prepričani o željah obdarovanca, lahko z darilno kartico za njegovo najljubšo trgovino ali restavracijo sam izbere, kaj želi.

 • Predstavitev: Premislite, kako bo darilo predstavljeno. S premišljenim zavijanjem ali pakiranjem lahko izboljšate celotno izkušnjo.

Ne pozabite, da najboljša darila kažejo, da ste si vzeli čas za razumevanje in upoštevanje prejemnikove osebnosti in želja. Navsezadnje je darilo zares pomembno zaradi misli in truda, ki se skriva za njim.