odeje

7 items total
Odeja CLASSIC, 130 x 180 cm, siva, merino, Fritz Hansen
141 €
FH840007
Odeja JAIME HAYON, 130 x 200 cm, zlata, merino, Fritz Hansen
300 €
FH840004
Odeja TONE 130 x 200 cm, modra, Hübsch
Odeja TONE 130 x 200 cm, modra, Hübsch
Na zalogi na spletu (2 pcs)
144 €
HU220902
Odeja TONE, 130 x 200 cm, roza, Hübsch
Odeja TONE, 130 x 200 cm, roza, Hübsch
Na zalogi na spletu (3 pcs)
144 €
HU220901
Pregrinjalo ISNEL, 130 x 160 cm, modra barva, bombaž, Bloomingville
21,90 €
BV82059372
Pregrinjalo STEPHANIA, 130 x 160 cm, rjava, bombaž, Bloomingville
21,90 €
BV82059374
Pregrinjalo TIFFANIE, 130 x 160 cm, modra, bombaž, Bloomingville
21,90 €
BV82054471

Odeje - obvezen pripomoček za udobje v vsaki sezoni

Kaj so odeje?

Odeje so gospodinjski pripomočki, ki v hladnejših letnih časih zagotavljajo toploto in udobje . Oddeje imajo več prednosti, zaradi katerih jih potrebujete v vsakem gospodinjstvu, ne glede na to, ali jih uporabljate za zvijanje na kavču ali za ohranjanje toplote v postelji.

Na naši spletni strani lahko kupite odeje z visokokakovostnimi in živahnimi vzorci ter izbirate med različnimi odejami priznanih proizvajalcev, kot sta Bloomingville in Hübsch.

Kakšne so uporabe in prednosti uporabe odeja?

  • Toplota in udobje: Glavni namen odej je zagotavljanje toplote in udobja. Izdelane so iz različnih tkanin, ki zagotavljajo različne ravni toplote in udobja, vključno z bombažem, volno in sintetičnimi mešanicami. Na hladen zimski dan so odeje idealne za tuljenje z lepo knjigo ali filmom.
  • Dekorativno: Poleg tega, da z odejami poskrbite za toploto in udobje, lahko z njimi tudi okrasite svoj dom. Na voljo so v različnih barvah, vzorcih in teksturah, zato lahko izberete takšno, ki se ujema z estetiko vašega interierja.
  • Vsestranskost: odeja je večnamenski predmet, ki ga je mogoče uporabiti na različne načine. Uporabite jih lahko kot odeja za piknik, dodatno plast na postelji ali kot zavetje na kavču. Prav tako so idealni za dejavnosti na prostem, kot je kampiranje.
  • Koristi za zdravje: Odeje so lahko koristne za zdravje, zlasti za ljudi, ki se soočajo s tesnobo ali nespečnostjo. Teža odeja lahko uporabniku zagotovi občutek varnosti in udobja, kar mu pomaga pri sprostitvi in kakovostnejšem spancu. To je znano kot terapija z obteženo odeja .

Kakšna je razlika med odeja in odejo?

odeja in odeja sta dva različna izdelka, ki zagotavljata toploto in udobje med spanjem. Odejica je mehko prešito oblačilo z izolacijskimi materiali, kot so puh, perje ali sintetična vlakna, ki so zaprti v tkaninski lupini, v primerjavi z odejaki je ploščat kos volnene ali bombažne tkanine.

Prešite odeje so zaradi svoje zasnove običajno debelejše in toplejše od odej in se pogosto uporabljajo kot samostojna posteljnina, medtem ko se odeje položijo na druge posteljne predmete, da zagotovijo dodatno toploto. Ali se med spanjem pokrijete z odeja ali samo s pregrinjalom, je odvisno od podnebja v regiji, v kateri živite.

Medtem ko odeje morda zahtevajo strokovno čiščenje in nekaj prevleke, so odeje na voljo v različnih velikostih in jih je običajno preprosto oprati.

Lahko si ogledate tudi več vrst tekstila, ki je potreben za vsak dom, kot so preproga in tekači, kopalniško perilo, namizni tekstil ali okrasne blazine, ki se bodo še posebej dobro ujemale s katero koli odeja med filmskim večerom ali večerom ob dobri knjigi.