Božična namizna posoda

8 items total
Servirna skleda GUIRLANDE, 16 cm, rdeča, porcelan, Bjørn Wiinblad
42,95 €
BJORW53015
Servirna skleda GUIRLANDE, 24 cm, rdeča, porcelan, Bjørn Wiinblad
52,95 €
BJORW57002
Vrč GUIRLANDE, 350 ml, rdeč, porcelan, Bjørn Wiinblad
21,95 €
BJORW57006
Drobilec oreščkov TANNENBAUM, 17 cm, srebrna, Philippi
29,90 €
PHP273081

Božična posoda - pripravite vzdušje za praznike

Kaj je božična posoda?

Božična posoda so krožniki, steklovina in dodatni izdelki, ki jih med božičnimi prazniki postavite na mizo za serviranje hrane in pijače. Ti kosi so pogosto okrašeni z vzorci ali simboli, povezanimi z božičem, kot so Božiček, severni jeleni, snežaki ali božično drevo. Na spletnem mestu Kulina boste našli božično posodo, ki jo proizvajajo ugledna podjetja, kot so Philippi in Kähler.

Kako postaviti božično mizo?

 • Na vsak sedež položite pogrinjek in krožnik za polnjenje.
 • Na krožniku za polnjenje mora biti prtiček na vrhu ali neposredno pod njim, vilice na levi strani, jedilni nož približno centimeter na desni strani, jušna žlica, če najprej postrežete juho, ali nož za ribe, če postrežete ribe.
 • Vilice za torto in žlico za sladico postavite nad pogrinjek v vodoraven položaj, obrnjeni v nasprotni smeri.
 • Če ponujate glavno jed, ki se postreže sama, hrano razporedite na servirne žlice na sredini mize in vsakemu gostu dajte prazen jedilni krožnik.

Za več božičnih kolekcij si oglejte našo zbirko božičnih tekstilij in okraskov.

Kako lahko okrasite mizo za božič?

Z božično okrasitvijo mize lahko v praznična srečanja vnesete toplino, veselje in praznično vzdušje. Tukaj je nekaj ustvarjalnih idej, ki vam bodo pomagale okrasiti mizo za božič:

 • Klasična barvna shema: Za dekoracijo mize uporabite tradicionalne barve božiča - rdečo, zeleno in zlato. Te barve uporabite za namizne prte, prtičke in okraske.

 • Božični osrednji del: Ustvarite čudovit osrednji okrasek s kombinacijo borovih vejic, svetinje, rdečih jagod in storžev. Za dodaten čar lahko vgradite tudi sveče ali praznično praznično figurico.

 • Božični okraski: Uporabite majhne okraske za božično drevo kot edinstvene in barvite namizne okraske. Razporedite jih v skledo ali po sredini mize.

 • Ureditev sveč: V okrasne svečnike postavite elegantne svečke kot osrednji del. Za prijeten sijaj lahko uporabite tudi čajne sveče v steklenih držalih.

 • Kartice: Izdelajte ali kupite personalizirane krajevne kartice za vsakega gosta. Na vsako kartico pritrdite majhen okrasek ali vejico svetinje.

 • Praznični namizni tekač: Za dodaten pridih prazničnega vzdušja položite namizni tekač božičnimi vzorci, kot so snežinke, severni jeleni ali kockasti vzorci.

 • Miniaturna božična drevesa: Vključite majhna namizna božična drevesca kot del svojega dekorja. Okrasite jih lahko z drobnimi okraski in lučkami.

 • Zimsko listje: Uporabite zimzelene veje, pinekone in svetinjo, da ustvarite zimski gozdni občutek. Postavite jih v vaze ali jih razporedite po mizi.

 • Božična posteljnina: Uporabite praznične namizne prte, podloge in prtičke s prazničnimi vzorci, ki bodo dajali ton.

 • Jaslice: Če božič praznujete iz verskih razlogov, razmislite o vključitvi jaslic kot dela dekoracije mize.

 • Počitniške figurice: Vključite figurice Božička, severnih jelenov, snežakov ali drugih kultnih božičnih likov kot del svojega osrednjega dela.

 • Božični krekerji: Na mizo vsakega gosta postavite božične krekerje. Te zabavne in barvite pozornosti lahko vašemu obroku dodajo interaktivni element.

 • Užitni dekor: V oblikovanje mize vključite užitne okraske, kot so sladkorne palčke, medenjaki ali brusnice v sladkorju.

 • Kovinski poudarki: Z zlatimi ali srebrnimi polnilnimi krožniki, priborom ali obročki za prtičke dodajte pridih glamurja.

 • Počitnice Kitajska: Če imate posodo ali porcelan s prazničnimi motivi, jih uporabite za izboljšanje prazničnega vzdušja na mizi.

 • Luči na vrvici: Za čaroben in prijeten sijaj postavite na sredino mize vrvne luči, ki delujejo na baterije.

 • Snežne krogle: Miniaturne snežne krogle lahko postavite na vsako mizo ali jih uporabite kot del osrednjega dela.

 • Božični cvetlični aranžmaji: V vaze ali okrasne posode za barvit pridih narežite sveže cvetje, kot so poinsettije ali amarilis.

Ključno je, da sprejmete praznični duh in vključite elemente, ki se ujemajo z vašim osebnim slogom in tradicijami. Z mešanjem in kombiniranjem teh idej ustvarite božično mizo, ki bo na vaša praznična srečanja prinesla veselje in toplino.

Kje lahko kupim najboljšo božično posodo?

Za največjo zbirko praznične posode obiščite spletno trgovino Kulina! Na spletnem mestu Kulina z velikim veseljem izbiramo širok izbor visokokakovostnih izdelkov, ki ustrezajo vašim individualnim zahtevam in željam.

V naši bogati ponudbi božične namizne posode je na voljo vse, kar potrebujete za spektakularno in nepozabno praznično večerjo.

Na našem spletnem mestu lahko raziskujete in le z nekaj kliki poiščete čudovite komplete posode, spektakularno posodo za pijačo, očarljivo servirno posodo in privlačne namizne dekoracije.

Na spletnem mestu Kulina je nakupovanje preprosto - pobrskajte po številnih kategorijah na naši uporabniku prijazni spletni strani in poiščite najnovejše sloge božične namizne posode. Za vaše udobje vsaka stran izdelka vsebuje natančne opise, slike in specifikacije.

Še danes obiščite našo spletno stran in se prepričajte, kako je lahko Kulina vaš zanesljiv partner pri pripravi čarobne božične večerje.

Za praznično vzdušje lahko kupite tudi druge predmete za Božična dekoracija , kot so božični okraski in božični tekstil.