Ponev za praženje ULTIMATE G2683372, 26 cm, s pokrovom, Tefal

Code: TEFG2683372
Brand: Tefal
79,99 €
Na zalogi na spletu (8 pcs)

Segrevanje, cvrtje, mešanje, sotiranje, serviranje, pomivanje, segrevanje... Kuhanje bo težko! Zato je blagovna znamka Tefal ustvarila serijo kuhinjske posode Ultimate, ki je zasnovana za dolgotrajno uporabo. Globoka ponev Ultimate bo zanesljiv zaveznik pri vsakem kuhanju, saj ima izjemno trpežno površino iz titana, ki se ne prijema in zdrži do trikrat dlje kot standardna površina Tefal Titanium, ter indukcijsko tehnologijo Thermo-Fusion™+ za hitro in enakomerno kuhanje.

Detailed information

Product detailed description

Ekstremne temperaturne razlike, groba orodja, abrazivno čiščenje znova in znova... Kuhinjski pripomočki se v življenju močno obrabijo. Zato je blagovna znamka Tefal uporabila vse svoje znanje in izkušnje ter oblikovala ponev z izjemno dolgo življenjsko dobo: Ultimate.

Ta globoka ponev je idealno zasnovana za številne okusne recepte, pa naj gre za pečeno zelenjavo, do hrustljavosti zapečene ribe ali odlično pripravljen zrezek. Izjemno trpežna površina iz titana je ojačana z delci titana, ki zagotavljajo do trikrat daljšo obstojnost*. Ponev se ponaša z najnovejšo indukcijsko inovacijo Thermo-Fusion™+, ki prav tako zagotavlja hitro in enakomerno oddajanje toplote za enakomerno kuhano hrano. Vse to je združeno s tehnologijo Thermo-Signal™, ki kaže idealno začetno temperaturo za popolno cvrtje in jedi polnega okusa. S serijo Ultimate uživajte v urah kuhanja brez skrbi, da bi poškodovali posodo.

*V primerjavi s standardno površino Tefal.

Additional parameters

Category: Ponve za praženje
Weight: 1.72 kg
Material: Aluminij
Vrsta izdelka: Univerzalna ponev
Informacije o izdelku: Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
Margin: D
Velikost: 26 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: