Japonski kuharski nož PETTY, 15 cm, Dellinger

Code: DNGRSXL9302
Brand: Dellinger
224 €
Na zalogi na spletu (4 pcs)

Zelo oster japonski nož za sadje in zelenjavo Petty 150 mm je uporabna alternativa velikemu kuhinjskemu nožu, kadar potrebujete natančne reze ali na primer za rezanje stročjega fižola ali druge manjše zelenjave in sadja. Primeren je tudi za nabodala in rezanje mesa. Zaobljeno rezilo omogoča rahel zamah pri rezanju. Njegova ostrina je idealna za pripravo vseh vrst sendvičev. Zaradi japonske umetnosti in novih tehnologij je ta nož edinstven in neponovljiv.

Detailed information

Product detailed description

Zelo oster japonski nož za sadje in zelenjavo Petty 150 mm je uporabna alternativa velikemu kuhinjskemu nožu, kadar potrebujete natančne reze ali na primer za rezanje stročjega fižola ali druge manjše zelenjave in sadja. Primeren je tudi za nabodala in rezanje mesa. Zaobljeno rezilo omogoča rahel zamah pri rezanju. Njegova ostrina je idealna za pripravo vseh vrst sendvičev. Zaradi japonske umetnosti in novih tehnologij je ta nož edinstven in neponovljiv.

Ker je konica rezila oblikovana po vzoru japonskega meča, je primerna tudi za pripravo jedi, ki zahtevajo uporabo konice, in za dekorativno rezbarjenje. Dolgo rezilo in sedemkotni japonski ročaj vam omogočata najboljši nadzor pri rezanju in rezanju. Zaradi japonske izdelave, natančnosti in novih tehnologij je ta nož iz damaščanskega jekla edinstven in neponovljiv. Zuiun je posebna izdaja, ki je bila izdelana ob praznovanju stoletnice podjetja Kanetsugu.

Nož KIRITSUKE / Petty ZUIUN ima izjemno ostro rezalno jedro iz japonskega praškastega jekla SPG2, ki je zelo dobro zaščiteno pred korozijo. Japonsko praškasto jeklo SPG2 ima dolgotrajno ostrino s trdoto R63 +/- 1 po Rockwellu. Jedro SPG2 iz japonskega jekla, prevlečenega s praškom, je vstavljeno med 62 slojev dveh damaščanskih jekel iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja izjemno vzdržljivost in žilavost. Popolnoma uravnoteženo, natančno zoženo japonsko rezilo z bleščečim vzorcem damaska zmanjšuje trenje pri rezanju in preprečuje, da bi se rezani material prilepil na rezilo. Vzorec, ki spominja na valovanje na površini peščenih sipin v puščavi, je edinstven, neponovljiv in bo postal simbol vaše individualnosti.

ročaj v japonskem slogu s 7 kvadratnimi stranicami zagotavlja popoln nadzor nad rezanjem in učinkovito oporo pri rezanju. Ebenov les pakka je naravno trpežen in dimenzijsko stabilen zaradi svoje visoke zrnavosti. Okrasni zatič za ročaj je prefinjen azijski način okrasitve. Popolno ravnotežje noža zagotavlja udobje in preprečuje utrujenost rok. Noži Kanetsugu ZUIUN bodo popolnoma zadovoljili vašo željo po natančnem orodju japonskega izvora.

Glavne prednosti:

  • Zelo oster japonski nož, ne le za rezanje sadja in zelenjave
  • Iz posebne izdaje Zuiun
  • Omogoča natančne reze
  • Konica rezila je oblikovana po vzoru japonskega meča
  • ročaj s 7 robovi omogoča najboljši nadzor pri rezanju in rezanju
  • Damascensko jeklo v prahu (damascensko jeklo)
  • Je del repertoarja številnih kuharjev
  • Dolgotrajna ostrina pri trdoti R63 +/- 1 Rockwell
  • Damascenski vzorec tega noža je edinstven in neponovljiv
  • Popolno ravnovesje nožev
  • Trpežen in dimenzijsko stabilen ebenov les pakka
  • Okrasni zatič za ročaj je prefinjen azijski način okrasitve
  • Ni primeren za pomivalni stroj

Specifikacije:

  • Dolžina ročaja: 120 mm
  • Dolžina rezila: 150 mm
  • Celotna dolžina: 275 mm
  • Teža: 77 g
  • Material: damaščansko jeklo, les pakka

Opozorilo:

Vsak nož je izdelan iz naravnih materialov. Vsak kos damascenskega jekla je izviren in neponovljiv, zato vaš nož morda ne bo videti povsem kot na fotografiji. Nož, ki ga prejmete, bo enake kakovosti in podrobnosti, vendar se lahko nekoliko razlikuje.

Additional parameters

Category: Japonski noži
Weight: 0.2 kg
Barva: Rjava
Material: Damascus Jeklo
Dolžina rezila: 15 cm
Vrsta izdelka: Japonski nož
Margin: E
Velikost: 15 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: