Ramekin LE N°10, set 2 kosov, rdeče bordo barve, Emile Henry

Code: EH344010
19 €
Razprodano
The item has been sold out…

Set vsebuje 2x posodo za vlaganje

Detailed information

Product detailed description

Pekač ramekin je primeren za peko in dušenje majhnih, posameznih obrokov hrane, lahko ga uporabite za gratiniran krompir ali mini tortice in mafine ali sufle, ki bodo v tej posodi videti odlično na mizi. Lahko pa postrežete različne omake za žar, salso za nachos, oreščke itd.

Emile Henry je zaradi tehnologije High Resistance® odporen na udarce in praske, zato lahko hrano ne le pečete, temveč tudi porcionirate in servirate. Vse posode lahko uporabljate v mikrovalovni pečici. Ko ga vzamete iz zamrzovalnika , ga lahko takoj postavite v pečico ali mikrovalovno pečico. Ta posoda ni namenjena uporabi na neposrednih virih toplote, kot so plinske ali električne kuhalne plošče. Vsa posoda Emile Henry je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Odporen je na temperature do 250 °C.

Ali ste vedeli, da...?

Emile Henry je tradicionalna francoska blagovna znamka , ki že od leta 1850 gospodinjstvom dobavlja kakovostno burgundsko keramiko. Vsi izdelki so večinoma izdelani ročno, zato je vsak kos izviren. Žigosana oznaka na spodnji strani, npr. JN3 ni številka vašega vrča ali kalupa, temveč podpis obrtnika in bežen spomin na trenutek, ko je bil izdelek ustvarjen v Marcignyju v Franciji.

Additional parameters

Category: Ramekini
Weight: 0.53 kg
Barva: Rdeča
Material: Keramika
Število kosov v kompletu: 2 kos
Vrsta izdelka: Pekač
Kolekcija: Emile Henry Burgundy
Margin: D
Velikost: 10 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: