Mandolina rezalniki

8 items total
Mandoline rezalnik TOP TOOLS, WMF
Mandoline rezalnik TOP TOOLS, WMF
Na zalogi na spletu (47 pcs)
89,90 €
WM0686106040
Mandoline rezalnik COBRA V AXIS, črna, de Buyer
78 € –14 %
66,70 €
DB201101
Mandoline rezalnik HANDI-GRATE, Joseph Joseph
23 € –8 %
21 €
JS20048
Mandoline rezalnik REVOLUTION MASTER, de Buyer
384,90 € –27 %
280,10 €
DB201241
Mandoline rezalnik REVOLUTION, de Buyer
Mandoline rezalnik REVOLUTION, de Buyer
Na zalogi na spletu (2 pcs)
287,40 €
DB201201
Mandoline rezalnik SWING PLUS, zelena, de Buyer
120,90 € –16 %
101,30 €
DB201523
Mandoline rezalnik VIPER, de Buyer
Mandoline rezalnik VIPER, de Buyer
Na zalogi na spletu (4 pcs)
188,10 €
DB201600

Rezalnik mandoline - najpriročnejši rezalnik za zelenjavo in sadje

Kaj je rezalnik mandoline?

Rezalnik mandoline je orodje z ravno površino in ostrim rezilom, ki omogoča hitro, natančno in varno rezanje sadja in zelenjave. Preprosto premikajte predmet sem in tja nad rezilom in pod njim bodo padale popolnoma enakomerne rezine. Z rezanjem izdelka pod različnimi koti lahko ustvarite različne zanimive diagonalne reze.

Kako vzdržujem rezalnike mandoline?

Ta rezila so izjemno občutljiva, tako kot pri nožu za lupljenje. Če so na rezalniku ostali delci hrane, ga ročno operite s toplo milnico in z mehko krtačko poskrbite za notranjost rezil. Rezilo vedno čistite v nasprotni smeri od njegove ostrine.

Prav tako je treba dobro premisliti, kje boste to orodje hranili. Če rezilo hranite nekje, kjer ga boste pogosto vznemirjali, obstaja nevarnost, da se poškoduje ali potupi. Pri razstavljanju mandoline ali zamenjavi rezil ravnajte počasi in previdno. Če boste za rezila bolje skrbeli, bodo trajala dlje.

Kaj naj upoštevam pri nakupu rezalnika mandoline?

Na voljo je več dobrih mandolin, od majhnih, lažjih in veliko cenejših plastičnih alternativ z enim rezilom do velikih, nastavljivih francoskih modelov, odvisno od vaših zahtev in proračuna.

Ena od ključnih razlik med vrstami mandolin je, ali je mandolina ročna ali ima lastno stojalo. Čeprav so tisti s stojali bolj trdni, sta postavitev in čiščenje težja. Ročni modeli pogosto nudijo raznolikost rezil ter jih je lažje uporabljati in čistiti, vendar so manj robustni.

Druga razlika je, da naprednejši stroji omogočajo natančno nastavitev debeline rezanja, medtem ko so osnovni modeli omogočali le zamenljive plošče z vnaprej določeno debelino.

Rezalniki mandoline znanih proizvajalcev, kot je npr de Buyer in Eva Solo so na voljo na spletni strani Kulina v najrazličnejših različicah. Poleg tega vam ponujamo različna orodja za pripravo sadja in zelenjave, vključno z električnimi strgalniki in spiralizatorji. V naši trgovini si lahko ogledate tudi druge kuhinjske robote in dodatke, kot je lupilec zelenjave, ki jih lahko uporabite pri pripravi sadja in zelenjave.