Ročne stiskalnice za agrume

8 items total
Ožemalnik citrusov, Eva Solo
29,95 € –17 %
Ožemalnik citrusov, Eva Solo
Na zalogi na spletu (28 pcs)
24,70 €
ES567613
Električni ožemalnik citrusov STELIO, WMF
84,99 € –10 %
Električni ožemalnik citrusov STELIO, WMF
Na zalogi na spletu (19 pcs)
76 €
WM416030012
Ožemalnik citrusov GOOD GRIPS, 350 ml, plastični, OXO
21,18 € –10 %
19 €
OXO11263400
Ožemalnik citrusov JUICY SALIF, Alessi
Ožemalnik citrusov JUICY SALIF, Alessi
Na zalogi na spletu (25 pcs)
85 €
ALPSJS
Stiskalnica citrusov TOP TOOLS, WMF
Stiskalnica citrusov TOP TOOLS, WMF
Na zalogi na spletu (8 pcs)
60,20 €
WM0646906210
Ožemalnik citrusov HELIX, rumena, Joseph Joseph
25,75 € –6 %
24 €
JS20101
Ožemalnik citrusov GRAND CRU, 250 ml, črn, Rosendahl
25 €
RSD16084

Ročna stiskalnica za agrume - priročno orodje za stiskanje soka iz sadja

Kaj je ročna stiskalnica za sokove citrusov?

Ročni sokovnik za agrume je kuhinjski pripomoček za učinkovito stiskanje limon, pomaranč ali limet, ne da bi si razlili sok po rokah in pultu ali izločili semena agrumov. S stiskalnico za agrume lahko hitro in preprosto pridobite želeni sok za svoje najljubše recepte ali za hranljiv in energijski napitek.

Ali s sokovnikom izgubim hranilne snovi?

Da, pri uporabi soka se lahko izgubijo nekatera hranila iz celega sadja . Tako je zato, ker se med postopkom sočenja pogosto odstrani pulpa, ki vsebuje veliko vlaknin in drugih hranilnih snovi.

S sočenjem lahko pridobite koncentrirano količino antioksidantov, vitaminov in mineralov, vendar pri tem ne morete izkoristiti dragocenih vlaknin in drugih hranilnih snovi iz pulpe.

Kaj lahko iztisnete v stiskalnici za agrume?

S stiskalnico za agrume lahko iztisnete sok iz številnih agrumov, kot so limone, limete, pomaranče, grenivke in mandarine. Ročna stiskalnica za agrume deluje tako, da pritiska na agrume in ločuje sok od pulpe in lupine. Če morate stisniti veliko sadja ali če želite vsako jutro piti svež sok, si lahko ogledate tudi našo ponudbo električnih sokovnikov, ki so enostavnejši za uporabo kot ročni sokovniki.

Je boljši sokovnik ali stiskalnica?

Izbira med stiskalnico in sokovnikom je odvisna od vrste soka, ki ga želite. Medtem ko je stiskalnik primeren za agrume, kot so limone in limete, je sokovnik odličen za pridobivanje soka iz sadja in zelenjave, ki imata veliko pulpe.

Na spletni strani Kulina boste našli številne visokokakovostne ročne stiskalnice za agrume priznanih proizvajalcev, kot so WMF, Joseph Joseph ali Eva Solo so na voljo na naši spletni strani. Te stiskalnice za agrume so na voljo v različnih izvedbah iz plastike, stekla ali aluminija, da ustrezajo vašim individualnim zahtevam in željam.