seti krožnikov

8 items total
Desertni krožnik BOSSA NOVA, 23 cm, Nachtmann
22,60 €
NM98035
Servirna skleda BOSSA NOVA, set 2 kosov, Nachtmann
31,50 € –5 %
29,70 €
NM99681
Solatni krožnik BOSSA NOVA, set 2 kosov, 23 cm, Nachtmann
23 € –26 %
17 €
NM98036
Sushi set, 6 kosov, geometrijski simbol, MIJ
54 €
MIJC0308
Plošče Emma modra 2 kosa danish modern 2.0 Stelton
39,95 € –67 %
13 €
SNX209

Sklopi krožnikov - dodajte malce sloga svoji jedilni jedilna miza

Kakšni so različni slogi kompletov krožnikov?

Na spletnem mestu Kulina vam ponujamo veliko različnih kompletov krožnikov, ki so prilagojeni priložnosti in vašim željam po slogu. To je nekaj primerov pogostih oblik kompletov plošč:

Klasično: Klasični kompleti krožnikov pogosto vključujejo preproste, čudovite vzorce in subtilne teksture. Zaradi poudarka na običajnih oblikah in barvah lahko delujejo nekoliko formalno.

Azijski: Tradicionalni kitajski ali japonski porcelan in keramični vzorci se pogosto uporabljajo kot navdih za komplete krožnikov v azijskem slogu. Običajno imajo minimalistično estetiko s čistimi linijami in nevtralno barvno shemo, lahko pa imajo tudi nežne cvetlične ali geometrijske vzorce. Če iščete set japonske ročno izdelane keramike, si oglejte našo ponudbo blagovne znamke Made in Japan - blagovne znamke, ki je resnično izdelana na Japonskem.

Rustikalno: Rustikalni kompleti krožnikov običajno vsebujejo organske motive z grobo teksturo in zemeljskimi odtenki. Pogosto so domače ali nepopolne izdelave in so lahko izdelane iz materialov, kot sta glinena ali kamnita posoda. Če vam je ta slog všeč, si oglejte izdelke Bitz.

Minimalistično: Minimalistični kompleti krožnikov pogosto vključujejo jasne linije, preproste oblike in dajejo večji poudarek praktičnosti. Običajno so zelo moderne ali sodobne in so lahko izdelane iz materialov, kot je beli porcelan.

Plastične plošče: Plastični krožniki so odlični za vrtne zabave, rojstnodnevne zabave ali peko na žaru. Preverite ponudbo blagovne znamkeKoziol za izbiro različnih barv.

Ali je nevljudno zlagati krožnike za mizo?

V nekaterih kulturah in okoliščinah se lahko zlaganje krožnikov za mizo šteje za nevljudno ali nespoštljivo, saj se lahko razume kot znak nepotrpežljivosti. Vendar pa je zlaganje posode v kupe v različnih okoljih ali kulturah lahko dovoljeno ali celo spodbujano. Poznavanje lokalnih družbenih in kulturnih norm je ključnega pomena.

Kako postaviti krožnike na mizo?

Postavite jedilni krožnik pred stolom na pogrinjek. Nanjo položite jušni krožnik . Krožnik za kruh lahko postavite nad vilice na levi strani mize. Če postrežemo torto, lahko nad njo postavimo poseben krožnik za torto.

Poskrbite, da bo med krožniki dovolj prostora, da jih bodo gostje lahko uporabljali brez občutka utesnjenosti. Vsaka posoda mora biti enakomerno oddaljena od ostalih in drugih elementov pogrinjka.

Oglejte si zbirko krožnikov za juho in jedilnih skled Kulina, s katerimi lahko na poseben način postrežete juho in druge tekoče jedi.