Srebrna kolekcija KitchenAid

12 items total
Multipraktik 5KFC0516, 1,19 l, srebrna, KitchenAid
Sticker
126 €
KA5KFC0516ECU
Multipraktik 5KFP0921ECU, srebrn, KitchenAid
Sticker
229 €
KA5KFP0921ECU
Namizni blender PROFESSIONAL, srebrn, KitchenAid
Sticker
849 €
KA5KSBC1B0ECU
Polavtomatski kavni avtomati ARTISAN 5KES6503EMS, srebrno-siv, KitchenAid
Sticker
KA5KES6503EMS
Ročni mešalniki 5KHM9212ECU, srebrn, KitchenAid
Sticker
169 €
KA5KHM9212ECU
Stepalnik testa za stoječi mešalnik 5KSMPB5SS, KitchenAid
Sticker
84 €
KA5KSMPB5SS
Stoječi mešalnik ARTISAN 175, srebrn, KitchenAid
Sticker
819 €
KA5KSM175PSECU
Stoječi mešalnik HEAVY DUTY, 6,9 l, srebrn, KitchenAid
Sticker
994 €
KA5KSM7591XESL
Toaster 5KMT221ESX, 2 rezini, nerjaveče jeklo, KitchenAid
Sticker
150 €
KA5KMT221ESX
Toaster ARTISAN, 2 rezini, srebrn, KitchenAid
Sticker
166,30 €
KA5KMT2116ECU

Predstavljamo kolekcijo KitchenAid v srebrni barvi, ki združuje eleganco in kulinarično iznajdljivost. Naš skrbno izbran izbor kuhinjske posode v živahnih srebrnih odtenkih je zasnovan tako, da izboljša vašo kuharsko izkušnjo, hkrati pa vašemu kuhinjskemu prostoru doda pridih prefinjenosti. Odkrijte popolno kombinacijo funkcionalnosti in sloga, ki jo kolekcija v srebrni barvi prinaša v vaša kulinarična prizadevanja.

Srebrna kolekcija KitchenAid, ustvarjena s skrbno pozornostjo do podrobnosti, vključuje raznovrstne kuhinjske aparate in dodatke, od katerih je vsak premišljeno zasnovan tako, da se brez težav vključi v vašo kuharsko rutino. Od kuhinjskih robotov do mešalnikov, od opekačev do aparatov za kavo - vsak kos odraža KitchenAidovo zavezanost k zagotavljanju vrhunske zmogljivosti in trajnega dizajna.

Kolekcija Silver presega običajna kuhinjska orodja - je utelešenje prefinjenega okusa. Bleščeča srebrna površina bo vaši kuhinji dodala občutek razkošja ter ustvarila prijetno in navdihujoče vzdušje. Ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali strasten domači kuhar, naša kolekcija ponuja različne možnosti, prilagojene vašim potrebam in željam.

Izboljšajte svoje pekovske spretnosti z ikoničnim kuhinjskim robotom KitchenAid v osupljivi srebrni barvi, ki združuje zmogljivo zmogljivost in brezčasno estetiko. Ustvarjajte okusne smoothije in juhe z našimi srebrnimi mešalniki, ki se odlično ujemajo z dizajnom vaše kuhinje. Jutra začnite s popolno opečenimi rezinami kruha iz naših srebrnih opekačev in uživajte v svoji najljubši kavi, skuhani z našimi srebrnimi kavnimi aparati, ki izžarevajo eleganco.

KitchenAidova srebrna kolekcija presega le videz - gre za izboljšanje vaših kulinaričnih spretnosti s pomočjo funkcionalnosti. Izkusite inovativnost od blizu, ko boste pripravljali okusne jedi z natančnostjo in zanesljivostjo, ki sta zaščitni znak blagovne znamke KitchenAid.

Raziščite KitchenAidovo srebrno kolekcijo še danes in preverite, kako lahko ti kuhinjski pripomočki spremenijo vaš kuhinjski prostor v oazo prefinjenosti in učinkovitosti. Svojo kulinarično pot povzdignite s trajnim sijajem in močjo KitchenAida, kjer srebrna ni le barva, temveč predstavlja okus, kakovost in odličnost.