Noži

Kako dolg mora biti kuharski nož?

Ali ste vedeli, da pravilna dolžina kuhinjskega noža pomembno vpliva ne le na učinkovitost vašega de...

Nož za obrezovanje: nepogrešljiv pomočnik pri pripravi zelenjave

Ni tako ikoničen kot kuharski nož ali tako eleganten kot nož za steake, vendar zagotovo ne sme manjk...

Noži za steake: kdaj jih potrebujete in katere izbrati?

Če ste se kdaj z navadnim nožem spopadli s kosom sočnega zrezka, ste se morda vprašali, ali bi bilo ...

Noži WÜSTHOF: vrhunsko orodje iz Solingena

Izjemno ostri, visokokakovostni in nenavadno trpežni - to so noži WÜSTHOF, ki jih že več kot 200 let...

Navodila za brušenje nožev

Najprej pojasnimo razliko med ostrenjem in brušenjem. Nože ostrimo, ko so res tupi, in za to uporabl...

Jekleni noži: neprekosljiva ostrina

Če razmišljate o nakupu kakovostnega noža, se odločate med nožem iz Iz nerjavečega jekla, damask al...

Noži Victorinox - utelešenje švicarske natančnosti

Brezkompromisna kakovost, natančna izdelava in brezčasno oblikovanje - to so lastnosti, ki jih združ...

Noži WMF: nemška natančnost v vsaki podrobnosti

Ali ste vedeli, da je bilo nemško podjetje WMF prvo, ki je uvedlo kuhalnik pod pritiskom? To se je ...

Noži Dellinger: češka izdelava po navdihu japonske tradicije

Sodobna zasnova, vrhunska kakovost in popolna funkcionalnost po vzoru japonske umetnosti izdelave no...

Noži za odkoščanje: zakaj jih potrebujete in kako izbrati najboljše

Popoln rez ni le stvar spretnosti, temveč tudi pravega orodja, in prav nož za izkoščevanje bo vaše d...