Nož za kruh CLASSIC WHITE, 23 cm, Wüsthof

Code: WU1040201123
Brand: WÜSTHOF
121 €
Razprodano
The item has been sold out…

Natančno, dvojno nazobčano rezilo WÜSTHOF tega noža za kruh kaže jasno razliko: v primerjavi z enojno nazobčanim rezilom ima ta nož dodatne nazobčitve v nazobčanjih, kar pomeni, da ostane dlje časa ostrejši, zahteva manj pritiska in je primeren za zelo natančne in gladke reze. Kruh s trdo skorjo se pri rezanju s tem dvojno nazobčanim rezilom ne stisne, kruh z mehko skorjo pa je narezan čisto, ne da bi raztrgal občutljivo površino. Nož je primeren tudi za pečenke, hladne kose in drugo hrano.

Detailed information

Product detailed description

Natančno, dvojno nazobčano rezilo WÜSTHOF tega noža za kruh kaže jasno razliko: v primerjavi z enojno nazobčanim rezilom ima ta nož dodatne nazobčitve v nazobčanjih, kar pomeni, da ostane dlje časa ostrejši, zahteva manj pritiska in je primeren za zelo natančne in gladke reze. Kruh s trdo skorjo se pri rezanju s tem dvojno nazobčanim rezilom ne stisne, kruh z mehko skorjo pa je narezan čisto, ne da bi raztrgal občutljivo površino. Nož je primeren tudi za pečenke, hladne kose in drugo hrano.

Specifikacije:

  • Naravno ravnovesje zaradi glave in popolnoma kovanega ročaja
  • Popolna zaščita prstov za varnejše delo
  • Kovani iz enega kosa nerjavečega jekla WÜSTHOF
  • Kovani v Solingenu, Nemčija

Rezilo:

  • Material: krom-molibden-vanadijevo jeklo (X50CrMoV15)
  • Trdota: 58 Rockwell
  • PEtec (Precision Edge Technology)
  • Ročno končno poliranje
  • Kot brušenja: 28°

Ročaj:

  • Material: POM (sintetika)
  • Tri zakovice: nerjaveče jeklo
  • Barva: bela

Parametri:

  • Dolžina rezila: 23 cm
  • Višina rezila: 3,1 cm
  • Dolžina ročaja: 12,7 cm
  • Celotna dolžina: 35,7 cm
  • Teža: 185 g

Additional parameters

Category: Noži za kruh
Weight: 0.18 kg
Barva: Bela
Material: Nerjaveče jeklo
Dolžina rezila: 23 cm
Vrsta izdelka: Nož za kruh
Margin: E
Velikost: 23 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: