podstavki za kozarce

11 items total
Podstavek za posodo, 20 x 20 cm, pluta, Continenta
8,29 €
CONT1506
Podstavek za kozarce, 10 cm, set 6 kosov, pluta, Continenta
7,89 €
CONT1501
Podstavek za kozarce LARETO, set 6 kosov, krem, Blomus
56,05 €
BM64065
Podstavek za kozarce LARETO, set 6 kosov, svetlo siva, Blomus
56,05 €
BM64063
Podstavek za kozarce LOFT BAR, set 6 kosov, WMF
54,90 €
WM0621586030
Podstavek za kozarce, set 4 kosov, rjava, Litton
50 €
LT20300
Podstavek za milo PESA, ⌀ 12 cm, rjava, marmor, Blomus
80 €
BM65994
Žepna šatulja PESA, ⌀ 12 cm, črna, marmor, Blomus
40 €
BM65992
Podstavek za kozarce LARETO, set 6 kosov, črn, Blomus
56,05 €
BM63476
Podstavek za kozarce LARETO, set 6 kosov, temno siva, Blomus
56,05 €
BM64062
Podstavek za posodo ACAIN, set 2 kosov, 20 cm, morska trava, Nicolas Vahé NV112320101

Podstavki - stilsko zaščitite svojo jedilna miza

Kaj so podstavki?

podstavek za kozarce je majhna podloga ali blazinica, ki se uporablja za zaščito površine mize ali drugega kosa pohištva, ko je položen na kozarec ali skodelico pijače, pred vročino, vlago ali madeži. Podstavki se pogosto uporabljajo v prostorih, kjer se strežejo pijače, kot so domovi, restavracije in bari, da se izognejo odrgninam, udarcem in drugim poškodbam zaradi mokre, hladne ali vroče podlage kozarca ali skodelice.

Na spletni strani Kulina so na voljo podstavki iz različnih materialov, kot so les, marmor, silikon, pluta in morska trava, proizvajalcev, kot so Blomus, Continenta, in WMF.

Kakšne so prednosti uporabe podstavek za kozarce?

Uporaba podstavek za kozarce ima številne prednosti:

  • Zaščita: Podstavki ščitijo površine pohištva pred madeži, vročino in vlago, ki jo povzročajo pijače. Tako ohranite videz novega pohištva in preprečite poškodbe, ki bi jih bilo drago popraviti ali zamenjati.
  • Higiena: Uporaba podstavkov zmanjšuje nevarnost širjenja bolezni ali mikrobov z ene osebe na drugo, saj ustvarja pregrado med pijačo in površino pohištva. To je ključnega pomena v skupnih ali javnih prostorih.
  • Udobje: Uporaba podstavkov je preprosta, poleg tega jih je enostavno postaviti pod pijačo. So praktična in cenovno ugodna alternativa, saj jih je enostavno čistiti in jih je mogoče večkrat uporabiti.
  • Estetika: Podstavki lahko vaši sobi ali mizi dodajo dodaten pridih. Izbira podstavek za kozarce , ki se ujema z notranjim dizajnom ali temo prostora, je preprosta, saj so na voljo v številnih barvah in oblikah.

Kje drugje kot v jedilnici lahko uporabim podstavek za kozarce ?

Podstavki niso namenjeni le za jedilno mizo, temveč jih lahko uporabljate na številnih mestih. Tukaj je še nekaj drugih mest, kjer so podstavki lahko koristni:

  • Dnevna soba: Za zaščito površin pred vlago in vročino pijač lahko podstavke namestite na kavne mizice, končne mizice in druge površine v dnevni sobi.
  • Pisarna: Da bi preprečili razlitje ali raztresanje skodelic kave, plastenk vode ali drugih tekočin, lahko na delovna mesta ali konferenčne mize namestite podstavke.
  • Spalnica: Za zaščito pred vlago iz steklenic z vodo ali kozarcev se lahko uporabijo podstavki za nočne omarice.
  • Zunanji prostori: Za zaščito površin pred vlago in vročino, ki jo povzročajo pijače, uporabljajte podstavke na terasah, krovih in mizah na prostem.

Če želite zaščititi svojo mizo, si lahko ogledate tudi našo ponudbo pogrinjkov, namiznih prtov in podstavkov.