Nadomestni filtri za neprijeten vonj INTELLIGENT WASTE, 2 kosa, za koše TOTEM, TITAN in STACK, Joseph Joseph

Code: JS30005
12 €
Na zalogi na spletu (22 pcs)

2 rezervna filtra za Joseph Joseph. Zaradi filtracije zraka vam vrečke ni treba zavreči, dokler ni popolnoma polna. Vonj zajamejo filtri z aktivnim ogljem - primerno za zabojnike Totem in zabojnike za recikliranje.

Detailed information

Product detailed description

2 rezervna filtra za Joseph Joseph. Zaradi filtracije zraka vam vrečke ni treba zavreči, dokler ni popolnoma polna. Vonj zajamejo filtri z aktivnim ogljem - primerno za zabojnike Totem in zabojnike za recikliranje.

Nadgradnja običajnih kuhinjskih pripomočkov je cilj Joseph Joseph in njihovih oblikovalcev že od leta 2003. Brata Richard in Anthony Joseph sta se odločila, da bosta izkušnje iz študija oblikovanja izdelkov prenesla v svoje podjetje. Njihovo navdušenje nad inovacijami vsako sezono prinese nove izdelke in nove privlačne barvne linije. Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, ki je bil usmerjen k maksimalni funkcionalnosti, varnosti in vizualni privlačnosti. Izdelki, ki so nastali, vzbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, ki vam bo všeč že ob prvi uporabi. Joseph Joseph ne zmaguje le pri strankah v več kot 100 državah, temveč vsako leto prejme tudi številne nagrade in nominacije za oblikovanje in inovacije. Velika prodaja in priljubljenost kuhinjskih izdelkov je oblikovalcem omogočila, da so svojo pozornost preusmerili tudi na segment odpadkov in čiščenja, in sicer izven delovnega pulta, natančneje pod njim. Tako lahko stranke zdaj poleg dizajnerskih kuhinjskih pripomočkov uživajo tudi v celoviti, spremenljivi in inteligentni rešitvi za odpadke in recikliranje, ki se popolnoma prilega sodobnemu načinu življenja. tako Joseph Joseph ni več le zagotovilo za vrhunsko oblikovanje in kakovost, temveč tudi priložnost za spremembo vašega življenjskega sloga

Additional parameters

Category: Koši za odpadke
Weight: 0.12 kg
Število kosov v kompletu: 2 kos
Vrsta izdelka: Koš za smeti
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: