Pokrov za lonec ORIGINAL PRO COLLECTION, 16 cm, Fissler

Code: FS08310616600
Brand: Fissler
39 €
Na zalogi na spletu (2 pcs)

Stekleni pokrov z ročaji iz nerjavečega jekla za posodo s premerom 16 cm iz serije Profi Colection® Fissler. Tudi najbolj popoln izdelek včasih potrebuje rezervne dele, najboljši pa so seveda originalni.

Detailed information

Product detailed description

Kuhinjska posoda Fissler original pro collection® - izdelana s strani profesionalcev za profesionalce. Robusten material iz nerjavnega jekla in težak, tesno prilegajoč se pokrov sta posoda, ki jo boste našli v vsaki profesionalni kuhinji. Vse večje zahteve glede kuhinjske opreme so bile jasen znak za oblikovanje serije profesionalne kuhinjske posode.

 • Kuhanje z minimalno količino vode!
 • Visokokakovostna tehnična obdelava
 • Robustna zasnova profesionalne kuhinjske posode
 • Polmaten videz iz nerjavečega jekla 18/10
 • Odporno na obrabo, praske in vodo ter prstne odtise
 • Odlična toplotna prevodnost za energetsko učinkovito kuhanje zaradi aluminijastega jedra
 • Odlično prilegajoč se stekleni pokrov
 • Pokrov z notranjo krivino - za sočno hrano - Funkcija Condensate-plus
 • Prostoren ročaj pokrova in ročaji ostanejo hladni
 • Udobni in prostorni ročaji iz nerjavečega jekla - ni potrebe po kuhinjskem pripomočku
 • Izkrivljen širši rob za čisto nalivanje brez kapljanja
 • Vgrajena notranja merilna lestvica
 • Podstavek CookStar je primeren za vse vire ogrevanja, vključno z indukcijo
 • Lahko se uporablja v pečici / s pokrovom do 180 °C
 • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju
 • Nagrade za oblikovanje in kakovost KitchenInovation of the year 2008, iF design award China 2008
 • Podaljšana garancija 10 let

Komplet loncev s steklenimi pokrovi je osnovni komplet kuhinjske posode, ki ga lahko postopoma razširite z drugimi vrstami posode iz te serije - dodajte vok, ponve ali pekače in kuhanje bo postalo zabavno!

Profesionalni lonec Original Pro Collection® je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10 (18 % kroma, 10 % niklja, 72 % jekla), ki ga je zelo enostavno čistiti, je higieničen in izjemno odporen proti koroziji. Polomatna površina je popolnoma gladka ter odporna na prstne odtise in vodne madeže. Ročaji in držala v polirani izvedbi ostanejo hladni ves čas kuhanja. Njihov koncept je resnično velikodušen - tudi pri hitrem delu boste hitro našli optimalen in varen oprijem, vaše roke pa bodo ostale stran od telesa lonca, zato ni nevarnosti opeklin.

Oblikovalci so se osredotočili na obliko pokrova, zakaj ne bi s preprostim detajlom dvignili ravni končnega okusa? Zaradi notranje ukrivljenosti pokrova se kondenzirana para vrača nazaj v lonec, zato je hrana veliko bolj sočna in se kuha bolj naravno. Robusten pokrov se tesno prilega robu posode - kuhanje je časovno in energetsko zelo učinkovito, predvsem pa lahko kuhate z minimalno količino vode, saj je količina vode odvisna od kondenzacije. Zaradi steklenega pokrova boste imeli vedno vizualni nadzor nad hrano.

Popolnoma ravna podlaga kuhališča CookStar je primerna za uporabo na vseh virih, tudi na indukciji. Zaradi aluminijastega jedra se toplota enakomerno porazdeli, kuhanje pa je energijsko in časovno učinkovito. Notranja površina posode je popolnoma gladka in jo je enostavno očistiti. Z vgrajeno merilno skodelico lahko spremljate, koliko obrokov ste tokrat pripravili. Povezava med dnom in stenami je vedno polna, brez votlih prostorov. Prehod med dnom in stenami je zaobljen - to boste cenili predvsem pri mešanju goste vsebine, ko je treba s kuhalnico slediti celotnemu obodu posode. Našli boste široko paleto različic velikosti in tipov, ki tvorijo obsežno ponudbo Fissler original pro collection®. Če želite navdušiti svoje bližnje, jim ne boste podarili le najkakovostnejše posode, ampak tudi priložnost, da začnejo kuhati kot kuharski mojstri!

Naši nasveti za energetsko učinkovito kuhanje: če želite kuhati energetsko učinkovito, morate izbrati pravo stopnjo intenzivnosti segrevanja. Hrana v loncu se mora kuhati nežno, tako da iz njega uhaja le malo pare. Preveč pare pomeni, da je treba znižati temperaturo! Podstavek CookStar omogoča, da štedilnik izklopite, še preden je hrana kuhana - izkoristite veliko akumulacijo toplote aluminijastega jedra! Velikost posode vedno izberite glede na količino sestavin, s katerimi delate. Če recept to dovoljuje, vedno uporabite pokrovko - čas kuhanja se bo bistveno skrajšal.

Na vsake 3 sekunde se po vsem svetu proda 1 izdelek Fissler!

Fissler GmbH je največji nemški proizvajalec gospodinjskih in kuhinjskih pripomočkov. Prek svojih prodajnih pisarn deluje na vseh celinah sveta v več kot 80 državah. Oznaka "Superbrand iz Nemčije" upravičeno uvršča Fissler med najbolj vplivna žganja. Večdesetletna osredotočenost na inovacije in razvoj upravičeno prispeva k proizvodnji izdelkov, ki vam omogočajo, da pogosto dolgočasne tehnološke procese doživite na igriv in nov način. Kupci vsako leto nestrpno pričakujejo nove izdelke, ki jih bodo zabavali. Fissler je pionir novih trendov, kar dokazujejo številni patenti in nagrade za oblikovanje. Omeniti velja tudi nadzorno upravljanje, ki poteka skozi celoten proizvodni proces v skladu s strogimi standardi. Sodobne proizvodne tehnologije in nova kontrolna orodja zagotavljajo najvišjo kakovost. Podjetje Fissler že več kot 170 let gradi na treh ključnih stebrih - tehnološkem znanju, popolni proizvodnji in veliki inovativnosti. Vseh 700 zaposlenih ima v mislih en sam cilj - izdelek, prilagojen strankinim potrebam. Kuhanje mora navdušiti naše stranke! Izdelano v Fissler (Nemčija)

Additional parameters

Category: Pokrovke za lonce
Weight: 0.45 kg
Material: Steklo
Vrsta izdelka: Pokrovi
Margin: D
Velikost: 16 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: