WOLL Titanium Nowo Induction

28 items total
Lonec TITANIUM NOWO, 24 cm, indukcija, WOLL
132 € –12 %
115 €
WL124IL
Ponev za ribe TITANIUM NOWO, 38 x 28 cm, za indukcijo, snemljiv ročaj, WOLL WL1538IL
Vok TITANIUM NOWO, 32 cm, za indukcijo, titan, WOLL
140 € –16 %
117 €
WL11321IL
Vok TITANIUM NOWO, 32 cm, za indukcijo, WOLL
137 € –9 %
124 €
WL1132IL
Vok TITANIUM NOWO, 36 cm, titan, WOLL
154 € –7 %
Vok TITANIUM NOWO, 36 cm, titan, WOLL
Na zalogi na spletu (1 pcs)
143 €
WL11361IL
Vok TITANIUM NOWO, 36 cm, za indukcijo, WOLL
152 € –5 %
143 €
WL1136IL
Žar ponev TITANIUM NOWO, 28 x 28 cm, za indukcijo, odstranljiv ročaj, WOLL WL16281IL
Lonec TITANIUM NOWO, 20 cm, za indukcijo, WOLL
115 € –20 %
92 €
WL120IL
Up
More products

Predstavljamo serijo WOLL Titanium Nowo Induction, kjer se kulinarična odličnost sreča z najsodobnejšo tehnologijo. Ta kolekcija kuhinjske posode je skrbno zasnovana tako, da izpolnjuje zahteve sodobnih kuhinj in kuharskih navdušencev, ki pričakujejo le najboljše.

Srce serije Titanium Nowo Induction je 8 mm debela termična podlaga, ki je ročno ulita do popolnosti. Ta zagotavlja optimalno porazdelitev in ohranjanje toplote, zato se te ponve in lonci hitro segrejejo in ostanejo vroči tudi po odstranitvi z indukcijske kuhalne plošče. Poslovite se od izgube energije in pozdravite učinkovito kuhanje.

Posebnost indukcijske posode Titanium Nowo je trda površinska prevleka iz titana. Ta vrhunski premaz ni le visokokakovosten, temveč tudi izjemno trpežen in dolgotrajen. Zasnovan je tako, da zdrži vse težave v kuhinji, kar vam omogoča, da kuhate in cvrete, ne da bi vas skrbelo, kako trpežna je vaša posoda.

Eden od najbolj inovativnih vidikov te serije je odstranljiv ročaj na ponvah. Zaradi te premišljene zasnove je shranjevanje brez težav, saj lahko ponve zlahka spravite v omaro in pomivalni stroj. In ko to potrebujete, lahko te ponve služijo tudi kot oblike za torte, kar dokazuje njihovo vsestranskost.

Kolekcija Titanium Nowo Induction ponuja široko paleto možnosti kuhinjske posode, ki bo ustrezala vašim kulinaričnim potrebam. Od ponvic in loncev do rešetk in pekačev - za vsak recept boste našli popolno orodje. Poleg tega neprijemljiva površina zmanjšuje potrebo po odvečnem olju, kar spodbuja bolj zdravo kuhanje brez zmanjšanja okusa.

Pri indukcijski posodi Titanium Nowo je v ospredju izdelava. Vsak kos je skrbno ročno vlit, da se odpravijo zračni žepi, kar zagotavlja najvišjo kakovost. Ojačan rob zagotavlja dodatno odpornost proti udarcem, njegova oblika pa preprečuje razlitje pri nalivanju.

Te posode se hitro in enakomerno segrejejo, njihovo izjemno ohranjanje toplote pa pomeni, da lahko med kuhanjem zmanjšate temperaturo, ne da bi pri tem ogrozili rezultate. Jedi v ponvi ostanejo dlje časa vroče, zato je drugo serviranje enostavno, tudi brez uporabe mikrovalovne pečice.

Indukcijske ponve Titanium Nowo imajo precejšnjo težo, vendar so ponve za sauté in kvadratne ponve opremljene z litim pomožnim ročajem, zaradi česar jih je lažje dvigniti in manevrirati.

Zaradi zasnove brez ročajev te ponve brez težav sodijo v pečico, pomivalno korito, pomivalni stroj in kuhinjsko omaro. Čisto lepo se zlagajo, kar je še posebej priročno za zveste ljubitelje Titanium Nowo.

Izkusite razliko na lastni koži in povzdignite svojo kuharsko igro s serijo WOLL Titanium Nowo Induction. To je več kot le kuhinjska posoda; to je kulinarična revolucija. Poslovite se od običajnega in se prepustite izjemnemu. Sprostite svoj kulinarični potencial s popolno kombinacijo sloga, zmogljivosti in inovacij v vsakem kosu te izjemne kolekcije.