Ponev za žar DIAMOND LITE PRO 28 x 28 cm, za indukcijo, z ročajem iz nerjavečega jekla, titanium, WOLL

Code: WL26281DLPI
Brand: WOLL
144 €
Na zalogi na spletu (4 pcs)

Vrhunske ponve z neprijemljivo prevlekoDiamond Lite PRO, vredne profesionalcev, bodo všeč vsem, ki imajo radi kakovost in dobro kuhinjo. Te robustne titanove ponve z ročaji iz nerjavečega jekla nemške blagovne znamke WOLL so zaradi svoje posebne nelepljive površine idealne za zdravo in energijsko varčno cvrtje z malo ali nič maščobe.

Detailed information

Product detailed description

Pomembno! Kuhanje v kuhinjski posodi WOLL je kot umetnost, ki vas bo ob pravilni izvedbi nagradila z najboljšimi deli. WOLL Zato preberite navodila za njihovo pravilno uporabo, ki jih najdete na koncu tega opisa. ↓↓↓

Vrhunske ponve z neprijemljivo prevlekoDiamond Lite PRO, vredne profesionalcev, bodo všeč vsem, ki imajo radi kakovost in dobro kuhinjo. Te robustne titanove ponve z ročaji iz nerjavečega jekla nemške blagovne znamke WOLL so zaradi svoje posebne nelepljive površine idealne za zdravo in energijsko varčno cvrtje z malo ali nič maščobe.

Prednost ponev Diamond Lite PRO je zelo hiter prenos toplote in izjemno trpežna, diamantno dvakrat utrjena, neprijemljiva površina. Ponev se ponaša z zelo dobrimi nelepljivimi lastnostmi in je tudi zelo odporna na praske. Enostavno jih je čistiti in brez težav prenesejo pranje v pomivalnem stroju ali uporabo, na primer, kovinskih kuhinjskih pripomočkov.

Elegantna oblika z matiranim ročajem iz nerjavečega jekla ni le lepa na pogled, temveč tudi zelo praktična. Podporni del ergonomskih ročajev je vlit v odlitek posode. Sestavljajo enotno celoto, ki zagotavlja varno prileganje. Uporabljena nerjaveče jeklo je enostavna za čiščenje, higienična, odporna na udarce in živilske kisline ter predvsem primerna za peko v pečici. Ponev Diamond Lite PRO je zaradi visoke kakovosti izdelave in trajnosti materialov primerna za ljubiteljske in profesionalne kuharje.

Serija Diamond Lite PRO

  • Najkakovostnejše ponve za vsakdanjo in profesionalno uporabo, patentirana proizvodnja
  • Ročno ulit, en kos za večjo mehansko in toplotno odpornost
  • Združuje obrtniško znanje z inovativnimi tehnologijami
  • Robusten, dimenzijsko stabilen, zaradi svoje kakovosti primeren za profesionalne kuharje
  • Vzdržljivi ročaji iz nerjavečega jekla z ergonomsko zasnovo
  • Z luknjo za obešanje, primerno za peko v pečici
  • Izjemno odporna površina brez prijema za zdravo kuhanje brez maščob
  • Dvojno utrjen, odporen na praske, izdelan brez PFOA
  • Zaradi visoke površinske upornosti se lahko uporablja tudi kovina kuhinjski pripomočki
  • Odporen na temperature do 300 °C, primeren tudi za cvrtje pri visokih temperaturah
  • Približno 8 mm debela feromagnetna jeklena podlaga, izdelana posebej za WOLL
  • Izjemno hiter prenos toplote po celotni površini
  • Uporablja se lahko na vseh vrstah ogrevanja, idealno za indukcijo
  • Prihrani do 1/3 energije v primerjavi s tradicionalnimi ponvami iz nerjavečega jekla
  • Ojačani robovi za večjo odpornost proti udarcem
  • Zasnovan za enostavno nalivanje brez kapljanja
  • Zelo enostaven za čiščenje, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju

WOLL profesionalni izdelki iz litine so sinonim za prvovrstno kakovost. Ponaša se z dolgotrajnimi neprijemljivimi površinami, okusnim dizajnom in najboljšimi možnimi rezultati kuhanja.

Uporabljene tehnologije in materiali

WOLL profesionalni izdelki iz litine predstavljajo izdelke "Made in Germany", izdelane z najvišjo kakovostjo izdelave. To se nenehno spremlja tudi med proizvodnim procesom. Tehnologije, ki jih uporablja podjetje WOLL, so tudi okolju prijazne, saj imajo nizke emisije ogljikovega dioksida. Vsa posoda WOLL iz visokokakovostne kultivirane aluminijeve zlitine je ulita ročno, kar jo razlikuje od običajne anonimne tovarniške proizvodnje. Počasno ročno litje preprečuje nastanek zračnih žepov, ki zmanjšujejo kakovost materiala.

Na nastali aluminijasti odlitek se nanese še več plasti za večjo nelepljivost in vzdržljivost posode. Pred tem pa je njegova površina večkrat peskana. V naslednjem koraku se telo posode utrdi z delci titana in se s plazemsko šobo žge pri ekstremnih temperaturah, ki presegajo 20.000 °C. Tako so posode dimenzijsko stabilne in odporne proti mehanskim poškodbam. Druga plast ščiti material pred korozijo, tretja plast pa zagotavlja odlične lastnosti proti sprijemanju. Zadnji vrhnji utrjeni sloj je nelepljiv, dvojno utrjen z diamantnimi delci, ki so najtrši mineral na svetu. Zaradi svojih izjemnih lastnosti je zaščiten s proizvodno skrivnostjo. Edinstvena metoda izdelave indukcijske plošče iz feromagnetnega jekla zagotavlja ravno dno ter hitro in enakomerno segrevanje ponve brez izgub toplote.

Zaradi posebnega postopka izdelave je visokokakovostna neprijemljiva površina odporna na pranje v pomivalnem stroju ali celo uporabo kovinskih kuhinjskih pripomočkov (za daljšo življenjsko dobo vaše posode priporočamo uporabo nežnejših lesenih ali silikonskih pripomočkov.) Posebej utrjena neprijemljiva površina WOLL je dokazano zdrava za kuhanje z malo ali nič maščobe. Je varen in ne vsebuje PFOA. Tako nastale jedi so bogate z vitamini. Zaradi toplotne odpornosti do 300 °C ni primeren le za občutljivo hrano, temveč tudi za cvrtje pri visokih temperaturah. Posoda Diamond Lite PRO zelo dobro prenaša tudi temperaturne sunke in jo je mogoče hitro segreti tudi brez uporabe maščobe. Zaradi odličnih lastnosti, ki se ne prijemajo, ga je zelo enostavno očistiti.

Navodila o pravilni uporabi pripomočkov, ki jih najdete na spletni strani WOLL WOLL

Posoda WOLL-Profi-Guss se zelo hitro segreje, zato je pomembno, da pri cvrtju vzdržujete ustrezno temperaturo.

Pri cvrtju ali pečenju na maščobi ali olju posodo WOLL-Profi-Guss temeljito segrejte:

  • Prazno posodo WOLL-Profi-Guss na kratko segrejte na najvišjo stopnjo. Kakovostno dno se zelo hitro in enakomerno segreje.
  • Pravočasno znižajte temperaturo na želeno in dodajte maščobo ali olje ter sestavine za peko.
  • Preizkus s kuhalnico: če želite preveriti, ali ima maščoba ali olje pravo temperaturo, držite suh ročaj lesene kuhalnice v maščobi. Če se okoli njega naredijo majhni mehurčki, je maščoba dovolj vroča. Ne smete začeti kaditi iz maščobe, ker potem začne goreti.

Posoda WOLL-Profi-Guss je zaradi svoje visokokakovostne neprijemljive površine popolnoma primerna tudi za kuhanje mesa, na primer brez maščobe:

  • Pri cvrtju mesa brez maščobe segrevajte posodo WOLL-Profi-Guss približno 2 1⁄2 minute na najvišji nastavitvi. Preverite, ali je ponev pravilno segreta: z mokrim prstom v ponev spustite nekaj kapljic vode - če kapljice "plešejo" na dnu, je ponev na pravi temperaturi; če takoj izginejo, je WOLL-Profi-Guss že preveč vroča.
  • Tako lahko zmanjšate dovod toplote za približno tretjino.
  • Meso mora biti pred kuhanjem sobne temperature.
  • Meso položite v posodo WOLL-Profi-Guss - sprva se bo meso nekoliko prijelo.
  • Ko se rahlo odlepi od dna, ga obrnite in ocvrite z druge strani.
  • Nato meso pecite ali pecite, dokler ne doseže želene stopnje mesnatosti. Krvava: meso se ob pritisku ne upira; srednje pekoča: rahlo se upira; pekoča: meso se ob pritisku komaj upogne.
  • Po peki pustite meso približno 5 minut počivati v pečici pri 90 °C.

Additional parameters

Category: Ponve za žar
Warranty: 2 years
Weight: 1.5 kg
EAN: 4054359008619
Material: Titanium
Število kosov v kompletu: 1 ks
Vrsta izdelka: Ponev za peko na žaru
Informacije o izdelku: Primerno za indukcijski štedilnik
Kolekcija: WOLL Diamond Lite PRO Induction
Margin: E
Velikost: 28 cm
K překladu: CZ AUTO
Proizvajalec: WOLL
Margin-category: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check