Koš za bio odpadke STACK, 4 l, grafitno siv, Joseph Joseph

Code: JS30016
44 €
Na zalogi na spletu (14 pcs)

Oblikovalski izziv Joseph Joseph: sodoben in inteligenten koš za smeti

Detailed information

Product detailed description

Oblikovalski izziv Joseph Joseph: sodoben in inteligenten koš za smeti

Rešitev: sistem za ravnanje z odpadki IntelligentWaste

Sistem IntelligentWaste ponuja celovito rešitev problema, kam z razvrščenimi odpadki

Košare za zlaganje se lahko zlagajo druga na drugo. Zaradi elegantne silhuete jih lahko postavite v bivalni del doma, na primer v kuhinjo. Zložljivi plastični elementi v naravnih odtenkih ustvarjajo nevsiljiv vtis. Velikost celotnega sistema lahko načrtujete glede na svoje potrebe. Posode lahko postavite eno poleg druge ali drugo na drugo. Za boljšo orientacijo lahko označite dvižna vrata.

Košare Stack so na voljo kot posamezne posode (Stack 24) ali kot komplet dveh posod (Stack 48). Ločeno lahko naročite majhno posodo z ogljikovim filtrom (Stack 4), ki je namenjena za kompostljive odpadke - zaradi filtra jo lahko uporabljate tudi na kuhinjskem pultu kot ekološko rešitev za razgradljive odpadke in ostanke hrane. Če želite ostanke kompostirati, morate uporabiti razgradljive vrečke. Ponujamo tudi celovito rešitev (Stack 52), ki jo sestavljata dva velika zabojnika in manjši zabojnik za kompostljive odpadke.

Posoda za vsebino, ki jo je mogoče kompostirati, je pripravljena za zmanjševanje vonja, ki nastaja pri organskih procesih. Zaradi dvojne stene je kroženje zraka naravno. Zrak se nato filtrira skozi ogljikov filter v pokrovu posode.

  • Pametne rešitve za sortirane odpadke
  • Enostavno čistljive plastične posode za zlaganje
  • Možnost izdelave prilagojenega sistema za ravnanje z odpadki
  • V naravnih odtenkih slonovine / grafitno sive barve
  • Sodobno organsko kompostiranje
  • Za največjo prijaznost do okolja izberite razgradljive vrečke IW2
  • Življenjska doba filtra ni določena s strani proizvajalca - odvisna je od vrste odpadkov, stranke poročajo, da 1 filter deluje do 6 tednov
  • Ročno pranje z detergentom

Nadgradnja običajnih kuhinjskih pripomočkov je cilj Joseph Joseph in njihovih oblikovalcev že od leta 2003. Brata Richard in Anthony Joseph sta se odločila, da bosta izkušnje iz študija oblikovanja izdelkov prenesla v svoje podjetje. Njihovo navdušenje nad inovacijami vsako sezono prinese nove izdelke in nove privlačne barvne linije. Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, ki je bil usmerjen k maksimalni funkcionalnosti, varnosti in vizualni privlačnosti. Izdelki, ki so nastali, vzbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, ki vam bo všeč že ob prvi uporabi. Joseph Joseph ne zmaguje le pri strankah v več kot 100 državah, temveč vsako leto prejme tudi številne nagrade in nominacije za oblikovanje in inovacije. Velika prodaja in priljubljenost kuhinjskih izdelkov je oblikovalcem omogočila, da so svojo pozornost preusmerili tudi na segment odpadkov in čiščenja, in sicer izven delovnega pulta, natančneje pod njim. Tako lahko stranke zdaj poleg dizajnerskih kuhinjskih pripomočkov uživajo tudi v celoviti, spremenljivi in inteligentni rešitvi za odpadke in recikliranje, ki se popolnoma prilega sodobnemu načinu življenja. tako Joseph Joseph ni več le zagotovilo za vrhunsko oblikovanje in kakovost, temveč tudi priložnost za spremembo vašega življenjskega sloga

Additional parameters

Category: Koši za odpadke
Weight: 1.06 kg
Barva: Siva
Vrsta izdelka: Koš za smeti
Kolekcija: Joseph Joseph IntelligentWaste™
Margin: D
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Število predalov: 1
Vrsta odpiranja: Z nihalom
Oblika: Kvadrat

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: