Palični mešalnik 5KHBV83EOB, črne barve, KitchenAid

Code: KA5KHBV83EOB
Brand: KitchenAid
317,70 €
Razprodano
The item has been sold out…

KitchenAid Palični mešalnik 5KHBV83 odlikujejo lahka zasnova, odlična zmogljivost in priročno upravljanje z eno roko. Idealno za tiste, ki jih navdušuje kuhanje. Mešanje, sekljanje, stepanje, drobljenje, penjenje in mešanje je lažje kot kdaj koli prej.

Detailed information

Product detailed description

KitchenAid Palični mešalnik 5KHBV83 odlikujejo lahka zasnova, odlična zmogljivost in priročno upravljanje z eno roko. Idealno za tiste, ki jih navdušuje kuhanje. Mešanje, sekljanje, stepanje, drobljenje, penjenje in mešanje je lažje kot kdaj koli prej.

Od mlečnih napitkov, juh in smoothiejev do humusa, omak in otroške hrane - vedno imate nadzor nad vsemi okusnimi recepti in napitki. Popoln pesto, sadna salsa ali sveža majoneza - vse to lahko naredite z lahkoto. Prilagodljiv in za uporabo enostaven mešalnik bo hitro postal ena vaših najljubših naprav.

1l posoda za mešanje brez BPA z merilno skodelico in pokrovom, odpornim na brizganje, zmanjšuje potrebo po več merilnih skodelicah ali posodah. Hrano lahko preprosto pripravite, postrežete in shranite v eni sami posodi.

Ne glede na to, ali pripravljate juho ali mlečni napitek, vse to zlahka opravite z dovolj dolgo, odstranljivo paličico iz nerjavečega jekla.

Z nastavkom za stepanje hitro stepite beljake in smetano za stepanje v puhaste vrhove ali zmešajte prelive in majonezo. Z nastavkom za sekljanje sesekljajte zelišča, čebulo, oreščke ali parmezan.

Spremenljive stopnje hitrosti omogočajo večjo prilagodljivost in nadzor nad rezultatom. Z regulatorjem hitrosti lahko hrano in pijačo pripravite po svojih željah.

Da ne bi opraskali posode, je palični mešalnik opremljen z zaščitnim pokrovom.

Odstranljiva mešalna palica (20,3 cm) s 4-točkovnim rezilom iz nerjavečega jekla
Za enostavno mešanje, mešanje, pasiranje, drobljenje, penjenje, stepanje in sekljanje vseh sestavin tudi v globljih loncih, skledah in posodah. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo zgornja košara).

Pokrov za zaščito posode
Uporablja se za preprečevanje poškodb posode s paličnim mešalnikom. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo zgornja košara).

Priključek za košnjo
Idealen za sekljanje zelišč, oreščkov, čebule, parmezana itd. (vključuje posodo, rezilo in nastavek za sekljanje). Ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

1 l posoda za mešanje brez vsebnosti BPA s pokrovom in ročajem
Odlično za mešanje posameznih serij ali serviranje. Manj je treba uporabljati več merilnih skodelic ali posodic. Hrano lahko enostavno pripravite, postrežete in shranite v eni sami posodi. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo zgornja košara).

Priključek za stepanje
Za stepanje, mešanje in penjenje. Ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju

Tehnični podatki:

  • Vhodna moč 180 W (ne odraža moči motorja)
  • Vrsta motorja AC (izmenični tok)
  • Napetost 220-240V/50-60Hz
  • Hitrost 8250 - 11600
  • Material motorne enote Plastika
  • Dolžina kabla 1,52 cm
  • Dimenzije izdelka 41,4 × 9,0 × 6,3 cm
  • Dimenzije paketa 32,7 × 12,5 × 12,5 cm
  • Teža izdelka 935 g
  • Teža paketa 2,55 kg

Additional parameters

Category: Palični mešalnik
Weight: 2.55 kg
Barva: Črna
Zmogljivost: 1,0 I
Vrsta izdelka: Ročni mešalnik
Margin: E
Velikost: 41 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: