Dekanter Riedel

6 items total
Čistilec za karafe in dekanterje vina, Riedel
10 € –10 %
9 €
RD001005
Decanter Duck Riedel
Outlet
302 € –25 %
Decanter Duck Riedel
Na zalogi na spletu (1 pcs)
226 €
RD170014
Dekanter za vino BLACK TIE OCCHIO NERO, 1,2 l, Riedel
189 € –9 %
171 €
RD200904
Dekanter za vino CABERNET, 1 l, Riedel
Dekanter za vino CABERNET, 1 l, Riedel
Na zalogi na spletu (4 pcs)
34,90 €
RD144013
Dekanter za vino CURLY, 1,4 l, Riedel
Dekanter za vino CURLY, 1,4 l, Riedel
Na zalogi na spletu (1 pcs)
224 €
RD201104S1
Dekanter za vino SUPERLEGGERO, 1,5 l, Riedel
224 €
RD192501

Raziščite svet dekanterjev Riedel, v katerem se obrtniška spretnost prepleta z umetnostjo. Naša bogata zbirka dekanterjev Riedel je zasnovana tako, da izboljša vaše doživetje vina in žganih pijač.

V kategoriji Dekanterji Riedel boste odkrili raznoliko paleto možnosti, ki bodo ustrezale vašim željam. Od klasičnih in brezčasnih modelov do sodobnih in inovativnih kreacij, Riedel ponuja dekanter za vsakega poznavalca vina.

Riedel, ime, ki je sinonim za odličnost steklenih izdelkov, v vsak dekanter vnaša večstoletno strokovno znanje. Ti kosi niso le lepi, temveč tudi skrbno izdelani, da izboljšajo senzorične lastnosti vašega vina.

Kategorija dekanterjev Riedel presega zgolj estetiko. Gre za preoblikovanje vaše izkušnje pri okušanju vina, ki vam omogoča, da sprostite celoten potencial svojih najljubših letnikov. Te dekanterje odlikujejo edinstvene oblike in obrisi, ki olajšajo zračenje in razvoj vina.

Ne glede na to, ali ste izkušeni ljubitelj vina ali šele začenjate svojo vinsko pot, je lastništvo dekanterja Riedel naložba v umetnost cenjenja vina. Ti dekanterji so več kot le posode; z njimi se lahko pogovarjate in na jedilno mizo vnesete pridih elegance.

Poleg osebne uporabe so dekanterji Riedel tudi izjemna darila. So odlično pakirani, zato so idealna izbira za posebne priložnosti, kot so poroke, obletnice ali zabave ob ogrevanju stanovanja. Podarjanje dekanterja Riedel je gesta prefinjenosti in okusa.

Ko izberete dekanter iz podjetja Riedel, ne pridobite le funkcionalnega kosa, temveč se pridružite tradiciji vrhunske izdelave in izboljšate svoje trenutke ob vinu. Raziščite našo zbirko še danes in odkrijte popoln dekanter, ki bo izboljšal vašo izkušnjo degustacije vina.