Dodatki za kavne aparate KitchenAid

4 items total
Mlinček za kavo 5KCG8433EAC, mandelj, KitchenAid
347,40 €
KA5KCG8433EAC
Mlinček za kavo 5KCG8433EDG, mat siva, KitchenAid
512,80 €
KA5KCG8433EDG
Mlinček za kavo 5KCG8433EOB, črne barve, KitchenAid
314,80 €
KA5KCG8433EOB
Mlinček za kavo ARTISAN 5KCG8433EMS, srebrno-siv, KitchenAid
253 €
KA5KCG8433EMS

Izboljšajte svoje izkušnje s kavo s KitchenAid dodatki za kavne aparate!

Dvignite svoj vsakodnevni ritual pitja kave z izvrstnimi dodatki za kavne aparate KitchenAid, ki so posebej zasnovani, da ustrezajo vašim potrebam. Od natančnih mlinčkov za kavo do elegantnih pripomočkov za tlačenje, naša kolekcija ponuja različne dodatke, ki vam bodo pomagali pripraviti popolno skodelico kave vsakič.

Odkrijte umetnost mletja lastnih kavnih zrn s pomočjo naših premium mlinčkov za kavo, ki zagotavljajo konstantno velikost mletja in optimalno izvlečenje arome. Izboljšajte svoje veščine pri pripravi espressa s kalibriranimi pripomočki za tlačenje, ki zagotavljajo enakomerno tlačenje in s tem bolj uravnotežen in okusen espresso.

Za tiste, ki uživajo v penastih napitkih, raziskujte našo zbirko vrčkov za penjenje mleka in dodatkov za penjenje. Enostavno pripravite visokokakovostne latte in kapučino napitke, saj naši dodatki omogočajo ustvarjanje nežne mikro pene za popoln zaključek.

Raziščite našo ponudbo rezervnih delov in dodatkov za vzdrževanje, da ohranite vaš kavni aparat v optimalnem stanju. Od vodnih filtrov do tablet za čiščenje, naši dodatki vam pomagajo ohraniti trajnost in učinkovitost vašega priljubljenega kavnega aparata.

Zasnovani s preciznostjo in vzdržljivostjo v mislih, so KitchenAid dodatki za kavne aparate ustvarjeni za izboljšanje vaših izkušenj s kavo. Naj bo to izkušen barista ali ljubitelj kave doma, naši dodatki vam nudijo orodja, ki jih potrebujete za ustvarjanje kavarskih kreacij, ki se merijo z vašo najljubšo kavarno.

Izboljšajte svojo igro s kavo in raziskujte našo ponudbo dodatkov za kavne aparate KitchenAid še danes. Dvignite svoje izkušnje pri pripravi kave in uživajte v popolni skodelici kave vsako jutro, vse to z udobjem in zanesljivostjo znamke KitchenAid.