Dodatki za kavne aparate Severin

5 items total
Penilec mleka SPUMA 700, Severin
133,29 € –25 %
Penilec mleka SPUMA 700, Severin
Na zalogi na spletu (45 pcs)
99 €
SEVESM3586
Penilec mleka SPUMA 700, Severin
162,99 € –21 %
Penilec mleka SPUMA 700, Severin
Na zalogi na spletu (40 pcs)
128,60 €
SEVESM3587
Mlinček za kavo KM 3879, Severin
Mlinček za kavo KM 3879, Severin
Na zalogi na spletu (21 pcs)
37,50 €
SEVEKM3879
Set za bariste, 3 kosi, Severin
49,99 € –11 %
Set za bariste, 3 kosi, Severin
Na zalogi na spletu (15 pcs)
44,40 €
SEVEZB5996
Penilec mleka SM 3584, Severin
58,29 € –8 %
Penilec mleka SM 3584, Severin
Na zalogi na spletu (11 pcs)
53,40 €
SEVESM3584

S Severinovo dodatno opremo za kavne aparate izboljšajte svojo izkušnjo pitja kave. Naš izbor dodatne opreme je zasnovan tako, da izboljša vašo rutino priprave kave in poskrbi, da bo vsaka skodelica kave užitek.

Odkrijte vrsto filtrov za kavo, ki zagotavljajo, da bo vaša kava čim bolj čista in aromatična. Ti filtri so zasnovani tako, da ustrezajo različnim kavnim aparatom, zato so nepogrešljiv dodatek k vašemu arzenalu za pripravo kave.

Če želite ohraniti kakovost svoje kave, razmislite o naložbi v Severinove rešitve za odstranjevanje vodnega kamna. Sčasoma lahko mineralni nanosi vplivajo na delovanje vašega kavnega aparata. Naši izdelki za odstranjevanje vodnega kamna vam pomagajo vzdrževati aparat v najboljši kondiciji, kar zagotavlja, da bo vaša kava vedno najboljša.

Če ste ljubitelj posebnih kavnih napitkov, so naši vrči za penjenje mleka nepogrešljivi. Z lahkoto pripravite latte, kapučino in druge kremaste dobrote. Ti vrči iz nerjavečega jekla so trpežni in enostavni za čiščenje, zato so praktična izbira za vse ljubitelje kave.

Za tiste, ki uživajo v priročnosti kavnih kapsul, so naše kavne kapsule za večkratno uporabo trajnostna alternativa. Napolnite jih z najljubšo kavno usedlino in zmanjšajte količino odpadkov, hkrati pa še vedno uživajte v izkušnji kave v kapsulah.

Z našimi nepredušnimi posodami za shranjevanje kave ohranite svežino svojih kavnih zrn. Te posode pomagajo ohraniti aromo in okus vaših kavnih zrn ter zagotavljajo, da bo vaša kava vedno okusna.

Če ste navdušenec nad kavo, ki ceni natančnost, raziščite našo ponudbo tehtnic za kavo. Zagotovite si popolno razmerje med kavo in vodo za želeno metodo priprave in izboljšajte svojo igro s kavo.

Če želite dopolniti svojo opremo za kavo, si oglejte našo zbirko elegantnih vrčev in skodelic. Od klasičnih modelov do sodobne estetike, našli boste popolno posodo za uživanje v kavi v slogu.

Severinova dodatna oprema za aparate za kavo je zasnovana tako, da izboljša vašo izkušnjo s kavo, od kuhanja do serviranja. Še danes raziskujte našo ponudbo in povzdignite svojo rutino pitja kave na novo raven.