Pokrov za VITAVIT tlačni lonec, 26 cm, Fissler

Code: FS62300026700
Brand: Fissler
81,10 €
Na zalogi na spletu (2 pcs)

Zaradi dodatnega kovinskega pokrova s plastičnim ročajem lahko hitri lonec vitavit® s premerom 26 cm uporabljate kot navaden lonec.

Detailed information

Product detailed description

Zaradi dodatnega kovinskega pokrova s plastičnim ročajem lahko hitri lonec vitavit® s premerom 26 cm uporabljate kot navaden lonec.

Na vsake 3 sekunde se po vsem svetu proda 1 izdelek Fissler!

Fissler GmbH je največji nemški proizvajalec gospodinjskih in kuhinjskih pripomočkov. Prek svojih prodajnih pisarn deluje na vseh celinah sveta v več kot 80 državah. Oznaka "Superbrand iz Nemčije" upravičeno uvršča Fissler med najbolj vplivna žganja. Večdesetletna osredotočenost na inovacije in razvoj upravičeno prispeva k proizvodnji izdelkov, ki vam omogočajo, da pogosto dolgočasne tehnološke procese doživite na igriv in nov način. Kupci vsako leto nestrpno pričakujejo nove izdelke, ki jih bodo zabavali. Fissler je pionir novih trendov, kar dokazujejo številni patenti in nagrade za oblikovanje. Omeniti velja tudi nadzorno upravljanje, ki poteka skozi celoten proizvodni proces v skladu s strogimi standardi. Sodobne proizvodne tehnologije in nova kontrolna orodja zagotavljajo najvišjo kakovost. Podjetje Fissler že več kot 170 let gradi na treh ključnih stebrih - tehnološkem znanju, popolni proizvodnji in veliki inovativnosti. Vseh 700 zaposlenih ima v mislih en sam cilj - izdelek, prilagojen strankinim potrebam. Kuhanje mora navdušiti naše stranke! Izdelano v Fissler (Nemčija)

Additional parameters

Category: Pokrovke za ponve
Weight: 0.8 kg
Material: Nerjaveče jeklo
Vrsta izdelka: Pokrovi
Margin: D
Velikost: 26 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: