Električni kotliček KitchenAid

5 items total
Električni kotliček ARTISAN, 1,5 l, črne barve, KitchenAid
249 € –10 %
222,80 €
KA5KEK1522EOB
Električni kotliček KA5KEK1522EIB, 1,5 l, modro črnilo, KitchenAid
249 € –12 %
216,80 €
KA5KEK1522EIB
Električni kotliček, 1,25 l, kraljevsko rdeče barve, KitchenAid
127,70 €
KA5KEK1222EER

Odkrijte Elegatne in Funkcionalne Električne Kotličke KitchenAid.

Izboljšajte svojo kulinarično izkušnjo z izbranimi električnimi kotlički KitchenAid. Ti kotlički so zasnovani z veščino, da združujejo slog in funkcionalnost, kar jih naredi nepogrešljivega partnerja v vsaki sodobni kuhinji.

KitchenAid električni kotlički so veliko več kot le preprosta kuhinjska orodja: so izstopajoči kosi, ki dodajo eleganco vašemu delovnemu prostoru. Skrbno oblikovani vzorci, visokokakovostni materiali in širok spekter barv se prilagajajo dekoraciji vaše kuhinje.

Ampak to ni le videz - KitchenAid električni kotlički so tudi zasnovani za izjemno zmogljivost. Zahvaljujoč napredni tehnologiji ogrevanja se voda hitro in učinkovito segreje. Enostavni nadzori in ergonomske ročaje omogočajo enostavno točenje, kar spremeni proces priprave čaja ali kave v pravo uživanje.

Ne glede na to, ali imate radi tradicionalno kuhanje čaja na štedilniku ali električni kotliček z modernimi funkcijami, vam KitchenAid ponuja širok izbor možnosti. Uživajte v natančnem nadzoru temperature, praktičnih funkcijah, kot je ohranjanje toplote in hitro vrelišče, kar prihrani čas in energijo.

Varnost je ključnega pomena, in KitchenAid električni kotlički so opremljeni s številnimi varnostnimi mehanizmi, vključno z avtomatskim izklopom in zaščito pred suhim delovanjem. To vam zagotavlja mirnost in zaupanje med vsakodnevnimi dejavnostmi v kuhinji.

Od jutranje skodelice čaja do takojšnjega vrelega vode za kuhanje, so KitchenAid električni kotlički vsestranski partnerji, ki zadovoljijo vaše potrebe po napitkih in kuhanju. Prav tako so odlično darilo za vsakega domačega kuharja ali ljubitelja čaja.

Izboljšajte svojo kuhinjo s popolno kombinacijo stila in funkcionalnosti - raziščite širok izbor električnih kotličkov KitchenAid in dodajte kanček sofisticiranosti vsakodnevni rutini!