Električni kotliček Tefal

5 items total
Električni kotliček THE LOFT, 1,7 l, bele barve, Tefal
40,60 €
TEFKO250130
Električni kotliček GLASS KI772D38, 1,7 l, Tefal
48 €
TEFKI772D38
Električni kotliček THE LOFT, 1,7 l, črne barve, Tefal
39,99 € –10 %
35,90 €
TEFKO250830
Električni kotliček SENSE, 1,5 l, bela, Tefal
91,40 €
TEFKO693110
Električni kotliček THE LOFT, 1,7 l, moder, Tefal
52,20 €
TEFKO251430

S Tefalovimi električnimi kuhalniki, kjer se inovacije srečujejo z umetnostjo kuhanja vode, lahko izboljšate svoje doživetje čaja in kave. Ti elegantni in učinkoviti kuhinjski aparati so zasnovani tako, da poenostavijo vaše vsakodnevne opravke, saj zagotavljajo vročo vodo s pritiskom na gumb.

Tefal, zaupanja vredno ime na področju kuhinjskih pripomočkov, je svoje strokovno znanje razširil na električne kuhalnike. Ti kotli so več kot le kuhalniki vode; so nepogrešljivo orodje, s katerim boste z lahkoto uživali v svojih najljubših vročih napitkih.

Učinkovitost in hitrost sta bistvo električnih kuhalnikov Tefal. Z zmogljivimi grelnimi elementi ti kotlički hitro zavrejo vodo, s čimer prihranijo čas in energijo, kadar koli potrebujete vročo vodo za čaj, kavo ali kuhanje.

Varnost je najpomembnejša prednostna naloga, zato so Tefalovi električni kuhalniki opremljeni z različnimi varnostnimi funkcijami. Od mehanizmov za samodejni izklop do ročajev, odpornih na vročino, lahko vodo zavrete z zaupanjem, saj veste, da je varnost vedno upoštevana.

Prilagajanje je ključnega pomena, ko gre za vaše želje glede vročih napitkov, zato električni kotli Tefal ponujajo različne nastavitve temperature za različne načine priprave napitkov. Ne glede na to, ali namakate nežen zeliščni čaj ali pripravljate instantno kavo, ti kotli zagotavljajo vsestranskost, ki jo potrebujete.

Čiščenje po vaših ritualih z vročimi napitki je brez težav, saj je notranjost številnih električnih kuhalnikov Tefal enostavna za čiščenje, filtre pa je mogoče odstraniti. Poslovite se od nabiranja vodnega kamna in si privoščite več časa za uživanje svojih najljubših pijač.

Tefal ponuja vrsto električnih kuhalnikov, ki ustrezajo različnim velikostim kuhinj in željam. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad čajem, ljubitelj kave ali preprosto potrebujete vročo vodo za svoje kulinarične podvige, ima Tefal za vas popoln električni čajnik.

Električni kotlički Tefal so več kot le kuhinjski pripomočki; so nepogrešljivi spremljevalci vaših vsakodnevnih ritualov. Raziščite našo ponudbo še danes in izkusite popolno kombinacijo priročnosti in učinkovitosti pri pripravi vročih napitkov.