Električni žar Tefal

4 items total
Električni kontaktni žar OPTIGRILL ELITE GC750830, Tefal
256 €
TEFGC750830
Električni kontaktni žar MINUTE GC205012 1600 W, srebrna, Tefal
New
95,99 €
TEF2100058891

Izboljšajte svojo izkušnjo kuhanja z električnimi žari Tefal, kjer se udobje sreča s kulinarično odličnostjo. Ti vsestranski žari so zasnovani tako, da v vašo kuhinjo prinesejo srhljivko zunanjega žara in vam omogočijo enostavno pripravo okusnih jedi.

Tefal, zaupanja vredno ime na področju kuhinjskih pripomočkov, svoje strokovno znanje razširja na električne žare. Ti žari so več kot le naprave za kuhanje; so osnovno orodje, ki vam pomaga ustvariti popolno pečene jedi na žaru, ne glede na to, ali dežuje ali sveti.

Učinkovitost in natančnost sta bistvo električnih žarov Tefal. Ti žari so opremljeni z zmogljivimi grelnimi elementi in nastavljivim uravnavanjem temperature, zato zagotavljajo enakomerno peko in odlične rezultate vsakič znova.

Varnost je najpomembnejša prednostna naloga, zato so električni žari Tefal opremljeni z različnimi varnostnimi funkcijami. Od hladnih ročajev na dotik do nedrsečih nogic - na žaru lahko mirno pečete najljubšo hrano, saj veste, da je vedno poskrbljeno za varnost.

Prilagajanje je ključnega pomena pri doseganju popolnih sledi in okusov na žaru, zato električni žari Tefal ponujajo različne nastavitve za peko, ki ustrezajo različnim kulinaričnim potrebam. Ne glede na to, ali pečete zrezke, zelenjavo na žaru ali pripravljate sendviče panini, ti žari zagotavljajo potrebno prilagodljivost.

Čiščenje po vaših pustolovščinah na žaru je brez težav, saj so sestavni deli številnih Tefalovih električnih žarov odstranljivi in primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Poslovite se od čiščenja in si privoščite več časa za uživanje v svojih kreacijah na žaru.

Tefal ponuja vrsto električnih žarov, ki ustrezajo različnim velikostim kuhinj in željam. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad žarom ali preprosto želite doma uživati v jedeh z žara, ima Tefal za vas popoln električni žar.

Električni žari Tefal so več kot le kuhinjski pripomočki; so bistveni del vaše kulinarične poti. Raziščite našo ponudbo še danes in izkusite popolno kombinacijo udobja in okusa pri svojih pustolovščinah z žarom.