Ergonomsko pritisnite na krompirju Bela Helix Joseph Joseph

Code: JS20100
31 € –10 %
Ergonomsko pritisnite na krompirju Bela Helix Joseph Joseph
31 € –10 % 27,90 €
Na zalogi na spletu (>5 pcs)

Oblikovalski izziv Joseph Joseph: stiskanje brez grobe sile

Detailed information

Product detailed description

Oblikovalski izziv Joseph Joseph: stiskanje brez grobe sile

Rešitev: ergonomske stiskalnice Helix

Večina ročnih stiskalnic deluje po načelu delovanja sile navpično navzdol. Presenetljivo je, da je pri stiskalnicah Helix sila vodoravna. Edinstveno zasukano gibanje poveča uporabljeno silo, tako da je delo skoraj brez napora. Dvodelna stiskalnica iz nerjavnega jekla in najlona je razgradljiva za enostavno čiščenje. V seriji so stiskalnice za krompir, agrume in česen.

  • Ergonomske horizontalne stiskalnice Helix
  • Funkcionalni del iz nerjavečega jekla za maksimalno higieno
  • Barvit robusten najlonski ročaj je trden in stabilen
  • Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Ročno stiskalnico za krompir in drugo kuhano zelenjavo je zelo enostavno uporabljati. Del iz nerjavečega jekla napolnite s kuhano zelenjavo, namestite zgornji del in ga privijte. Priprave krompirjevega testa ne bodo zmogli le starejši, ampak bodo v njem uživali vsi. Inovativno metodo stiskanja boste zaradi udobja hitro vzljubili.

Nadgradnja običajnih kuhinjskih pripomočkov je cilj Joseph Joseph in njihovih oblikovalcev že od leta 2003. Brata Richard in Anthony Joseph sta se odločila, da bosta izkušnje iz študija oblikovanja izdelkov prenesla v svoje podjetje. Njihovo navdušenje nad inovacijami vsako sezono prinese nove izdelke in nove privlačne barvne linije. Vsak posamezen izdelek je rezultat razvoja, ki je bil usmerjen k maksimalni funkcionalnosti, varnosti in vizualni privlačnosti. Izdelki, ki so nastali, vzbujajo navdušenje in prinašajo veselje, ne le s svojim igrivim dizajnom, temveč tudi s presenetljivo praktičnostjo, ki vam bo všeč že ob prvi uporabi. Joseph Joseph ne zmaguje le pri strankah v več kot 100 državah, temveč vsako leto prejme tudi številne nagrade in nominacije za oblikovanje in inovacije. Velika prodaja in priljubljenost kuhinjskih izdelkov je oblikovalcem omogočila, da so svojo pozornost preusmerili tudi na segment odpadkov in čiščenja, in sicer izven delovnega pulta, natančneje pod njim. Tako lahko stranke zdaj poleg dizajnerskih kuhinjskih pripomočkov uživajo tudi v celoviti, spremenljivi in inteligentni rešitvi za odpadke in recikliranje, ki se popolnoma prilega sodobnemu načinu življenja. tako Joseph Joseph ni več le zagotovilo za vrhunsko oblikovanje in kakovost, temveč tudi priložnost za spremembo vašega življenjskega sloga

Additional parameters

Category: Druge stiskalnice
Weight: 0.55 kg
Barva: Bela
Vrsta izdelka: Kuhinjski pripomočki
Kolekcija: Joseph Joseph Helix
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: