Foto okvirji

16 items total
Okvir za fotografije MARRIAGE, 18 x 23 cm, srebrna, Philippi
44,90 €
PHP173104
Okvir za fotografije MARRIAGE, 25 x 30 cm, srebrna, Philippi
59,90 €
PHP173105
Okvir za fotografije CUT & PASTE 83, 19,5 x 24,5 cm, Seletti
35 €
SLT15184
Okvir za fotografije CUT & PASTE 83, 19,5 x 24,5 cm, Seletti
35 €
SLT15183
Okvir za fotografije FOCUS, 22 cm, rjava, Philippi
Outlet
52 € –25 %
39 €
PHP158015
Okvir za fotografije LA PLAGE, 25 x 27 cm, srebrna, Philippi
59,90 €
PHP173102
Okvir za fotografije PABLO, 13 x 18 cm, Philippi
17,90 €
PHP208040
Okvir za fotografije PABLO, 15 x 20 cm, Philippi
19,90 €
PHP208047
Okvir za fotografije PABLO, 20 x 25 cm, srebrna, Philippi
27,90 €
PHP208041
Okvir za fotografije SHADOW, 24 x 19 cm, srebrna, Philippi
28,90 €
PHP102002
Okvir za fotografije FOCUS, 25 cm, rjava, Philippi
Outlet
62,50 € –25 %
46,87 €
PHP158016
Okvir za fotografije MARRIAGE, 15 x 20 cm, Philippi
39,90 €
PHP173103
Okvir za fotografije PABLO, 10 x 15 cm, srebrna, Philippi
15,90 €
PHP208039

Okvirji za fotografije - stilsko prikažite svoje spomine

Okvirji za fotografije so dekorativni elementi, ki se uporabljajo za shranjevanje fotografij. Na voljo so iz različnih materialov, v različnih velikostih in z različnimi vzorci, pogosto pa se uporabljajo za predstavitev in zaščito dragocenih spominov ali pomembnih umetniških del. Fotografija ali umetniško delo je nameščeno za zaščitnim pokrovom (običajno iz stekla), ki ga drži na mestu.

Okvirji za fotografije se pogosto uporabljajo kot dekorativni element v domovih za prikaz družinskih fotografij, umetniških del ali drugih osebnih spominkov in so priljubljeno darilo, ki se pogosto podari ob posebnih priložnostih, kot so poroke, diplome ali rojstni dnevi.

Zakaj je pomembno uporabljati okvir za fotografije ?

Okvirji za fotografije so nujni iz različnih razlogov, od zaščite do estetskega prikaza. Tukaj je nekaj ključnih točk:

  • Zaščita: Eden glavnih namenov okvir za fotografije je zaščititi sliko pred poslabšanjem zaradi rokovanja, izpostavljenosti svetlobi in drugih okoljskih dejavnikov. Če so fotografije razstavljene v okvirjih, bodo bolj verjetno ostale za prihodnje generacije.
  • Zaslon: Fotoramci so bistveni za povečanje estetske privlačnosti slik, ko so prikazane. S premišljeno postavljenim okvirjem lahko poudarite fotografije in hkrati izboljšate okolje.
  • Prilagajanje: V tem primeru je ključnega pomena, da se lokacija, na kateri so razstavljeni, zdi bolj podobna vam. Z izbiro okvirjev, ki predstavljajo vaš individualni slog in želje, lahko svoj dom ali poslovni prostor naredite bolj privlačen in estetsko privlačen.

Katere vrste okvirjev za fotografije so na voljo na spletnem mestu Kulina?

Kulina ponuja veliko različnih vrst okvirjev za fotografije v različnih barvah, materialih in velikostih, vsak v svojem slogu. Tukaj je nekaj priljubljenih stilov:

  • Leseni okvirji za fotografije: Za rustikalni ali tradicionalni videz lahko les obarvate, pobarvate ali pustite neobarvan.
  • Kovinski okvirji za fotografije: Kovinski okvirji imajo lahko polirano ali matirano površino in so pogosto izdelani iz aluminija ali nerjavečega jekla. Lahko so dekorativni in okrasni, pogosto pa so videti elegantni in sodobni. Dobro se ujemajo s sodobno in minimalistično notranjostjo.
  • Okvirji za fotografije s passe-partoutom: Fotoramci s passe-partoutom različnih širin in barv dodajo uokvirjeni fotografiji dodatno vizualno zanimivost in globino. Passe-partout ustvari rob okoli slike, ki lahko pomaga pritegniti pogled na fotografijo in jo narediti izstopajočo. Passepartouts lahko pomagajo tudi pri uokvirjanju fotografije na način, ki dopolnjuje njene barve ali kompozicijo. Če izberete barvo mat plošče, ki se ujema z barvami na fotografiji ali pa je z njimi v kontrastu, lahko ustvarite skladen videz, ki izboljša celotno predstavitev fotografije. Z uporabo passe-partout lahko manjšo fotografijo naredite večjo, saj je zaradi dodatnega prostora okoli slike ta videti bolj obsežna.
  • Stoječi in viseči fotografski okvirji: Izberete lahko stoječi okvir za fotografije in ga postavite na kamin, mizo ali knjižna policaali pa izberete viseči okvir za fotografije in ga uporabite kot stensko dekoracijo.
  • Posamezni okvirji in okvirji z več slikami: Če želite prikazati veliko fotografij, lahko uporabite več okvirjev za posamezne slike ali paokvir za fotografije več slik, ki vam bo omogočil izdelavo prilagojene fotogalerije

To je le nekaj različnih vrst okvirjev za slike, ki so na voljo. Z njimi lahko okrasite notranjost, naredite domačo galerijo ali jih podarite prijateljici ali mami.

Če pa preprosto iščete način, kako oblikovati svojo notranjost, si lahko ogledate tudi druge dekorativne predmete, ki so na voljo na spletni strani Kulina, kot so sklede za sadje, vaze in stojala za knjige.