Friteza za cvrtje Tefal

3 items total
Zračni cvrtnik EASY FRY OVEN & GRILL FW501815, Tefal
199,99 € –27 %
145 €
TEFFW501815
Zračni cvrtnik ACTIFRY EXTRA FZ720015, Tefal
209,99 € –25 %
156 €
TEFFZ720015

Odkrijte svet odličnosti cvrtja s Tefalovimi cvrtniki, v katerih se udobje združuje s kulinaričnim užitkom. Ti vsestranski kuhinjski aparati so zasnovani tako, da vam pomagajo doseči hrustljave in okusne ocvrte jedi brez težav.

Tefal, zaupanja vredno ime na področju kuhinjskih pripomočkov, je svoje strokovno znanje razširil na friteze. Ti cvrtniki so več kot le kuhinjski pripomočki; so bistvena orodja, ki vaše cvrtje dvignejo na profesionalno raven.

Učinkovitost in natančnost sta bistvo Tefalovih cvrtnikov. Z napredno tehnologijo segrevanja in natančnim uravnavanjem temperature ti cvrtniki zagotavljajo, da so vaša ocvrta živila zlata in popolnoma pečena, pa naj gre za hrustljav krompirček ali nežne piščančje rezine.

Varnost je najpomembnejša prednostna naloga, zato so Tefalovi cvrtniki opremljeni z različnimi varnostnimi funkcijami. Od hladne zunanjosti na dotik do varnih ključavnic pokrova - z gotovostjo lahko cvrete, saj veste, da je varnost vedno upoštevana.

Prilagajanje je ključnega pomena za doseganje popolne teksture in okusa ocvrtih jedi, zato Tefalovi cvrtniki ponujajo različne nastavitve kuhanja, ki zadovoljijo različne kulinarične potrebe. Ne glede na to, ali cvremo nežne morske sadeže ali obilne čebulne obročke, ti cvrtniki zagotavljajo potrebno prilagodljivost.

Čiščenje po vaših cvrtnih dogodivščinah je brez težav, saj so sestavni deli številnih Tefalovih cvrtnikov odstranljivi in primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Poslovite se od mastnega nereda in si privoščite več časa za uživanje v svojih najljubših ocvrtih dobrotah.

Tefal ponuja vrsto cvrtnikov, ki ustrezajo različnim velikostim in željam kuhinj. Ne glede na to, ali ste domači kuhar, ki želi navdušiti z domačimi ocvrtimi jedmi, ali kulinarični navdušenec, ki išče zanesljivo in vsestransko opremo, ima Tefal za vas popoln fritezni pekač.

Tefalovi cvrtniki so več kot le kuhinjski pripomočki; so bistveni spremljevalci na vašem kulinaričnem potovanju v svet ocvrte popolnosti. Raziščite našo ponudbo še danes in izkusite popolno kombinacijo priročnosti in okusa ocvrtih jedi.