Imenske oznake

6 items total
Obesek za ključe ANGELO, 5 cm, zlati, cink, Philippi
17 €
PHP273082
Obesek za ključe ANGELO, 5 cm, srebrna, Philippi
13,50 €
PHP193210
Obesek za ključe CRUISER, 8 cm, črna, z LED lučko, Philippi
23,90 €
PHP273060
Obesek za ključe LOVELIGHT, 10 cm, z LED lučko, Philippi
34,90 €
PHP173106
Obesek za ključe s kompasom POLE, 7,5 cm, srebrna, Philippi
17,90 € –11 %
15,90 €
PHP195197
Obesek za ključe SWEETHEART, 6 cm, rdeča, Philippi
15,90 €
PHP273066

Oznake z imeni - poskrbite, da bo vaša prtljaga varna

Zakaj je koristno, da je na kovček pritrjena tablica z imenom?

Imenice za kovčke so uporabne iz več razlogov:

  • Identifikacija: Oznake z imeni zagotavljajo jasen in enostaven način identifikacije kovčka. Na natrpanih letališčih ali na natrpanih območjih za prevzem prtljage je lahko veliko kovčkov videti podobno, zato lahko z imensko oznako hitro prepoznate svojo prtljago.

  • Preprečevanje nesporazumov: Podobno kot pri identifikaciji tudi pri imenskih oznakah preprečujemo naključne zamenjave. Če ima drug potnik kovček, ki je podoben vašemu, je z vašim imenom na oznaki manjša možnost, da bi pomotoma vzel vašo prtljago.

  • Izgubljena prtljaga: Če se vaš kovček med potovanjem izgubi, je lahko imenska tablica ključnega pomena za osebje letalske družbe ali prevoznega podjetja, da vas ponovno najde. Na oznaki so navedeni vaši kontaktni podatki, da vas lahko letalska družba kontaktira, ko bo vašo prtljago našla.

  • Kontaktni podatki: Običajno vsebujejo tudi vašo telefonsko številko in včasih tudi e-poštni naslov. Tako bo oseba, ki bo našla vaš izgubljen kovček, lažje stopila v neposreden stik z vami.

  • Prilagajanje: Oznake z imeni lahko prtljagi dodajo osebno noto. Izberete lahko oznake, ki odražajo vaš slog, preference ali celo kanček humorja. Tako lahko prtljaga izstopa in jo lažje opazite.

  • Varnost: Vključitev vašega imena na oznako lahko služi tudi kot varnostni ukrep. Če vaš kovček ostane brez nadzora ali ga izgubite, lahko nekdo zlahka stopi v stik z vami in reši nastalo situacijo.

  • Hitro iskanje: V primerih, ko morate hitro vzeti kovček, na primer pri shranjevanju v zgornjih prostorih na letalu ali vlaku, vam lahko imenska tablica prihrani čas in stres.

  • Organizirana potovanja: Uporaba imenskih tablic je del splošnega pristopa k organiziranemu potovanju. Če so stvari jasno označene, je postopek prijave, prevzema in razvrščanja prtljage enostavnejši.

  • Miren spanec: Vedeti, da je vaša prtljaga jasno označena in da jo je mogoče zlahka prepoznati, lahko med potovanjem zagotavlja mir in zmanjšuje morebitni stres zaradi izgubljenih ali zmedenih prtljage.

Če povzamemo, so imenske oznake za kovčke preprosto, a učinkovito orodje, ki lahko pomaga zagotoviti, da bo vaša prtljaga zlahka prepoznavna, pravilno označena in v primeru izgube varno vrnjena.

So lahko imenske oznake za kovčke elegantne?

Vsekakor! Oznake z imeni v kovčku so lahko izjemno elegantne in odražajo osebno estetiko. S široko paleto materialov, modelov, barv in možnosti prilagajanja, ki so na voljo, je mogoče imenske oznake brez težav vključiti v svoj individualni slog. Od razkošnega usnja in tkanin z zapletenimi vzorci do sodobnih kovinskih obdelav in minimalističnih monogramov - za vsak okus boste našli primerno etiketo z imenom. Izbira tekstur, barv in celo majhnih okraskov ponuja priložnost za edinstveno izjavo, hkrati pa zagotavlja, da je prtljaga zlahka prepoznavna. Te elegantne priponke z imeni potovalni opremi ne dodajo le pridiha elegance, temveč služijo tudi kot osebni dotik, ki izboljša celotno potovalno izkušnjo.