Kolekcija KitchenAid Artisan 175

6 items total
Stoječi mešalnik ARTISAN 175, bel, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEWH
Stoječi mešalnik ARTISAN 175, ledeno modre barve, KitchenAid
890 €
KA5KSM175PSEIC
Stoječi mešalnik ARTISAN 175, metalik rdeča barva, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSECA
Stoječi mešalnik ARTISAN 175, modro črnilo, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEIB
Stoječi mešalnik ARTISAN 175, srebrno siv, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEMS
Stoječi mešalnik ARTISAN 5KSM175PSEMA matcha, KitchenAid
819 €
KA5KSM175PSEMA

Odkrijte izjemno izdelavo in inovativni dizajn serije KitchenAid Artisan 175, pravo mojstrovino za strastne kuharje in ljubitelje kuhanja. Ta izjemna serija združuje izjemno zmogljivost z večno eleganco, kar jo naredi idealno izbiro za izboljšanje vaše kulinarične izkušnje.

Neprekosljiva Uspešnost: Popolnoma zasnovana serija KitchenAid Artisan 175 se ponaša z močnimi motorji in natančnimi nadzornimi sistemi, ki zagotavljajo dosledne in učinkovite rezultate. Od mešanja do gnetenja, ta serija vam omogoča raziskovanje širokega spektra kulinaričnih tehnik, obenem pa ohranja najvišje standarde kakovosti.

Eleganca in Stil: Poudarite estetiko svoje kuhinje z elegantnim in stiliziranim dizajnom serije Artisan 175. Izdelani, da popolnoma združujejo sodobno inovacijo s klasičnim šarmom, ti aparati niso le orodja, temveč tudi izražanje vaše kulinarične prefinjenosti.

Večnamenska Funkcionalnost: Ali pripravljate občutljive meringue ali se spopadate s trdimi testi, serija KitchenAid Artisan 175 je opremljena z vsestranskimi dodatki, ki se enostavno prilagajajo vašim kulinaričnim potrebam. S pestro izbiro razpoložljivih dodatkov lahko razširite svojo kreativnost in kulinarični repertoar.

Vzdržljivost in Zanesljivost: Izdelana iz trpežnih materialov in podprta z dediščino odlične proizvodnje podjetja KitchenAid, je serija Artisan 175 zasnovana, da prenese preizkušnjo časa. Lahko se zanesete na njeno neprekosljivo zanesljivost, ki bo podpirala vaše kulinarične pustolovščine skozi mnoga leta.

Raziščite Zbirko: Raziščite našo zbirko naprav iz serije KitchenAid Artisan 175, vključno s stojnimi mešalniki, mešalci in še veliko več. Vsak izdelek iz te serije je skrbno zasnovan, da navdihuje vaše kulinarično potovanje in oživi vaše kulinarične vizije.

Izboljšajte svoje Kulinarično Mojstrstvo: Bodisi ste poklicni kuhar ali strastni kuhar doma, serija KitchenAid Artisan 175 je ključ za odklepanje kulinarične odličnosti. Občutite umetnost kuhanja s temi izjemnimi napravami, ki harmonično združujejo inovacijo in tradicijo.

Kupite Zdaj: Izboljšajte svojo kuhinjo z neprekosljivo zmogljivostjo in eleganco serije KitchenAid Artisan 175. Raziščite našo zbirko in prinesite vrhunec kulinarične umetnosti v svoj dom že danes.

Izboljšajte svojo kulinarično izkušnjo s serijo KitchenAid Artisan 175. Raziščite zbirko in prebudite strast do kuhanja kot nikoli prej!