Klubske mizice

5 items total
Kavna mizica NUSA, 58 x 40 cm, zelena, Hübsch
489 €
HU21408
Klubska mizica FERA, set 2 kosov, črna, Blomus
169 €
BM65750
Klubska mizica FERA, set 2 kosov, siva, Blomus
169 €
BM65985
Klubska mizica FERA, set 2 kosov, svetlo siva, Blomus
169 €
BM65989
Klubska mizica FERA, set 2 kosov, bela, Blomus
169 €
BM66198

Kavne mizice - maksimalno povečanje sloga pri izboljšanju dekorja vašega prostora

Za kaj lahko uporabite kavna mizica ?

kavna mizica je majhna mizica, ki je namenjena prostoru za sedenje in se uporablja za shranjevanje predmetov, kot so revije, knjige, daljinski upravljalniki in okraski. Uporablja se lahko tudi za odlaganje pijač, ko sedite v dnevni sobi.

Mizice za kavo so čudovit način, kako dati hiši značaj in oblikovati osupljivo notranjost. Lahko pa jih uporabite tudi za shranjevanje ali razstavljanje nekaterih svojih najljubših predmetov, kot so albumi s slikami ali neprecenljivi spomini na počitnice. Ko gledate televizijo ali gostite obiskovalce, lahko pijačo in prigrizke postavite tudi na mizice za kavo. V njih lahko shranite sveče, cvetje, knjige, revije in druge stvari, ki jih želite imeti v bližini, ko ležite na kavču.

Mize za kavo, kot so Hübsch so dovolj široke, da lahko na vsaki površini v pametni postavitvi prikažete set posebnih predmetov. To je odličen način, kako čim bolj povečati prostor v dnevni sobi, hkrati pa jo narediti elegantno in prijetno.

Kam lahko postavim kavna mizica?

Kombinacija priročnosti in sloga kavna mizica je prilagodljiva za uporabo v katerem koli prostoru vašega doma. Običajno jih najdemo v dnevnih sobah, kjer so postavljeni poleg kavča ali sekcij, kot je bilo omenjeno zgoraj.

Postavite jih lahko tudi v večje spalnice, na primer v glavne apartmaje. Če jih postavite v spalnico ob vznožju postelje, bodo površine, na katerih lahko shranite jutranje napitke, hkrati pa bodo na voljo tudi za branje, elegantne in funkcionalne, pri čemer bo ostalo še nekaj prostora za dekorativne poudarke, ki bodo prispevali k njihovi estetski privlačnosti.

Ko gre za zunanje prostore, kot so terase ali terase, vlagajte v mizice za kavo, odporne na vremenske vplive, kot je set 2 mizic za kavo by Blomus ne bodo zagotovile le dodatnih sedežev, temveč tudi površine, na katerih lahko udobno shranite pijačo, prigrizke in celo namizne svetilke na prostem.

m dobro postavljene stranske mizice, ki so kot nalašč za shranjevanje pisarniških potrebščin in omogočajo delavcem, da povečajo produktivnost ter zmanjšajo nered.

Kakšna je razlika med klubska mizica in kavna mizica klubska mizica ?

Stranske in kavne miz ice so vrste pohištva, ki imajo v dnevni sobi ali prostoru za sedenje posebne namene, vendar se razlikujejo po velikosti, funkciji in postavitvi. Tukaj je pregled ključnih razlik med tema dvema vrstama tabel:

Stranska miza:

 1. Velikost in višina: Stranske mizice so običajno manjše in kompaktnejše od mizic za kavo. Zasnovani so tako, da se prilegajo sedežnemu pohištvu, kot so zofe ali fotelji, ali so ob njem.

 2. Funkcija: Funkcija: stranske mizice se uporabljajo za priročno površino za odlaganje majhnih predmetov na dosegu roke. Primerni so za shranjevanje predmetov, kot so pijača, knjige, daljinski upravljalniki ali okrasni poudarki.

 3. Namestitev: Stranske mizice se običajno postavijo ob sedežno pohištvo, da bi se na njih lahko odložili predmeti, ne da bi se bilo treba iztegniti ali daleč segati. Pogosto so nameščeni na koncu kavča ali med dvema stoloma.

 4. Oblikovanje: Od preprostih in minimalističnih do bolj okrašenih in dekorativnih. Dopolnjujejo lahko celoten dekor prostora, hkrati pa so tudi funkcionalni.

 5. Vsestranskost: Vsestranskost: stranske mizice se lahko uporabljajo v različnih prostorih zunaj dnevne sobe, na primer v spalnicah, domačih pisarnah in celo kot nočne omarice.

Miza za kavo:

 1. Velikost in višina: Mizice za kavo so večje in nižje v primerjavi s stranskimi mizicami. Namenjeni so postavitvi v središče prostora za sedenje.

 2. Funkcija: Funkcija: mizice za kavo služijo kot osrednja zbiralna točka v prostoru za sedenje. Zagotavljajo večjo površino za odlaganje predmetov, kot so pijača, prigrizki, revije in okrasni predmeti. Poleg tega imajo mizice za kavo pogosto možnost shranjevanja, kot so police ali predali.

 3. Namestitev: Postavitev: mizice za kavo so postavljene na sredino sedežne garniture, običajno obdane s kavči in stoli. Dostopne naj bi bile na vseh sedežih.

 4. Oblikovanje: Od pravokotnih ali okroglih oblik do bolj edinstvenih in umetniških oblik. Lahko so osrednja točka v prostoru in prispevajo k splošnemu oblikovanju in slogu.

 5. Prostor za interakcijo: Kavne mizice nudijo prostor za interakcijo, igranje iger in dejavnosti, ko ljudje sedijo za mizo.

 6. Razlike v velikosti: Mizice za kavo so na voljo v različnih velikostih, ki ustrezajo različnim postavitvam prostorov in razporeditvam sedežev. Za večje prostore za sedenje so pogostejše večje mizice za kavo.

Skratka, stranske mizice so manjše, namenjene postavitvi ob sedežno pohištvo in zagotavljajo površino za manjše predmete. Kavne mizice so večje, postavljene na sredino prostorov za sedenje in ponujajo večjo površino za različne dejavnosti in predmete. Izbira med klubska mizica in kavna mizica klubska mizica je odvisna od velikosti prostora, razporeditve sedežev in posebnih funkcij, ki jih mora miza opravljati.

Na spletnem mestu Kulina vam ponujamo še druge vsestranske pohištvene kose, vključno s konzolnimi mizicami, namiznimi vozički in stranskimi mizicami.