Kozica Zwilling

5 items total
Kozica PRO, 16 cm, s pokrovom, iz nerjavečega jekla, Zwilling
105 € –5 %
99 €
ZW65125160
Kozica TWIN CLASSIC, 16 cm, Zwilling
Kozica TWIN CLASSIC, 16 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (2 pcs)
80,60 €
ZW40915160
Kozica VITALITY, 16 cm, Zwilling
79,99 € –11 %
Kozica VITALITY, 16 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (1 pcs)
71 €
ZW66465161
Kozica TWIN CLASSIC, 14 cm, Zwilling
Kozica TWIN CLASSIC, 14 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (2 pcs)
74 €
ZW40915140
Kozica TWIN CLASSIC, 18 cm, Zwilling
Kozica TWIN CLASSIC, 18 cm, Zwilling
Na zalogi na spletu (1 pcs)
76 €
ZW40915180

✓ Kozice Zwilling premium
✓ Visokokakovostno nerjavno jeklo
✓ sendvič dno Sigma Classic za optimalno prevajanje in akumulacijo toplote
✓ Nemška blagovna znamka Zwilling - tradicija v kombinaciji z inovacijami

Premijska blagovna znamka Zwilling proizvaja vrsto visokokakovostnih ponev iz nerjavnega jekla. Ponev ima sendvično dno Sigma Classic, ki učinkovito prevaja in zadržuje toploto. Opremljene so s praktičnimi pokrovi iz stekla ali nerjavnega jekla, ki odlično tesnijo, in ergonomskimi ročaji.

ZWILLING J. A. Henckels je pomembna nemška blagovna znamka, ki je ena najstarejših na svetu. Že od leta 1731 proizvaja izdelke vrhunske kakovosti iz najboljših materialov. Specializirana je zlasti za izdelavo nožev, pri čemer uporablja številne inovativne in sodobne postopke, kot je metoda kaljenja jekla FRIODUR®. Vendar pa ponudba te blagovne znamke vključuje tudi številne druge visokokakovostne izdelke, kot so jedilni pribor, posoda iz nerjavečega jekla, ponve, kuhinjski pripomočki in pribor za nože.

Odkrijte svet ponvic Zwilling, kjer se kulinarična odličnost srečuje z natančnostjo. Naša zbirka ponuja široko paleto visokokakovostnih ponev, ki so nepogrešljive v vsaki kuhinji.

Ponev Zwilling je izdelana s skrbno pozornostjo do podrobnosti, kar zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in odlično zmogljivost kuhanja. Te ponve so vsestransko uporabne in zanesljive, od segrevanja omak do kuhanja juh.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi in materiali, ki ustrezajo vašim kuharskim potrebam in željam. Ne glede na to, ali imate raje klasično nerjaveče jeklo ali neprijemljivo površino, imamo popolno posodo za vaše kulinarične stvaritve.

Ergonomski ročaji in premišljeni pokrovi poskrbijo, da je kuhanje enostavno. S ponvami Zwilling boste dosegli popolne rezultate pri vsakem obroku.

Investirajte v najboljše za svojo kuhinjo in izboljšajte svoje kuharske izkušnje. Ponevim Zwilling zaradi njihove izjemne kakovosti in zmogljivosti zaupajo tako profesionalni kuharji kot tudi domači kuharji.

Nadgradite svoje kuhinjske potrebščine in še danes raziščite našo zbirko ponvic Zwilling. Odkrijte popolno ponev, ki vam bo pomagala ustvariti okusne jedi za vašo družino in prijatelje.