Okrogel pekač za torte, 24 cm, s snemljivim dnom, de Buyer
Code: DB321324Related products
55,65 €
–24 %
Podloga za peko, 60 x 40 cm, silikonska, z oznakami, de Buyer
Na zalogi na spletu
(11 pcs)
42 €
18,53 €
–24 %
Rezalnik za testo, 12 x 12 cm, nerjaveče jeklo, de Buyer
Na zalogi na spletu
(5 pcs)
14 €
Dresirna brizgalka z nastavki, 17 kosov, z 12 okrasnimi konicami, de Buyer
Na zalogi na spletu
(4 pcs)
196 €
13,24 €
–16 %
Dresirna vrečka, za večkratno uporabo, najlon, de Buyer
Na zalogi na spletu
(2 pcs)
11 €
53,94 €
–31 %
Slaščičarski nastavki za dekoriranje, set 26 kosov, de Buyer
Na zalogi na spletu
(8 pcs)
37 €
26,18 €
–26 %
Podloga za peko makronov, 40 x 30 cm, de Buyer
Na zalogi na spletu
(12 pcs)
19,20 €
25,35 €
–18 %
Kuhinjska pinceta, 30 cm, ukrivljena, de Buyer
Na zalogi na spletu
(5 pcs)
20,60 €
32,35 €
–35 %
Spatula za glaziranje FKOFFICIUM, 20 cm, de Buyer
Na zalogi na spletu
(2 pcs)
21 €
26,06 €
–23 %
Ukrivljena mini lopatica z okroglo konico 12 cm FKOfficium de Buyer
Na zalogi na spletu
(4 pcs)
19,90 €
27,76 €
–18 %
Spatula za glaziranje FKOFFICIUM, 15 cm, de Buyer
Na zalogi na spletu
(3 pcs)
22,60 €
25,82 €
–26 %
Metlica za stepanje PROFI GOMA, 25 cm, de Buyer
Na zalogi na spletu
(9 pcs)
19,10 €
Product detailed description
Glavne prednosti:
- idealen za pripravo različnih vrst peciva, briošev itd.
- primerno za intenzivno profesionalno uporabo
- popolnoma enakomerno in optimizirano pečenje zaradi perforiranih sten
- odstranljivo dno za lažje odstranjevanje torte iz modela in čiščenje
- priložen je nelepljiv papir za peko
Dodatne informacije:
- premer: 24 cm
- višina: 6,5 cm
- material: nerjavno jeklo
- temperatura: -170 °C / +260 °C
Additional parameters
Category: | Okrogli pekači za torte |
---|---|
Weight: | 0.68 kg |
Barva: | Srebrna |
Material: | Nerjaveče jeklo |
Vrsta izdelka: | Pekač |
Informacije o izdelku: | Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, Varno za pečico |
Margin: | E |
Velikost: | 24 cm |
K překladu: | CZ AUTO-PRO-title |
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment